Uruk Posted August 4 Report Posted August 4 Bill Frisell na beegradskom jazz festivalu The Necks 20.og oktrobra pre toga nije losho Quote
Haos sam ja Posted August 5 Report Posted August 5 Koji put dolaze the Necks već? Onaj koncert pre koju godinu u DOBu koji je počeo maltene u ponoć je bio fantazija i ozbiljan trip, kakvi Swansi kake pičke materine Quote
Haos sam ja Posted Monday at 08:39 AM Report Posted Monday at 08:39 AM Standardno dobar Eyot sinoć na Kolarcu, jedino što je bubanj bio mnogo glasniji od svega ostalog i pojeo malo ostale instrumente. Quote
VoivodBG Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Oni su sjajan bend, ali mislim da sam njih gledao već previše puta da može par godina pauze da se uradi. Jel bila dostupna kompilacija koju su izdali za PGP RTS? Quote
Haos sam ja Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago Nisam primetio, mada stvorila se baš velika gužva u holu pa nisam ni gledao. I ja sam ih gledao mnogo puta ali poslednji put pre 3 godine tako da je prošlo dovoljno vremena. Quote
Recommended Posts