Jump to content

Recommended Posts

Posted

John Zorn, ah...

I ja bih poslednje ugrabila, a koliko bi nas ispalo sve sa povratnom kartom + kartom za taj dan? Ne kapiram baš najbolje...

SAT, 4 July

13.00 Zlatko Kaučič & Evan Parker (Slovenia, GB)

18.00 Satoko Fujii ma-do Quartet (Japonska Japan)

CD Club, free tickets

20.00 An Evening with John Zorn

Part 1 Improvisations feat. John Zorn, Marc Ribot, John Medeski, Jamie Saft, Trevor Dunn, Chris Wood, Cyro Baptista, Billy Martin, Kenny Wollesen and Joey Baron (USA)

Part 2 The Dreamers (USA)

Part 3 Zaebos: Medeski Martin & Wood play Book of Angels (USA)

Križanke, EUR 29, 24* (advance sale), 32, 27* (regular sale)

24.00 Push Up (France)

CD Club, EUR 15, 12*

Je li ovo boldirano cijena ili šta?

Posted

их бедака, за то нисам ни чуо да је било... мада бих Азизу најрадије гледао са неким бендом али годинама не наступа тако. а никад нећу прежалити Трилока са Енди Самерсом 96-те у Страва Центру на Лаки Страијк фестивалу, ту сам омануо за цео живот.

него, о каквом ти то новом албуму причаш, имаш неки линк за инфо? мени је Броукен Ридмс од њега поприлично солидан био, ништа ново али се макар вратио на стару руту - без флерта са попом, денсом, оно, Ливинг Меџик + Креијзи Сеијнтс + Катхак, ако је опет у фазону да га плеве по изворном звуку - ДО ЈАЈА!

Posted

е, Марко, морам теби (а и другима) да скренем пажњу на један опасан бенд, зову се Фарлендерс, били су двапута у Београду, први пут још давне 99-те на Ринг Рингу и свираше у Дому омладине пре Бориса Ковача и то ми је једна од топ 3 свирке у животу, у биоскопској сали ДОБ-а... та сала има фантастичну акустику, бтв.

Еве ти неки линкови па пресушај ако већма ниси: Иноземет - Моменти

блог са целокупним опусом идејног вође

Posted

Jedno obavestenje u minut do 12:

Još od prvog izdanja festival Umbria Jazz Balkanic Windows daje šansu mladim sastavima i autorima iz Srbije, Slovenije, Makedonije, Turske i Bugarske. Sledeći korak bio je da pronađemo mlade muzičare / bendove koji sviraju kod kuće, po podrumima ili tavanima, samo za sebe i svoje prijatelje, da ih čujemo i da im omugućimo da ih čuju i drugi, pa smo krajem prošle godine u saradnji sa B92 i Bankom Intesa raspisali konkurs za učešće na festivalu Umbria Jazz Balkanic Windows 09.

Na konkurs se prijavilo 28 bendova iz Srbije, Makedonije, Bosne i Herzegovine, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore I Rumunije, od kojih je 21 bend ispunio uslove konkursa.

Nakon sabiranja glasova članova žirija u finale konkursa ušlo je 6 sastava iz Srbije, Slovenije, Mađarske i Makedonije:

Raspored u finalu:

Utorak 9. jun

Woodcock Group

Eyot

Sethtstat

Sreda 10. jun

Balazs Elemer Group

Centralni Komitet

KČBB

Kasno je sad i ne vidim na oci, pa ne mogu da proverim stranice svih bendova, ali cenim da ce se nislije EYOT svideti vecini, a bar najsurovijem (sudeci po preporukama na temi)!

http://www.myspace.com/eyotmusic

Mnogo dobar cert su odradili u februaru u Dangubi, a sutra 45 minuta ovih momaka - za DZ, u bašti evropskog centra za kulturu i debatu GRAD (Braće Krsmanović br. 4). A valjace sigurno jos nesto :da:

Eyot u Dangubi: http://www.youtube.com/watch?v=tm7pbn3mFgA

Posted
а никад нећу прежалити Трилока са Енди Самерсом 96-те у Страва Центру на Лаки Страијк фестивалу, ту сам омануо за цео живот.

Ja gled`o. Imam cak i par groznih fotki negde. ;)

Posted
Au kurac. Prekjuce me ortak pita kad je Umbia, a ja sam u fazonu "menam pojma, a cuce se" :udri:

Kad je veceras to?

Bio i Ivan juce, full ekipa za cirku i pricu o kerovima :lol:

Inace, mesto je u ulici paralelnoj sa rekom, a basta gleda na reku tj. nema potrebe ni blejati unutra kad je vreme tako lepo kao sinoc :da:

Posted

'бем ти ја живот на селу и радне дане, нема шансе из Муденберга да се догегам тамо и вратим бусом. једина ствар због које жалим зашто више нисам на Дорћолу су свирке.

Posted (edited)

Propustio sam prvi bend jer sam isao na nekakvu nadrealisticnu predstavu/plesno gimnasticki performans za koji je muziku pisao i svirao izmedju ostalih i Perunko (boze gospode, a bilo je i male dece u sali). Cini mi se ipak da je bio slabiji dan od prvog, mada su oni slovenci (duvaci - riba svira saksofon!!!) mnogo pozitivni i zivahni bili :da:

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e