Atheist Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Bas sam stedeo majcu za neki takav dogadjaj. Mogao bi da je prosetam do panceva. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Ja svoju ne stedim, dodaje mi +5 na legato Quote
Dick Starbuck Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 читах неки стари интервју, нисам сигуран да је Холдсвортов или је то Запа препричавао шта му се Холдсворт јадао, давно беше, и каже чича Алан да се он стално труди да му гитара не звучи као гитара и да увек тражи тако неки звук и начин свирања јер га је ћале као малог натерао да свира гитару а он је хтео трубу. жао ми га мало, јеб'те, предркан је али очито пољуљан од старта. Quote
Dick Starbuck Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 женкси вокал, прелеп, леп угођај у комплету са музиком: Sha's Banryu - Chessboxing Volume One (2008) на ластефему нема много информација осим да је симилар артист са Дон Ли, Ања Лосингер, Ник Баршчом итд... Quote
salebghouse Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 malopre sam gledao mulatu astatkea, bilo je super! moze li neko da preporuci neki album? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Pokidao Mulatu! Jako dobar bend ima, prezentuju to sve lepo - nije dosadna svirka. A matori kralj, citao je sa papira imena clanova benda 5-6 pesama sa Inspiration Information(skini taj, Sale - to je poslednji, koji je uradio sa Heliocentricsima) albuma + par hitova (Yèkèrmo Sèw cak 2put - 2. po redu i posle opet na bis) Bubnjar isti Jean Reno Ljudi vise nego na Soil&"Pimp" Sessions, a mnogo manji red za pisanje! Ko zna - mozda se manje pilo... ja sam ispostovao podjednako читах неки стари интервју, нисам сигуран да је Холдсвортов или је то Запа препричавао шта му се Холдсворт јадао, давно беше, и каже чича Алан да се он стално труди да му гитара не звучи као гитара и да увек тражи тако неки звук и начин свирања јер га је ћале као малог натерао да свира гитару а он је хтео трубу. жао ми га мало, јеб'те, предркан је али очито пољуљан од старта. Dada, to je standardna prica njegova. U jednom trenutku je i resio da se prebaci potpuno na synthaxe, ali je pukla firma pa se boji da ne pokvari taj jedan komad sto ima - drzi ga samo u studiju sad... Uopste, cela ta fusion gitarska ekipa inspirasana duvacima je sjajna - Holdsworth, Lane, Garsed... Chessboxing odlican - zao mi sto ga nisam imao na planini sad da presecem ponekad Truffaza kojeg sam poneo za relaksaciju Edited August 1, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
salebghouse Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) ^bas to mi se najvise i dopalo, retko kad mi nesto od jazza drzi paznju duze od par minuta, ali ovde to nije bio slucaj. mnogo bolje nego sto sam ocekivao! fala za hintove,bacam se na trazenje... da ne znas slucajno kako se zove pesma koju su zadnju svirali u zvanicnom delu,pre biseva? stari lisac, em sto im je citao imena sa papira em sto je blejao dobar deo koncerta... celista/klavijaturista je pokazao dok je silazio sa stejdza... edit: Artist: Mulatu & The Heliocentrics Title: Inspiration Information Volume 3 Country: UK Release Date: 2009.03 Genre: Hip Hop / Jazz / Ethio Jazz LABEL: Strut Records QUALiTY: 192 kbps / 44,1kHz / joint-stereo 01. Masengo 02. Cha Cha 03. Addis Black Widow 04. Mulatu 05. Blue Nile 06. Esketa Dance 07. Chik Chikka 08. Live From Tigre Lounge 09. Chinese New Year 10. Phantom Of The Panther 11. Dewel 12. Fire In The Zoo 13. An Epic Story 14. Anglo Ethio Suite http://rapidshare.com/files/197637284/MTH-II3.rar Edited August 1, 2009 by salebghouse Quote
Dick Starbuck Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 још један до јаја концерт пропуштен из чисте заборавности. до јаја... нат. Quote
Uruk Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 ako vas ne mrzi, a vi bacite info o predstojecim koncertima na temi. pojma nisam imao sa Soil & Pimp dolaze, da sam znao ostao bih u bg-u ih odgledam. gde se odrzavaju ti koncerti? Quote
Kokopelli Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Soul n Pimp i Mulatu u okviru Belefa, s tim što je ovaj drugi zatvarao ovogodišnji Belef Meni je tako krivo što nisam bila u BGu na Mulatu-a, ali dobro, biće valjda prilike i za to... Quote
Мохиканац Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Uvek su dobri izvođači na Belefu ali čini mi se da je medijski loše ispraćen. Nisu ljudi obavešteni ko sve dolazi na festival. Quote
