Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Žandare protiv vanzemaljaca sa LujDeFinesom KVLT! A sto niko ne spominje Star Wars serijal? Quote
metalbeer deluxe Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Drugi deo je jos bolji heheh mislim da nema dalje od ST2 i dracule 3000 . To je samo dno moderne sf kinematografije Quote
Lucio Holocausto Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Enemy Mine je po meni jedan od najbolji SF... Quote
SL Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Drugi deo je jos bolji heheh ajd. ne zezaj (( shteta shto P.Verhoven nije radio i drugi deo, vec je bila neka b produkcija ( josh one u prvom delu exra uradjene verzije veshtachkih shaka, kada su zamenjene nekim plastikanerima u drugom, strashno... doshlo mi da plachem ( Inache, ideja o josh jednoj evoluciji buba u cilju suprotstavljanja ljudiima i nije losha Ali, definitnivno mi se svidela rechenica: "But, you killed a general!" "So what? There are more of them" Quote
Gothic Angel Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Pitch Black i nastavak Chronicles Of Riddick, Vremeplov... Quote
Gothic Angel Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 ah zaboravih, Event Horizont! Quote
Tomislav Sawyer Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 usrah se od tog filma nisam bio raspolozen za shock horror. inace, sjajno je odradjen Quote
Lucio Holocausto Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Film je ultra debilan...ima možda jednu dobru scenu... Quote
Gothic Angel Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Film je ultra debilan...ima možda jednu dobru scenu... go to your room... 2 week detentioned... Quote
Lucio Holocausto Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) Sorry ali ne primam naređenja od svakog... Pogotovo od propalog Gotha Anđelko mali... Kako si mogao ovo da staviš: " Pitch Black i nastavak Chronicles Of Riddick" nesrećooo jedna Pičk Blek je dosadan zbog Vinija the Puha, A Hronika (ili LEtopis) je totalni promašaj decenije... Eh vi Gothic Angelčići samo o sexu mislite... Edited January 26, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
Tatyannahhh Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ah zaboravih, Event Horizont! e da..vr' Quote
Gothic Angel Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Sorry ali ne primam naređenja od svakog... Pogotovo od propalog Gotha Anđelko mali... Kako si mogao ovo da staviš: " Pitch Black i nastavak Chronicles Of Riddick" nesrećooo jedna Pičk Blek je dosadan zbog Vinija the Puha, A Hronika (ili LEtopis) je totalni promašaj decenije... Eh vi Gothic Angelčići samo o sexu mislite... you left the room? GO TO YOU CLOSET! if you come out of the closet too, I'll have to whip you Quote
MissionVao Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ne znam koji je najbolji, ali najveci shit su mi Vrste Quote
blacksmith Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ma fredi protiv dzejzona je neprevazidjen.... Quote
metalbeer deluxe Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 sad sam se setio carpenerovog They Lives. i onog kult prevoda "dosao sam da zvacem zvaku i da jebem majke.....i ponestalo mi je zvaka" SKKKKRRRRRLLJJJJJJJJJ Quote
Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 sad sam se setio carpenerovog They Lives. i onog kult prevoda "dosao sam da zvacem zvaku i da jebem majke.....i ponestalo mi je zvaka" SKKKKRRRRRLLJJJJJJJJJ Uuu...kako si se tog filma setio!Bio mi je omiljen kada sam ga gledao jos kao klinac.. A i sad bi mogao da ga pogledam.. Quote
metalbeer deluxe Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 da da i mene je pomerio onda Quote
Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Bilo mi je krivo sto na kraju umire glavni lik kod one antene..ako se dobro secam.. Quote
Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ja se toga ne secam he..jel to onaj film kada su sa onim suncanim naocarima mogli da vide vanzemaljce medju ljudima.. Quote
metalbeer deluxe Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ma jeste, sve je cool, secam se i te antene na kraju na vrhu one zgrade ali nesecam se da je tip riknuo. pogledacu ga opet Quote
Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Hm,ja mislim da je poginuo..onaj plavi lik..a ako se dobro secam,bio je sa jos nekim crncem i nekom zenskom..prisecam se kroz maglu. Quote
Gothic Angel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 sad sam se setio carpenerovog They Lives. i onog kult prevoda "dosao sam da zvacem zvaku i da jebem majke.....i ponestalo mi je zvaka" SKKKKRRRRRLLJJJJJJJJJ "I came to kick some ass and chew bubble-gum, and I'm aaaaaall out of bubble-gum" u originalu Quote
Tatyannahhh Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Pičk Blek je dosadan zbog Vinija the Puha, A Hronika (ili LEtopis) je totalni promašaj decenije... blasfemija Quote
metalbeer deluxe Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 "I came to kick some ass and chew bubble-gum, and I'm aaaaaall out of bubble-gum" u originalu e upravo to Quote
Recommended Posts