Chicken Little 420 Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Da li neko zna, ima li icega u Trstu? Hvala! Quote
Grobodan Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Ima prodavnica diskova ali nema specijalizovanih metal radnji, moze i u ovima da se probere stogod, uglavnom vecih bendova. Prvi put kad sam bio potrosio sam 200 evra na diskova tako da ono, nadje se ponesto Quote
Chicken Little 420 Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 To meni i treba, dosta je bilo underground iskopacina. Znas li imena, mozda? Quote
Grobodan Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Evo ovde http://trieste.paginegialle.it/friuli_venezia_giulia/trieste/cd.html Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Torino, Milano, Ženeva? Neke preporuke? Linkovi? Hvala! Quote
Chicken Little 420 Posted December 27, 2017 Report Posted December 27, 2017 Pomozite bratu, sta ima u Hamburgu za nas metalce? Quote
Сале Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Јел може неко хитно да препоручи неки метал шоп у Берлину а да није core-tex?? 1 Quote
Haos sam ja Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 E a meni treba za Amsterdam. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Bratislava? Beč? Diskovi i ploče, ne treba mi odeća Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Otići u Beč a ne posetiti Totem blasfemia, ko da nisi ni bio, pisalo se ovde o njemu i ranije na ovim stranicama. A lako se nalazi, praktično u centru, ulica paralelno sa Mariahilfestrasse (mi smo je zvali MarijaHitlerštrase ) kojom ćeš sigurno proći. Za Braticlavu već ne znam, ali mi nije jasno zašto ljudi i dalje ne koriste MetalTravel - sve informacije potrebne prosečnom metalcu na jednom mestu ufff jbt sad tek vidim, izgleda da ugasili taj prelepi sajt, koliko je samo koristan bio Pederčine! Quote
Angelystor Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Ako se dobro sećam taj Totem je samo black/death. Ako bi nešto van toga, Mercur isto u Mariahilf..., skroz gore na zadnjem spratu, varijabilan izbor metala, često stvari na popustu (stvarni popust, ne Dallas shop CD popust). Quote
Demon Seed Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Nisu dali metalci dovoljno poara da sajt opstane Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Da u njemu je uglavno ekstremniji metal zastupljen (ima i tona dooma), ali ja se sledio kad sam video Abonos tamo Quote
obsessed by cruelty Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Mariahilfestrasse ja sam bio u Beču jednom samo (kad su iz opštine slali po par najboljih učenika (op op oppp) iz svake škole u gradu na petodnevnu ekskurziju) ali koliko sam iz priča skontao, tamo samo ova ulica postoji Quote
Chicken Little 420 Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Ako se dobro sećam taj Totem je samo black/death. Ako bi nešto van toga, Mercur isto u Mariahilf..., skroz gore na zadnjem spratu, varijabilan izbor metala, često stvari na popustu (stvarni popust, ne Dallas shop CD popust). Mercur? Da nije Saturn? Quote
Angelystor Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Jeste Ovaj dr. je supermarket, pomešano. Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Možda se promenilo, ali u tom Saturnu bio izbor kao u tipa Dallasu, megazvezde + noviji albumi poznatijih bendova. Bolja ti varijanta da kopaš po seknd hend radnjicama (ima ih takodje blizu mariahitlerštrasse). Quote
Chicken Little 420 Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Bio sam do Sing Singa (hvala na preporuci), svasta ima, diskovi 6e. Ali treba vremena i kopanja. Saturn vrlo jak, svega ima, diskovi i po 5 evra, ploce od 16-17. Prodjoh pored Totema, ali ipak nisam usao, nisam smeo kad videh onog Isusa u izlogu. Quote
HUMAN Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Human sad: A vid unutra što je lepo A ti mora da si u ovom nekom fazonu Quote
Сале Posted June 9, 2019 Report Posted June 9, 2019 Дајте препоруку за неки метал шоп у Риму ал да има блек/дет/треш и да цене нису баш безобразно високе. Quote
Chicken Little 420 Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 (edited) Drugari, čisto da podelim s vama. Ako ste u gradu Krfu, ovo je mesto gde možete iskopati gomilu diskova. Mislim da je ranije bila metal prodavnica, no, u međuvremenu su je promenuli u svaštaru, kao što možete videti. Ni sam ne znam kako sam uspeo da snimim diskove unutra. Nalazi se bukvalno u centru, uslikao sam i ulicu, pored je Diver Beer Restaurant (ovo takođe preporučujem, super burgeri i grčko craft pivo). U principu nema novih naslova ali ima gomila bendova, od Astarte do Chimaire. Unutra je 2x2 i prepuno je sa svim i svačim i prodavca/gazdu boli tuki da pomeri (niti ima gde) bilo šta da biste lepo prišli i videli diskove, potpuno sam se iskrivio gledajuću. Cene, onako, zavisi šta, ali recimo u proseku 10€. Edited August 27, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 sve zaboravljam da preporučim - ko se nađe u Moskvi, ovde lagano mogu cele plate da se ostave: https://m.facebook.com/newartstore/ Quote
Chicken Little 420 Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 Jel realno da smo u isto vreme pisali 😄 Quote
Recommended Posts