In The Flesh Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) Dobro,Panzerballett konkretno i jesu metal bend. Jedan od rijetkih metal bendova koji mogu da nose i jazz odrednicu. Kad vidim sve koji se bendovi etiketiraju kao jazz,dodje mi da povratim. Dvije nestandardne skale,par neparnih ritmova i odma smo jazz. Uostalom,najjace otvaranje svirke (na jazz festu) ikad Evo i jos jedne super obrade od ABBA-e Ako ima neko da mi preporuci bend na slicnu foru,bio bih zahvalan. Panzerballett ne prestajem da slusam mjesecima. Edited March 23, 2010 by In The Flesh Quote
Мохиканац Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) Kad vidim sve koji se bendovi etiketiraju kao jazz... Jbg, i za Noru Džons kažu da je jazz... Edited March 23, 2010 by Мохиканац Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Norah Jones je i vazduh koji disemo i hleb koji jedemo Quote
Doom Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 (edited) Achilleas Diamantis - "Confusion" (1999) [Flac] Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 http://fusionjazzandsomethingelse.blogspot.com/2009/11/achilleas-diamantis-confusion-1999-flac.html Edited April 1, 2010 by Doom 2 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Poštovani, Zahvaljujemo na Vašem interesovanju za Xenophionia Music Happening 2010 i potvrđujemo izvršenu rezervaciju ulaznica. Rezervirali ste:: 1 x Arve Henriksen x 15,00 KM 1 x Talk with Nils Petter Molvær x 10,00 KM 1 x Nils Petter Molvær x 20,00 KM Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Pogledajte gde nastupa Arve Henriksen u narednom periodu, odaberite jedan grad u koji ste nekad zeleli da odete i uzmite slobodne dane. Ja cu isto tako. posle me vodite na pivo jezivo dobro! Quote
salebghouse Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 setih se da smo ga spominjali... janko nilovic trio+big band rts+beogradski kamerni hor sa otvaranja belefa 2008 http://www.youtube.com/watch?v=d7JoPvSFdUE Quote
salebghouse Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 (edited) Zerkman Big Bang na Silosu Sastav Zerkman Big Bang danas je objavio svoj istoimeni debi album, dostupan za besplatan download, kao drugo izdanje u okviru online etikete Popboksa - SILOS. 2005. Zerkman (ex Disciplina Kičme, ex Bukvar Bukvar), Vlada i Bane (Kanda Kodža i Nebojša) se neobavezno sastaju na džem svirkama. Trio dobija ime Zerkman Big Bang. Pored klupskih nastupa sviraju i na festivalima u Subotici, Požarevcu i Nišu. Bendu se priključuje Adam (ex Straight Jackin) sa semplovima i perkusijama, i odskora saksofonista Chicco. U februaru 2009, sa Kojom (Disciplin A Kitchme) kao producentom, snimaju album, koji objavljuju 2010. za Slušaj najglasnije! (Hrvatska) i SILOS. Zerkman Big Bang, spisak pesama: Emerald Lead Indian Chrome Orpiment Cermes Egyptian Lapis Lazuli link za download nekoliko pesama na fejsbuku Edited April 24, 2010 by salebghouse Quote
AstralliS Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Na ovogodišnjem Nišville Jazz festivalu: Benny Golson, Al Foster, Solomon Burke, Roy Hargrove, John Patitucci, Terje Rypdal, Woody Allen, Paolo Vinaccia, Frank Hovland, Kelag Big Band, Steve Hackett,... http://nisville.com/ Ide se. Edited April 29, 2010 by AstralliS 1 Quote
johnnyzzz Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 a cena prava sitnica... još danas i sutra... Quote
johnnyzzz Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 pa ako uplatiš do kraja aprila, znači još danas i sutra, 2000rsd je studentski komplet a 2500 običan... od 1. maja će podići cene... http://www.nisville.com/index.php?option=com_content&view=article&id=245%3Ajazz-holiday-for-100-&catid=61%3Avesti-2010&Itemid=138&lang=sr Quote
