ZmYchE Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Mislim da u Haniotiju, a i u Pefkohoriju (koji je par minuta udaljen) nema nista od shopinga :/ Quote
Night Prowler Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 (edited) Ja sam proslog leta bio tamo, diskova nema, majica ponegde i to uglavnom standardno Iron Maiden, Metallica i sl. Imas izlet u Solun, 25 evra ako se dobro secam, i tamo ima jedna do jaja prodavnica "Metropolis", gde sam nasao mnostvo dobrih metal diskova. Nema neki ultra underground, ali ima podosta od svakog podzanra. EDIT: Cisto ako te zanima, od Pefkohorija do Haniotija ti je 45 minuta peske. Hanioti ima kvalitetnije radnje a i vise ih je nego u Pefkohoriju (u kom sam ja odseo). Edited June 4, 2011 by Night Prowler Quote
dimmu1 Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 tek sad videh post.hvala lepo! nego da ne otvaram novu temu da li mozda neko zna neki jeftiniji hostel u parizu tj da je vec bio tamo i da ima neko iskustvo? isao bih 29.9. na hate i vesaniu,a ne mogu da nadjem nijedan hostel koji je ispod 120e na vece,a to mi je malo previse. Quote
Stolet Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 120E? Jbt pretenciozni Francuzi Sprdnja jedna, gledao sam nedavno cene za hostele u Budimpešti, eno za 15-20E sasvim fine sobe Pa jbt, hotel sa 3 zvezdice u centru grada košta 100E, dva noćenja za dve osobe u sobi sa bračnim krevetom Quote
dimmu1 Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 zato sam i rekao,meni je to uzasno skupo...na netu su najgore gluposti kao 16e na vece za dve osobe,a kada hoces da rezervises to ispada kao da je 16e samo za jednu osobu ali ajde kada se pogleda bolje tih 70e za dve osobe dve noci nego da dajem 120e za jedno vece u nekim drugim hostelima... Quote
Lunar Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 (edited) 120 evra, najskuplji hostel po danu je 40-45 evr.? Ja stvarno ne znam gde si ti to video, evo ti cela lista pa nadji sebi nešto zanimljivo , a možeš i da rezervišeš tu. Inače moje iskustvo kaže da je obavezno rezervisati. http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Paris%2C+France&country=France&city=Paris& Edited August 4, 2011 by Lunar Quote
dimmu1 Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 tu sam i gledao od kuce i zato mi je to bilo cudno,a preko neke agencije sam dobio ponude sa najmanjom od 120e.naravno da cu rezervisati,jos samo ostaje da nagovorim ortaka da ide samnom Quote
LazaGNR Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Ko jos rezervise hotele preko agencija covece. Uzmes sam i lepo rezervises,sta ce ti agencija za to? Samo ti bez potrebe uzimaju proviziju... Quote
Grob Bez Dna Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 rim, firenca, venecija..? zna li iko ista? Quote
Night Prowler Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Bio sam u sva tri grada, ali nisam naisao na neki CD shop sa metal diskovima Quote
Grobodan Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 E jebeš mu mater, najbolje u Veneciji da ima metal šop Quote
LazaGNR Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Pa ima neki zanimljiv shop,to je sigurno. Ja sam tamo npr. kupio 2 sala i 1 zastavu od gansa svojevremeno. Quote
Night Prowler Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 Pomoc: neki CD shop sa metal diskovima u Zagrebu? Quote
excel fan Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 E jebeš mu mater, najbolje u Veneciji da ima metal šop Eh,bilo je to davne 1989 kad sam sa matorcima isao na letovanje u Italiju,pa kad smo u blizini,svratili smo i Do Venecije!Rekoh sebi,kad nisam nasao nista ni u Firenci a ni u Bolonji,sigurno nisam mislio da u Veneciji ima ista od kupovine ploca!Kad ono,odosmo na jedno obliznje ostrvo da vidimo neku crkvu,ja nervozan,sto od vrucine sto smoren od tolikog razgledanja,kad ono na jednom trgu u daljini ugledah nku prodavnicu i dobro poznate omote.Kako sam se priblizavao,pred mojim ocima se ukazase omoti novog Testamenta-Practice what you preach,Whiplash-Insult to injury,DBC-Universe i mnogo cega drugog!Jebote,kako sam se odusevio!Ispraznio sam novcanik ko dlanom o dlan i mirno sam nastavio letovanje,siguran da nije uzaludno protraceno vreme!E ta divna secanja koja se nikad vise nece vratiti,kao i odlasci u Minhen u WOM ili Saturnu Hansu,itd,,,! Quote
[Nocturno] Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 rim, firenca, venecija..? zna li iko ista? http://www.transmission.it/catalog/ Ima doooosta diskova i ploca. Quote
Bata Trokrilni Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 U Bratislavu je li išao neko skoro i ima li tamo neki metal CD shop da se može preporučiti? Quote
Zlatko Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Potrebna pomoc. Poljska: Katovice i Krakov Italija: Rim i Napulj Ima li neko neki info, preporuku ili sl.? Quote
Narsil Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Je l' zna neko da li ovaj totem-records iz Austrije šalje u Srbiju? Odnosno, da li je neko naručivao ranije? Quote
oʞɾoƃ Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Imaj samo u vidu da to što Totemu nešto stoji na sajtu ne znači da ga zapravo i imaju. Štaviše, 50:50 je odnos. Quote
Stolet Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 U petak i za vikend sam u Beču, pa se nadam da ću moći da obiđem čuveni Totem. Nego, na sajtu im piše adresa 'Zollerg 18-20', našao sam Zollergasse ulicu, pa da proverim da li je to to, nekih 400-500 metara vazdušnom linijom od Trga Marija Terezije Quote
Schneider Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Potrebna mi je preporuka za metal shop u Pragu treba mi samo dobar izbor metal majci, nista posebno, zna li neko gde to mogu naci. Unapred hvala Quote
forever*autumn Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 proveri: - Bontonland (mapa) - Mystic Production (mapa) Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Idem sad u utorak u Beč pa sam planirao da svratim do tog Totema obavezno. Je li to negde u centru grada ili u nekim pizdincima? I kakve su im cene? Quote
Recommended Posts