Nightfall Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 (edited) Ima i u Firenci. Il je bar bilo pre 3 godine. Tj ima dva. Oba su u centru. Jedan je pored jedne crkve, al da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove (znam samo da sigurno nije u pitanju ona najveca ) dok je drugi u nekom podzemnom prolazu. Procunjaj malo centrom, nacices garant. Plus je ceo centar ogrooomna pijaca koze. Tamo kupih extra koznu jaknu za 90 evra. Edited April 21, 2008 by Nightfall Quote
Morphy Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Vazi,procunjacu po centru i pored tih crkvi! Thanks Quote
Morphy Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 A joooj sto mi je pokazao neki lik u Firenci sto ima metal shop!!!!!Otisao sam na njihov sajt,zlo!Uglavnom samo ploce imaju od onog sto me zanima (vinyl manijaci) , ali upadne i po koji cd. Quote
Elldamar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Nemoj sluchajno taj sajt da podelish sa nama Quote
Morphy Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) http://www.superecords.com/ Edit:Sad sam se setio,ja cu ovo podeliti naravno,ali ne zaboravljam da si ustekao onaj savet za rapidshare Edited April 24, 2008 by Morphy Quote
Elldamar Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ahahaha....ajd' da ne offtopicujemo ovde,poshalji mi na pp shta te tachno zanima,pa cju ti objesniti...mada nisam koristio to dugo,ali ne verujem da se ishta promenilo Quote
ZmYchE Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 http://www.metal-shops.netfirms.com/clickhere.htm Za ovo sranje sad traze username i password koji se dobijaju samo ako im se uplati neki ksh. pizde!!! Ovakve stvari bi trebale zaista da su free... Quote
MissionVao Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) ako je zaista vredan sajt ja cu da uplatim pa kopiram... jel iko zna provereno? ono glasine, sta je bilo pre (kapiram da je do skoro bio free?) edit: sad vidim da nije obican klik i plati nego nesto oko transfera... ja nemam pare na samom pay palu nego preko kartice... pih. edit2: ma guglanje je zakon, jebes ovo nego nemoguce da u Parizu nema nista alternativno kad je sam grad alternativan! samo nalazim gay sex shopove Edited June 4, 2008 by Double Fire Quote
dimmu1 Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 (edited) mene interesuje merchandise shop u melburnu(da nije shop koji sadrzhi 50diskova i da su 40 slipknot,korn i ta kompanija),ako neko zna neka javi Edited June 24, 2008 by dimmu_ Quote
LazaGNR Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 mene interesuje merchandise shop u melburnu... ...sto bas i nije u Evropi Quote
Маузер Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Mene zanimaju shopovi u Norveskoj i Danskoj! Jel ima toga tamo? HAHAHA! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 a u budimpesti,verovatno idem u leto tamo pa pitam? Quote
LazaGNR Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Sto se Budimpeste tice,ima ih vise,al' sad samo mogu da se setim jednog ("CD Pince" - tako se zove),al' sam im zaboravio adresu (al' znam da objasnim kako doci do njega ) Imam flajer u stanu,pogledacu adresu... Quote
dimmu1 Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 ...sto bas i nije u Evropi istina al mi bilo glupo da samo zbog toga otvaram temu kad mogu pitati i ovde Quote
LazaGNR Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Naravno Al' cisto sumnjam da je neko sa ovog foruma isao u Sidnej i da je trazio/nasao neke metal shop-ove (drugim recima nema potrebe da se otvara takva posebna tema i OK je sto si ovde pitao) Quote
Маузер Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Sopovi u Norveskoj, sem neseblod recordsa. Ko zna jos neki? Quote
MissionVao Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 http://www.metaltravelguide.com/mtg/index....archword=norway Quote
Lunar Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) Se zna neki metal shop u Grchkoj? Zanima me poshto idem 10-og pa malo da obidjem. Edited September 4, 2008 by Lunar Quote
Маузер Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Imas u centru atine. Jedan od najvecih u evropi. Lepe su cene! A Solun da ne spominjem! Quote
Grob Bez Dna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 ljudi, ima li mordor neki sajt ili bar neki mejl da porucis katalog, a? Quote
Petar Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Camden market u Londonu ima odlican izbog onoga sto vam treba. Ko bude isao, obavezno da svrati do tamo... Quote
NatashaNS Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Svratila sam u Camden kad sam bila u Londonu prosle godine. Zanimljivo mesto. Quote
Orochi Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ma skoro svugde deru T_T U Becu sam uspela samo da nadjem Rattlesnake shop ili tako nekako,i sve je kao gothic bla bla,o jaaaako skupo. Lepse stvari kao npr korsete mogli su se kupiti u sex shopu Tesko je snaci se,narocito na exkurzijama,em nemas vremena em su negde zabaceni. U Atini,nisu nam dali da se odvajamo,pa nismo ni nasli. E vec u Solunu je opasno,ima mnogo stvari a malo vremena :'( Zeznuto zeznuto.. Amerika je najjeftinija pokvarenjaci :'( Quote
Satyr Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ako nekog zanima metal shop u Ljubljani: http://www.masterofmetal.net/ na slovenackom je ali lako je za snalazenje i ima apsolutno svega da se kupi Quote
cotoha Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 budem zahvalan veoma za bilo kakve informacije o kupovini bm / dm merchandisea i diskovlja u londonu. Quote
Recommended Posts