Angelystor Posted January 25, 2022 Report Posted January 25, 2022 https://the-true-deceased.bandcamp.com/album/thrash-times-at-ridgemont-high Drugi Deceased cover album zaredom Same obrade đene đene, ali izbor najbolji ikada. Quote
Grobodan Posted September 2 Report Posted September 2 Posle slušanja novih Leprous i Wintersun albuma koji samo što te ne ubodu u oko svojom željom da pokažu kako su pametni i napucani, slušanje novog Deceased koji zvuči kao da sa ekipom u garaži blejiš dođe kao čaša vode u pustinji. Zrno više panka ovaj put rekao bih ali i dalje je to 80s mešanac svega i svačega, King Fowley odbija da umre i samo mogu da budem srećan dok je ljudi kao on. Uz zadnji Sabbat verovatno naj oldskul orijentisano izdanje godine. Quote
Angelystor Posted September 16 Report Posted September 16 Deceased nastavlja da me pogađa direkt u srce sa svojim izdanjima. Uvek vredno čekanja. Uz ovo i Satan, nema zime ove jeseni za mene. Naslovna hit najveći još od Cloned, da pravim one godišnje tejpove samo bih ovu pesmu stavio 15 puta. Jedine zamerke koji bih bacio su previše onih nekih midtroa koji ne služe previše, i što mi posle hit naslovne Terrornaut nešto mlohavo dođe, ali onda od Reaper pa do kraja ne staje (old school) žurka. "Eerie Wavelengths" dušu dala za pokolj uživo. To kanalisanje riffova i zvuka da možeš da čuješ 100 referenci na druge bendove na albumu, a da opet zvuče nepogrešivo kao oni ne znam ko bolje radi u ovom old school svetu od Deceaseda. Također, rekao bih i da mi ovo najbolji zvuk na Deceased albumu još od, pa, dugo. Ukratko, predobro/10 Quote
kuruz Posted September 18 Report Posted September 18 dobar album baš, prava starudija, odmah se setim legendarnog Sisusovog potpisa Quote
kuruz Posted October 6 Report Posted October 6 pade mi sad na pamet - čujte Mogila Deathcult, isto primitivizam kako valja, a domaći https://mogiladeathcult.bandcamp.com/album/vile-torture Quote
Grobodan Posted October 6 Report Posted October 6 Deceased uopšte nije primitivan po meni,samo je old skul orijentisan (ne retro) Quote
Recommended Posts