Kokopelli Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Da, u pravu si. Meni uglavnom ljudi prenesu informaciju ili kupim Yellow Cab, što je možda i najbolje rješenje Quote
Vitamin K Experience Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Uvek su dobri izvođači na Belefu ali čini mi se da je medijski loše ispraćen. Nisu ljudi obavešteni ko sve dolazi na festival. Meni se čini da je mesto bilo krcato, tako da im se verovatno uopšte ne isplati da se reklamiraju jer ljudi već dolaze u značajnom broju i bez toga. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Prepuno. Zahvalni su ti zanrovi, neki ljudi dodju iz radoznalosti, da izvedu ribu, da budu vidjeni ... Ja sam proslog leta propustio Kezaju - nisam imao facebook, slabo se ekipa sece na to, TV ne gledam - i prodje cert a da nisam ni znao Menjao bi sve sto sam gledao ove godine (osim Cynica) za to... Quote
Dick Starbuck Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 е, Кезаја је био ДО ЈАААЈАААА... сад ћу ти једем јетру за оно што сам пропустио на БЕЛЕФУ ове године, љољ! шалу на страну, мени се чини да је Белеф био боље промовисан пре'ходних година, знам да је за 2008 био онај микросајт само за музичку секцију, а ове године нисам видео ништа са белеф2009 у домену... хебѓа, посисао сам најгрђе за белеф ове године, живот је то бато, жена, посао, преселио се на периферију... а и Жељко ми се није јављао са анкетом за листу извођача, тако да сам га мимоишао још док се листа заокруживала, за 2008 је послао маси људи меијл са анкетом које би извођаче радо видели, и од 20 и нешто имена укупно са моје листе, и 5 имена одатле у топу видех 2 извођача, Кезају и Синематик. медиокритет сам, знам... Quote
זאבים Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 http://www.thesirenssound.com/2009/03/17/t...1/#comment-5052 Quote
salebghouse Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 2005. Zerkman (ex. Disciplina Kičme, ex. Bukvar Bukvar), Vlada i Bane (Kanda Kodža i Nebojša) se neobavezno sastaju na džem svirkama. Posle nekog vremena izlaze u klubove gde postaju atrakcija. Trio dobija ime Zerkman Big Bang. Sviraju na festivalima u Subotici, Požarevcu i Nišu. Kasnije im se priključuje Adam (ex. Straight Jackin) sa perkusijama i semplerom. субота, август 8, 2009 у 23:00,Blue Moon music pub http://www.myspace.com/zerkmanbigbang stari intervju valjalo bi otici,gledao sam ih pre par godina u skcu,bili su dobri. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 е, Кезаја је био ДО ЈАААЈАААА... Jel to jos bila iskljucivo Black Orpheus turneja ili je picio i neke Nigerian Wood stvari? Quote
Dick Starbuck Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Све је цепао, чак и бонус ствари са Црног Орфеја... То му је био први датум на турнеји која је требало да промовише Нигеријску Чамовину, тако да неам појма реално, капирам да је адаптирао листу јер је и први пут овде био, а и трајало је. Quote
Kokopelli Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Yildiz Ibrahimova poslednji dan na Nišvilu Jbg, ni na to ne mogu stići... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 prokleti Nisville - trebalo je sa nekom ekipom da idem na Candy Dulfer (3. dan mi je inace najzanimljiviji, ali ne vozim ja, a i ispitni rok pocinje ) i vec smo batalili odlazak jer na engleskoj verziji sajta pise da ove godine nema pojedinacnih ulaznica. Sad vidim na srpskoj stranici - postoje cak i nekakve studentske pojedinacne od soma dinara Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Druga tura Umbria Jazz Balkanic Windows za ovo leto (popravni za neke )! Nemam pojma gde i ko sve svira, samo datum jedne svirke: 28.8.2009 - 20h, kvartet koji cine: Bojan Zulfikarpašić Damir Imamović Eric Vloeimans(truba) Bachar Khalifé (perkusije, ali bilo je ocigledno ) 29.8 ista zurka u Novom Sadu Pretpostavljam da je Bojan Z bandleader, a da Damir ne svira u svom uobicajnom fazonu (mada bi ja najvise voleo da i on dobije prostora pa da se isplacem ko covek i zapalim gajbi posto imam ispit 29. ujutru ) Quote
Мохиканац Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Chick Corea & John McLaughlin - Five Peace Band Live 2009 CD1: 01. Raju 02. The Disguise 03. New Blues, Old Bruise 04. Hymn to Andromeda. CD2: 01. Dr. Jackle 02. Senor C.S. 03. In a Silent Way/It's About That Time 04. Someday My Prince Will Come Chick Corea: piano, keyboards John McLaughlin: guitar Kenny Garrett: saxophone Christian McBride: acoustic and electric basses Vinnie Colaiuta: drums Herbie Hancock: piano (CD2#3) Part I Part II Part III Quote
Recommended Posts