krezavy Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Bladerunner, po meni neprevazidjen! respect Quote
Brock Samson Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Кад смо већ код тога, ово би било кул за набавити: Quote
Dersu Uzala Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Moguce da je neko spomenuo...Logan's Run....The Dark Star (prvi Karpenterov film, crna Sci-Fi komedija, pisanje od smeha) Quote
Jabba the Hutt Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Кад смо већ код тога, ово би било кул за набавити: WOW! Do yaya! Sta bi dao za ovo! Imam jednog rodjaka u Kaliforniji, kaze mi da je bio u nekom muzeju filma u kaliforniji i slikao se pored onog cepelina koji reklamira "Outer Colonies" u Bladerunneru... Moram da ga iscimam za tu sliku! A naravno ocekujem da ce jedan od najboljih SF filmova ikada biti Hyperion/Fall of Hyperion po istoimenoj knjizi od Denna Simonsa, ako se ikada ekranizuje... Mislim da bi od toga bilo bolje napraviti anime serijal, da ga pravi ekipa koja je pravila npr. Ghost In The Shell Quote
DBrave Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Hmm, zanimljivo razmisljanje... Ja se uopste ne bih bunio, obozavam Anime... A i verovatno bi bilo ekstremno tesko da se realizuje takav projekat na velikom platnu, anime bi dao mnogo vise slobode reditelju... ALI, vec su otkupljena filmska prava za serijal, tako da ce biti filma kad-tad (mada mozda i za 10god) Quote
Jabba the Hutt Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Pa da, da ne pominjem sto je pravljenje anime neuporedivo jeftinije nego snimanje filma. Uz pravu ekipu i solidno finansiranje Hiperion/Endimion serijal bi mogao da postane anime serijal od recimo 40ak epizoda u trajanju oko sat vremena, koje bi sasvim temeljno prikazali celu pricu, i to mnogo detaljnije nego 4 dugometrazna filma, pa makar trajala i po 3 sata svaki! Quote
Recommended Posts