AstralliS Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Za 4 dana, to uopšte nije mnogo. edit: gde piše da dižu cene od 1. maja? Edited April 29, 2010 by AstralliS Quote
johnnyzzz Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) ubeđen sam da je to pisalo negde na sajtu ali sad ne mogu da nađem... ali je sigurno tako, kontaktirao sam ih mejlom i takav sam odgovor dobio, "Kompleta po cenama od 2.000 i 2.500 dinara bice do 1. maja." edit... najbolje uplaćuj sutra i šalji im mail, mada ne verujem da će nešto drastično skočiti cene... ja sam to završio pre neki dan... ako ti treba neki info pitaj, pa ću ti odgovoriti nekad ok 2 kada se vratim kući... odoh... Edited April 29, 2010 by johnnyzzz Quote
In The Flesh Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Kasnije ne bi trebalo da bude veca cijena od 3000,eventualno 3500. Stvarno nevjerovatan line up. Quote
Kokopelli Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 I... ko sve ide? Da skupljamo ekipu Quote
AstralliS Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Ja sam upravo popunio nalog za uplatu, sutra ranom zorom u poštu, banku, upravu za trezor, whateva i uplaćujem, slikam uplatnicu i šaljem. Onda samo da čekam avgust, a ondaaaaaaaa... Steve Hackett & Co. edit: nadam se samo da neće biti cancellovanja. Edited April 29, 2010 by AstralliS Quote
AstralliS Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 E pa, drugari, vidimo se u gradu na Nišavi 1 Quote
AstralliS Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 I to nije sve: Ciao jos jednom Ovo sto je najavljeno je samo "vrh ledenog brega". Naime svake veceri (u glavnom programu) na dve bine smenjivace se nastupi po 6 bendova (6x4=24). Ovo sto smo objavili su samo headlineri (mada ce biti jos nekih - ekskluzivno te obavestavamo da smo upravo potpisali ugovor i sa De phazz, a privodimo kraju dogovore s Manu Di Bangom). Bice tu i bendova iz Austrije (Falb fiction), Izraela (Ori Dakari band), Italije (Slivovitz, Simone Zanchini quartet), Belgije (FES big band), Norveske (Brakka soundsystem), Turske (Serkan Cagri band feat Yildiz Ibrahimova).... Hazari sa Kornelijem Kovacom, Rambo Amadeus.... Dakle, tek krecemo sa detaljnijim najavama Jos jednom hvala na poverenju i srdacan pozdrav Branislav Dejanovic Nisville team 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 sa tim kompletom ces i mesto za sedenje da dobijes, ko gospodin covek Quote
AstralliS Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 To ću tek da vidim, najbitnije da sam se obezbedio Quote
Dick Starbuck Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 dobar ti novi avatar. kornelije kovach i hazari zvuchi kao najkatastrofalnija kombinacija ikad, nesto kao Coolio + Jedi mIND TRICKS. SVEJEDNO, lepo se provedi, ima bash zvuchnih imena gore spomenutih. jebem ti capslock Quote
AstralliS Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 dobar ti novi avatar. Hvala kornelije kovach i hazari zvuchi kao najkatastrofalnija kombinacija ikad, nesto kao Coolio + Jedi mIND TRICKS. SVEJEDNO, lepo se provedi, ima bash zvuchnih imena gore spomenutih. jebem ti capslock Za Kornelija me u ovoj varijanti boli ćoše, napravio je taj jedan ili dva albuma koji koliko toliko vrede, u '70-im i to mu je vrh. U svakom slučaju, mislim da će biti zabavno. Voleo bih da Eyot nastupi, no dobro. Hvala još jednom. Btw, napravio sam na YouTube-u quicklistu sa linkovima nekih od izvođača, pa ko voli nek' pogleda. 1 Quote
AstralliS Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Reče mi Dejan iz EYOT-a da je album završen i da bi trebalo da bude objavljen za otprilike mesec dana. Do tad: http://www.youtube.com/watch?v=hb7NjP5YXEk 2 Quote
Recommended Posts