Мохиканац Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) e' date='26 avgust 2009 - 02:52 ' timestamp='1251291152' post='2037096'] Cafiso je strejt kultura (za Moxikanca ) Da, imam jedan njegov album gde svira Charlie Parker-a i to baš u izdanju Umbia Jazz. I vrlo lepo svira čovek! Edited August 26, 2009 by Мохиканац Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Nu School http://rapidshare.com/files/101088150/4-Nu_School.zip ne radi link nesto Edited August 26, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Meni radi. http://rapidshare.com/files/58000800/VA-Nu_Jazz_Anthology-4CD-2007-SK.part4.rar pass: jimmySK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 e sad radi i meni(i ovaj prvi i ovaj drugi). ali pre mi je prijavljivao nepostojecu adresu, poslao i sam ortaku na msn da proveri ni njemu nije radio u svakom slucaju, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoccman Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Termin "nu" koji se prvobitno odnosio na upliv jazzy elemenata u mid-tempo elektronsku muziku je prevaziđen višegodišnjom tendencijom mešanja jazz-a sa svim postojećim muzičkim pravcima tako da nema mnogo smisla raspravljati o tome. Jaga Jazzist su po meni jedni od lošijih izvođača na Ninja Tune. Mada su se Nindže prilično udaljile od džeza, od starijih izdanja meni su dosta bolji recimo albumi Chris Bowden, Flanger, The Clifford Gilberto Rhythm Combination ili rani The Cinematic Orchestra. Inače, mnogo izvođača koje je Kokopelli navela su sa iste etikete, Tru Thoughts, koji su specijalizovani za "jazzbreakshiphopsoulfunkbeatsounds" (izvor Discogs) i baš to objavljuju; izdanja su im i dalje prililčno ujednačenog kvaliteta. Preporuka za streaming je naravno Soma FM i Sonic Universe stanica (http://somafm.com/play/sonicuniverse) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Jaga Jazzist su po meni jedni od lošijih izvođača na Ninja Tune. Jaga Jazzist su jedni od retkih stvarnih izvodjacha sa gorepomenute etikete, ostali, koliko god mi prijali, su uglavnom cut&paste majstori koji teshko uzivo mogu da pokazu i ponude bilo shta merljivo sa onim shto Jaga radi. A o originalnosti i njihovoj (Jaginoj) ozbiljnosti pristupa pisanju muzike i neobracjanju paznje na prolazne trendove da ne prichamo. Ninja tune se meni vecj godinama bruka sa krshevima od izvodjacha i jedina pozitivna stvar je shto su prevazishli tu fazu shtancovanja 'pot-head cheap thrills' izdanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Kako je pwnovan onaj tata Nenad, to je strasno Bojane Ateisto - u autobusu sam tek sklopio kockice.. ono kad sam te video kako se vracas sa sokovima( ), ti si u stvari ladno u sred Kafu Mi Draga Ispeci otisao da kupujes to ?!? Kakav si ti covek?!? Gde je dusa ?!? Solidna svirka inace, nisam gledao Cafisoa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Razbi ga Damir sinoc !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 uvek si mi isao na kurac Starshooteru, ali sad znam da ne mozes biti los covek! Cafiso ipak bio danas, bolje bilo juce - mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 fazon, ja sam do pre 1,5 godinu slusao samo metal i ono bio sam u fazonu fajting for mjetal xD i jedan porodicni prijatelj mi predlozi da slusam jazz i zajebancije i ja kao aj da skinem RtF i ono na prvo slusanje mi je bilo zesce sranje i polse 2 nedelje ja ponovo pustim isto, i ono svidi mi se i sada, 1,5 godinu nakon toga sfiram jazz fussion xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) e' date='29 avgust 2009 - 12:29 ' timestamp='1251498574' post='2039882']Kako je pwnovan onaj tata Nenad, to je strasno Bojane Ateisto - u autobusu sam tek sklopio kockice.. ono kad sam te video kako se vracas sa sokovima( ), ti si u stvari ladno u sred Kafu Mi Draga Ispeci otisao da kupujes to ?!? Kakav si ti covek?!? Gde je dusa ?!? Solidna svirka inace, nisam gledao Cafisoa... Jes' bilo bi tako da si ti prvi kog sam sreo, al posto sam sreo sto ljudi, krenuo sam mnogo ranije. Jel sam se sad izvukao ili je jos gore posto sam u stvari propustio dosta? Nije lose bilo inace - mada nista spec. Italijani su po obicaju smorili. Ne znam da li sam i na jednoj Umbriji ostao do kraja (italijana). Btw. jebe me onaj last.fm. Prvo nije hteo da mi pusta radio, sad nece ni da skrobluje. Edited August 30, 2009 by Atheist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Jes' bilo bi tako da si ti prvi kog sam sreo, al posto sam sreo sto ljudi, krenuo sam mnogo ranije. Jel sam se sad izvukao ili je jos