LazaGNR Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ima jedan metal shop (& tattoo radnja) ovde u Varni zove se 'Ozi' (il' se pise 'Ozzy' ),u centru je (tj. malo dalje od samog centra grada). Prilicno dobar izbor originala (CDs,DVDs) i relativno pristupacne cene (citaj:jeftinije nego kod nas).... Quote
Throne Of Evil Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Evo i mene sa slicnim problemom! Idem u Prag 31.10 pa bi vas zamolila da mi napisete par adresa gde mogu da kupim ploce i cd-ove. Neka radnja koja ima ug i black metal muziku. Takva jedna radnja postoji u Budimpesti i ako nekom treba ta informacija neka se javi! Fala u svakom slucaju Quote
Elldamar Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Za sve one koji pitaju za shopove u Pragu : Ajd' ne budite toliko lenji pa okrenite prvu stranu topica na kojoj sam prilichno tachno i precizno objasnio lokacije shopova u Pragu ( cene ukljuchene)!!! Quote
MissionVao Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 pobogu jel ovde niko nije cuo za google i "metal shop ***" <-- ime grada?? bejah u Parizu, jedino vredno obilazenja je New Rock store Quote
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ima u Pragu "Nirvana" koja je u glavnoj ulici, odmah do Hard rock caffea. U Becu taj u Marija Hilfer strase... Quote
MissionVao Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Odo ja u prag za manje od nedelju dana pa kad se vratim napisacu ako ista zanimljivo otkrijem Valjda nece da cimaju zbog hladnog oruzja u koferima Quote
Buddha Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 ako nekoga zanima, postoje 3 odlicna metal shopa u Solunu. jedan je Musicland u ulici Mitropoleos 102. drugi je Alone, zaboravih ime ulice, ali je jako blizu. treci je Rock City i nalazi se izmedju ova dva shopa. davno sam bio poslednji put u Solunu, pa se mozda za to vreme Rock City preselio, a mozda je cak otvoren i jos jedan. Quote
Elldamar Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Alone je u G. Theohari broj 2 ako ikome ishta znachi naziv ulice...u svakom sluchaju taxi i ne mozete da pogreshite Quote
Elldamar Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 OK...potrebne adrese nekih metal shopova u Nemachkoj...posebno pozeljni zapadni krajevi ( Dizeldorf,Dortmund,Esen,Keln )! Quote
imperium Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 e ljudi jel zna neko dal ima i kako ad nadjem u Slovackoj - Bratislavi metal radnje?? hvala unapred Quote
MissionVao Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) Jedan update: Merlin prodavnica u Andel trznom centru vise ne postoji (bolno iskustvo bese otkrivanje toga) a vise ni ne drze New Rock tamo (u tom trznjaku). Idem opet u avgustu pa vise infoa tada. Edited July 9, 2007 by Double Fire Quote
MissionVao Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Jel se seca neko gde je TACNO onaj rockparadise shop ili kako vec, danas sam previse glupa da provalim a sutra putujem ima neki kod Andela i mislim da je pisalo da je U metro-stanici al nije (makar lokalni metalci na stanici nisu imali pojma o cemu pricam). Quote
Elldamar Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Hmmm...Rock Paradize ti je blizu Andela...hmmm...kada izadjesh iz Metroa,sa jedne strane raskrsnice ti je Novi Smichov trzni centar,na drugu se ide prema Karlovom mostu,a ti lepo krenesh onim redom gde su banke ( gomila njih ) i onda predjesh ulicu ( 20ak metara od rakrsnice)...Kada predjesh ulicu ( trebalo bi da si sada tachno preko puta banaka i da sa tvoje strane ima gomile restorana ) udji u prvu ulichicu koja seche onu vecju ( gde idu tramvaji )...u toj ulichici je RP,20ak metara nanize...odmah iznad Hells Bells kafea... Quote
MissionVao Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) Fala al prekasno napisan odgovor plus ga nadjoh sama Cudi me da cak ni oni ne znaju engleski... "hello, do you have Rage Against the Machine?" "(nesto smumlano kako ne govori engleski)" proud owner of Celebrators of Becoming Edited August 17, 2007 by Double Fire Quote
Letva Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Jel bi mogo neko da mi kaze adrese metal shopova u Atini i Solunu ? Quote
ZmYchE Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Hmz sto se tice Beograda/Srbije, isto bi mogli da se ispisu detaljcici i o muzici i o garderobi. Svi vec znamo za FELIX, MORDOR i jos jedna radnja u Balkanskoj - ne znam joj ime - ali ima ploce, mjuzu, majice i duxeve i to super cene. Quote
Dowla Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Zanimaju me adrese metal shopova u Istanbulu... Quote
LazaGNR Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Uh,bio sam ja tamo pre valjda 2 leta i jedan lik mi je pokazao (tj. odveo me je) neki metal shop (dok smo trazili kartu za koncert Manowar-a )...al' nisam zapamtio adresu Onako,OK shop,imas diskova,DVD-eva,majci (moja tadasnja devojka je tu uzela Mayhem majcu),ovog-onog... Quote
sleazyrocker Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 jel moze neko da mi kaze gde se nalazi mordor shop ,mislim u kojoj ulici Quote
LazaGNR Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Pa nije to ulica bas...to je pasaz. Neka ti neko ostavi broj telefona njihov,pa nek' ti oni (iz MOrdora) objasne kako da ih nadjes,inace ovako sam da krenes da ih trazis naci ces ih za 3 godine Quote
sleazyrocker Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 znachi tesko se nalazi,a gde je otprilike taj pasaz,koji deo grada Quote
Dowla Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Chumicevo sokache, u centru grada je. Quote
Metal Bloodshed Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Tamo nemaju majice, kao da ih nemaju! Na buvljaku ima 3-4 tezge sa majicama! Nisu lose, 450 din! Quote
Sandman Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Tezga na buvljaku sa majicama koje sam ja uzimao izgleda vishe ne radi. A ostele tezge imaju majice loshijeg kvaliteta. Quote
Recommended Posts