Calcifer Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Zna li neko neki shop u Srbiji, ali da imaju i nesto drugo osim CD-ova i majci, npr pantalone, kapute, zastave itd. Quote
LazaGNR Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Zna li neko neki shop u Srbiji, ali da imaju i nesto drugo osim CD-ova i majci, npr pantalone, kapute, zastave itd. Metal kaputi? Quote
enclave Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Dukserice, majice sa dugim rukavima, jakne, bermude, carape, znojnice, kacketi, mindjuse, patike, papuce, salovi, rukavice, kratke gace, duge gace, tanga gace sve to postoji ali kaputi ne. Quote
necko Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 zanimaju me shopovi u Stuttgartu, ako neko zna... Quote
kIDd Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Mislim da ovaj site objashnjava stvari... http://www.metaltravelguide.com/ Quote
ZmYchE Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Otvorena je i jos jedna prodavnica rock/metal shop u Balkanskoj ulici u Beogradu. Na spratu u malom trznom centru kao...sa leve strane kad se spustate niz ulicu. Od ploca do majica, dukseva do cdova, dvdijeva...svasta imaju. Mala radnja ali izabrana. To je jedno od retkih mesta gde imaju da se nabave cool stvarcice. Quote
Dowla Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Otvorena je i jos jedna prodavnica rock/metal shop u Balkanskoj ulici u Beogradu. Na spratu u malom trznom centru kao...sa leve strane kad se spustate niz ulicu. Od ploca do majica, dukseva do cdova, dvdijeva...svasta imaju. Mala radnja ali izabrana. To je jedno od retkih mesta gde imaju da se nabave cool stvarcice. Kako se zove ta prodavnica? Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Otvorena je i jos jedna prodavnica rock/metal shop u Balkanskoj ulici u Beogradu. Na spratu u malom trznom centru kao...sa leve strane kad se spustate niz ulicu. Od ploca do majica, dukseva do cdova, dvdijeva...svasta imaju. Mala radnja ali izabrana. To je jedno od retkih mesta gde imaju da se nabave cool stvarcice. THE WALL se zove prodavnica. Sad trenutno imaju majice Tankard, Destruction, Kreator, Deep Puple ... imaju i nu age stuff...najvise naravno imaju Maidene, Guns'n'roses, Metallica... Ali moze svasta da se nadje... Gazda kad vidi sta se najvise trazi, to gleda da nabavi. THE WALL Balkanska 29, I SPRAT Radno vreme od 11 - 18h 063 373 446 kontakt telefon prodavnice Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ne znam, ali sam vrisnula na Jugotonovu kasetu Skid Row haha Ima svasta nesto... Heller haha Quote
NoBodyAsAleksa Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Jel ima U beogradu jos neka radnja nalik Felixa gde se mogu kupiti rock i punk duxevi??????????? P.S. Znam da ima i na buvljaku! Jel znate jos neko mest?????????????????> Edited February 6, 2008 by NoBodyAsAleksa Quote
ZmYchE Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Vrati se na stranicu pozadi i citaj malo... I za razliku od neta, mogao bi da protegnes noge i proveris gde sta ima... Cak se i kod Kineza svasta moze naci. A ako si za kpovinu iz fotelje, tu ti je uvek internet, Oath Records naprimer itd.. Quote
PuPaK Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Sad na leto idem kod keve u Dojcland pa ako neko zna neki falitetan shop neka rekne!?!?!???!? Quote
LazaGNR Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Nuclear Blast shop (u Donzdorf-u valjda;uglavnom,negde na jugu) Trebalo bi i ja da picim na leto u Nemacku... Quote
Косати Ћелавац Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Nuclear Blast shop (u Donzdorf-u valjda;uglavnom,negde na jugu) Trebalo bi i ja da picim na leto u Nemacku... 'oćeš opet da propustiš Wacken, pičko?! Quote
Shamandalie Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Cak se i kod Kineza svasta moze naci. I kad odete u Budimpestu ne morate da placate silne karte za metro da biste pronasli neke metal shopove. Mnogo toga ima u onom podzemnom prolazu kod Keleti zeleznicke stanice na tezgama i nemojte da se iznenadite ako tu nadjete za par evra neke stvari koje se kod nas skupo prodaju po Urban shopovima i slicnim prodavnicama. Quote
Elldamar Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Yup! Ja sam tu iskupovao sve i svashta za sitne pare...dodushe videh samo par shopova ali i vishe nego dovoljnih... Quote
LazaGNR Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 'oćeš opet da propustiš Wacken, pičko?! Ne,ovog puta idem da gledam Manowar u Nemackoj Quote
sleazyrocker Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 ljudi jel postoji i bg-u neka prodavica gde mogu da se nadju rokerice nemoj da se ljutite na mene ko na ove gore, ja nisam iz bg-a Quote
ZmYchE Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Heh, prelistah teme, prelistavacu jos ali bi bilo dobro da neki koji su skoro mozda bili ispisu neke shopove u: Italiji, Francuskoj, Spaniji!!! HVALA VAM PUNO Quote
Morphy Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Jel zna neko neke metal shopove u Italiji?Idem u maju na eskurziju,pa bih posetio neke Gradovi koje obilazim: Venecija, Verona, San Marino, Firenca, Piza, Padova. Quote
LazaGNR Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ja sam u Veneciji svojevremeno (pre 10 i vise godina ) naleteo na neki...hm,"metal-rock" shop i bilo je dosta zanimljivih stvari (tamo sam kupio 2 sala i 2 zastave Gansa npr.) Ne znam sad adresu,ali je u blizini one crkve Sv. Marka (ima neki trzni centar pored nje ili tako nesto) Quote
Recommended Posts