VoivodBG Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 Poslušaj ove derane, izbacili su novi album ove godine. Koncentrat nagarenog saksofona i sintova i vraški dobrog bubnjara. Quote
KazimKazim Posted May 14, 2019 Report Posted May 14, 2019 Dobra mie ta stvar, bas sad skidam album Prosle godine sam uglavnom ovo slusao I tako neke jaia banana fuizn afrikance 1 Quote
VoivodBG Posted May 24, 2019 Report Posted May 24, 2019 Ove godine ovaj batica na Nišville Jazz Festivalu, ide se! Quote
Haos sam ja Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 Snarky puppy oplevili u Hali sportova. Kad se na to doda i izvanredan odziv i reakcija publike, dobije se jedan od boljih koncerata u poslednje vreme. Tri bisa i skidanje do gole kože. Fak jea. Quote
Texas King Posted May 23, 2020 Report Posted May 23, 2020 (edited) Koliko mi je gotivan ovaj album. Preslusao sam ga nekoliko puta. Neshvatljiva muzicka kreativnost. I to je album sa najvisom prosecnom ocenom na RateYourMusic (4.35). Edited May 23, 2020 by Texas King 1 Quote
VoivodBG Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5923449 Uf, uf, uf, kakva albumčina. Kamaal je nekada bio u duu Yussef Kamaal, ali su im se putevi razdvojili u solo vode posle nesuglasica. Poseduje sve od sjajnih sintova i nežnih klavira ukomponovanih sa velikim string pratnjama i naravno bas, taj baršunasti bas koji daje taj gruv. Ovako treba da zvuči letnji jazz fusion album, spoj modernog i starog. Prelepa letnja vožnjica. Quote
ANamelessGhoul Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 Miles Davis binge ovih dana. Strasno dobro Quote
VoivodBG Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Zbog važećih propisa koji se odnose na ograničenje radnog vremena ustanova kulture do 17 časova, a koji će biti na snazi i nakon 15. decembra 2020. godine, koncerti u okviru 36. Beogradskog džez festivala će biti održani po novoj satnici: od 14 i 15 časova. Tačnu satnicu programa možete pogledati ovde: SREDA, 16. 12. VELIKA SALA DOB, 15.00 Nenad Vasilić – Bass&Strings (Srbija/Austrija) ČETVRTAK, 17. 12. DOB AMERIKANA, 14.00 Ivan Radivojević kvartet, u saradnji sa Fakultetom muzičke umetnosti VELIKA SALA DOB, 15.00 Filippo Vignato Trio (Italija/Francuska/Mađarska) PETAK, 18. 12. DOB AMERIKANA, 14.00 Gorica & The Grooveheadz, u saradnji sa Fakultetom muzičke umetnosti NEDELJA, 20. 12. DOB AMERIKANA, 14.00 Ulrich Drechsler LIMINAL ZONE: Azure (Austrija) KOMBANK DVORANA, 15.00 Vlatko Stefanovski & Matija Dedić (Severna Makedonija / Hrvatska) PONEDELJAK, 21. 12. VELIKA SALA DOB, 15.00 Beogradski džez festival predstavlja legende srpskog džeza: Lazar Tošić kvintet, Vlada Maričić kvartet, Jovan Maljoković sekstet + gosti (Srbija) Ulaznice se mogu nabaviti na TicketVision Blagajni u Domu omladine Beograda. Quote
Recommended Posts