Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 kako?! evo pricham sa cimerom preko neta i tako te stvari... evo ga Dasdariel ovde i smara se sa nekim bajatim pivom... ti?
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 ja slusam Dalek-a. cimeru...smanji taj Good For Cows malo!
Agarth Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Ništa, došao sam kući sa Zvezdare i doneo sa sobom neke slike sa jedne svadbe sa sela na kojoh se najedoh & napih ko prase i sad se nerviram jer ne mogu da otvorim slike... Zašto piješ? Previše kršiš svoj srpski straight edge princip!
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 nije on ni liznuo ovu bajatu apatincugu. two for me, none for you.
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 shta mu fali? ako je dobar za dobar dobar je i za te... mozesh da prichash shta ocesh ali Bibop Fantasy valja za sve pare... skinuo sam ti pola Rob Sonic-a... shta cesh dalje? okreni Pink .. sad ce Ne Moze Da Shkodi... Milan Gutovic je smeshan!
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 pre bih gledao kako Krang namesta frizuricu svakih 15 sekundi.
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 Ništa, došao sam kući sa Zvezdare i doneo sa sobom neke slike sa jedne svadbe sa sela na kojoh se najedoh & napih ko prase i sad se nerviram jer ne mogu da otvorim slike... Zašto piješ? Previše kršiš svoj srpski straight edge princip! ja pijem samo Cedevitu od pomoranje... Agarth, mislim da josh imam sjtraftu na ledjima od one gvozdene klupe sa kolodvora... "Jel pijesh kavu?" "Molim?" "Kavu? Jel pijesh kavu?" "Ne! Pije Agarth!" "A jel shi bia na Maximir prvoga svibnja na grah?" "Ne!" "Ja bia! Joj, al sham graha pojo! Do ovde doshlo! Nisi bai ti na Maximir?" zla, sad ima Ukratko S.S. ode nam MR Dokoni! Shta sad da radimo? i brale, msilim, vadi tu ruku iz tog budjelara! Tebi je ruka u gacama vishe nego onome shto je onome shto vozi tramvaj na kochnici!
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 to je ziva istina. e cimeru stari, aj budi car i potrazi of Aesop-a "No Jumper Cables" spot.
Agarth Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Ja se sad droniram jer treba da spavam. Nisam smeo večeras ni pivo da popijem jer sutra tj. u 7 ujutro idem na poodebelo zakasneli vojni pregled... Bunkur - na rumunskom znači nešto kao 'dobra mesnata bulja', a fenomenalan drone bend Moram da čujem Abandon ak ti je tu...
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 Bunkur - 'dobra mesnata bulja' Shucur - 'kobila koja je upala u bunar' Tojash - 'jaje' Agarth - 'genije u malom' ili 'drone pop' brle zla - samo mp3, spota nidje... al ne odustajemo... nova stvar BackstreetBoys se skida, bez brige...
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 text message from Deki Metalac: Jel gledas Evroviziju? Norvezani su gotik!
Agarth Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Norvežani su extra! Moram to da imam! Sweet metal de luxe!
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 odluchio sam da osnujem boys band! br chlanova - 12 (da imamo zbog kalendara, svako ima svoj mesec) tema pesama - lov i ribolov, pihtije i kavurma, ljubav ime - Azal Co and ADSL Crew zanr - chamber drone hip-hop pop vadi tu ruku!!!!
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Bugari su bili dobri. Maroon 5 meets gomilu jadnih Bugarania. skroz emo.
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 norvezani Wig Wam! to je vishe za Kenta, a ti Agarthe skini Sloveniju... ali zapamti, nemoj ga pporediti za Robbie Williamsom! moj favoriti su Bugarashi i ona Madjarica je fuckable... poslacu e-mail TV Goldu!
Out Of Time Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 ja gledam prenos iz skupshtine... 2:49am svaka im se dala... 1
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 kako je taj Nick Carter bio sladak 1999. sta mu se desilo? kul je sto je onaj celavi BBBoy sa tetovazama sad u prvom planu jer zele stariju publiku da privuku. On je uvek bio najbolji pevac. Ali Kevin.
Agarth Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Apsolutno, i velika im porasla! Moldavci su inače bili predgrupa Biohazardu!
azal Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 zamisljam kako ce neki ruzni Madjar pa privede tu ribu dok iza pici ona zuta dvojka. e sad tek necu da vadim ruku iz gaca!!!
Recommended Posts