gore posto sam u stvari propustio dosta? Nije lose bilo inace - mada nista spec. Italijani su po obicaju smorili. Ne znam da li sam i na jednoj Umbriji ostao do kraja (italijana). Btw. jebe me onaj last.fm. Prvo nije hteo da mi pusta radio, sad nece ni da skrobluje. ne moze gore od ustajanja na Kafu Mi Draga Ispeci kad drzim connection na manual - skrobluje, ali ne uploaduje na last.fm. kad se vratis na automatic otvoris help>diagnostics i tu vidis kesirane skroblovane stvari i kliknes reconnect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мохиканац Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Vinnie Colaiuta - Vinnie Colaiuta (1994) 1. I'm Tweeked / Attack of the 20lb Pizza 2. Private Earthquake: Error 7 3. Chauncey 4. John's Blues 5. Slink 6. Darlene's Song 7. Momoska 8. Bruce Lee Bubnjar. "An incredibly eclectic mix of jazz, rock and fusion idioms." Part I Part II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Zulfikarpasic slusa Meshugu: http://www.blic.rs/intervju.php?id=476 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Zulfikarpasic slusa Meshugu: http://www.blic.rs/intervju.php?id=476 I Elis Reginu Boki, daj prvi Bojan Z Quartet i one linkove sto si obecao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мохиканац Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Getatchew Mekuria & The Ex & Guests - Moa Annbesa (2006) 1. Ethiopia Hagere (6:30) 2. Sethed Seketelat (4:31) 3. Eywat Setenafegagn (5:04) 4. Che Belew Shellela (4:50) 5. Aynamaye Nesh (5:55) 6. Aynoche Terabu / Shemonmwanaye (8:15) 7. Musicawi Silt (4:22) 8. Tezeta (4:16) 9. Almaz Yeharerwa (5:35) 10. Tezalegn Yetentu (6:02) 11. Aha Begena (6:30) Kome se sviđa Mulatu, svideće mu/joj se i ovo (malo je opičenije). Sve u svemu, ODLIČAN ALBUM!!! Download from 4Shared Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) evo nesto za sve fanove bill frisell-a, nasao sam torrent za jedan njegov koncert koji ima dosta seedova, pa ako nekog zanima, kvalitet videa je HD, brooka http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/478615/25064390 ja sam skinuo za 9 sati otprilike. oko 3 i kusur giga, ima seedova dosta pa brzo ide Edited September 14, 2009 by Uruk Hai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Poslušajte ovo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 moj fazon ali je finoća i kvalitet: Portico Quartet - Knee-Deep In The North Sea Portico Quartet - Black & White Sessions Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle8 Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Love Supreme od Coltrane -a je mnogo mnogo mnogo dobra stvar.Svidja mi se i my favorite things od Dzona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 NAJZAD RED SNAPPER! U okviru Ponoćnog programa Beogradskog jazz festivala, koji će biti održan od 29. oktobra do 1. novembra u Domu omladine Beograda sa početkom od 23h, nastupiće, između ostalih, i jedan od najznačajnih modernih jazz-rock sastava - Red Snapper. Karte za ovaj program su već puštene u pretprodaju i mogu se kupiti na blagajni Doma omladine Beograda po ceni od 500 do 800 dinara. Ponoćni program Beogradskog jazz festivala Četvrtak, 29. okrobar - New Emotions 23.15 - 00.15 Jazz Sence (Srbija) 00.30 - 02.00 Gutbucket (SAD) Petak, 30. oktobar - Ladies 23.15 - 00.15 Ondes Jazz Project (Švajcarska) 00.30 - 02.00 Ithamara Koorax (Brazil) Subota, 31. oktobar - North by Northwest 23.15 - 00.15 Peter Rosendal Trio (Danska/Kanada) 00.30 - 02.00 Red Snapper (na slici, Velika Britanija) Nedelja, 01. novembar - Dutch Jazz Night 22.00 - 23.00 Wolfert Brederode Quartet (Holandija) 23.30 - 01.00 Michiel Borstlap's Eldorado (Holandija) 01.00 - 03.00 DJ Maestro (Holandija) Glavni program Beogradskog jazz festivala je objavljen pre desetak dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Ova cena karata je po danu, rajt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 (edited) mislim da da. nije strasno evo i sajta http://www.belgrade-jazzfest.org/ ocekivao sam malo vise informacija.... Edited October 5, 2009 by salebghouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Ne znam hoću li moći na sve dane, ali dva dana sigurno. Šteta što na sajtu nema više informacija, ne znam je l' ta karta važi i za večernji i za ponoćni program? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 koliko sam se odusevio kad mi je sinoc ortak rekao da red snapper dolaze! moram overiti joe lovan-a i gutbucket, mozda skoknem i na to dvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts