Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 8 months later...
Posted

Posle slušanja novih Leprous i Wintersun albuma koji samo što te ne ubodu u oko svojom željom da pokažu kako su pametni i napucani, slušanje novog Deceased koji zvuči kao da sa ekipom u garaži blejiš dođe kao čaša vode u pustinji. Zrno više panka ovaj put rekao bih ali i dalje je to 80s mešanac svega i svačega, King Fowley odbija da umre i samo mogu da budem srećan dok je ljudi kao on. Uz zadnji Sabbat verovatno naj oldskul orijentisano izdanje godine. 

• 2 weeks later...
Posted

Deceased nastavlja da me pogađa direkt u srce sa svojim izdanjima. Uvek vredno čekanja. Uz ovo i Satan, nema zime ove jeseni za mene.

Naslovna hit najveći još od Cloned, da pravim one godišnje tejpove samo bih ovu pesmu stavio 15 puta. Jedine zamerke koji bih bacio su previše onih nekih midtroa koji ne služe previše, i što mi posle hit naslovne Terrornaut nešto mlohavo dođe, ali onda od Reaper pa do kraja ne staje (old school) žurka. "Eerie Wavelengths" dušu dala za pokolj uživo. To kanalisanje riffova i zvuka da možeš da čuješ 100 referenci na druge bendove na albumu, a da opet zvuče nepogrešivo kao oni ne znam ko bolje radi u ovom old school svetu od Deceaseda. Također, rekao bih i da mi ovo najbolji zvuk na Deceased albumu još od, pa, dugo.

Ukratko, predobro/10

• 3 weeks later...