bradati_simce Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Ljudi, ovako stoje stvari: * Svirka u Petoj je chetvrtak 23. jun, * Cena ulaznice: 90 dindzi * Uchestvuju: ReSound, Watch Out, Orasi, Lazne Zmije, Sacrifice, Svetovid, Black Cloud (ili kako god se zvali), Irish stew... * Pochetak u 20:30h Seeyamo se tamo... U NE SEEEERI SVIRAJU BLACK CLOUD DO JAJA IDEM OBAVEZNO A WATCHOUT KO JEBE (SAMO SE SALIM ) Quote
Zmychek Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 U NE SEEEERI SVIRAJU BLACK CLOUD DO JAJA IDEM OBAVEZNO Tako mi je recheno (da vas obavestim), a i prochitala sam na plakatima u nashoj shkoli!!! Quote
kombutcha_mushroom Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ahaha sad imate site!! sweet.. ono beware me asocira na emily the strange.... i mogli bi (kad ste vec odluchili da prichate na shvabskom engleskom) da povremeno upotrebite THE... inache je ql site... Quote
People before Profits Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 haha Milos and THE Watchouts... INACE, danas i zvanicno potvrdjeno, SVIRAMO CETVRTOG DANA NA EXITU (TJ. 10OG JULA) NA FUTURE SHOCK STEJDZU OKO POLA 10 UVECE...pa ako se zadesite tamo u dato vreme, slobodno navratite... Quote
.alex. Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 haha Milos and THE Watchouts... INACE, danas i zvanicno potvrdjeno, SVIRAMO CETVRTOG DANA NA EXITU (TJ. 10OG JULA) NA FUTURE SHOCK STEJDZU OKO POLA 10 UVECE...pa ako se zadesite tamo u dato vreme, slobodno navratite... sweet...lepo se provedite na exitu,ja necju icji... anyways....black cloud-svira hard n' heavy... ...chisto in4mativno.. bicje ludo... Quote
Girl with dangerous powers Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Watch Out ...Sad mi odzvanjaju nechije rechi u glavi: "Kad ce ljudi skapirati da se WatchOut pishe zajedno" Inache vidimo se tonight Quote
Zmychek Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 E bili ste extra, ali je bedak shto ste morali da odsvirate samo 3 pesme... Sve je to zbog Black Clouda!!! Inache (ajde sad se ponavljam-poshto sam vec napisala na temi Nu svirke...), Ozvuchenje je bilo odlichno tako da smo konachno mogli da chujemo Milosha normalno!!! Ajde PoZ Quote
People before Profits Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ma ozvuchenje je bilo krsh, ali je konacno bio normalan tonac koji se zapravo iscimao da iz one opreme izvuche najbolje...a sto se tiche black cloud-a....pa ne bih ja krivio nijedan bend....mada.... Quote
Girl with dangerous powers Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Al zato ima ko hoce Quote
Troglavi Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 hehe black cloud su nasi stari drugari iz gimnazije... nesha radetic tj. gitarista je smatrab gitarskih herojem... kao, manowar i te fore... Quote
.alex. Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 nesha je....ima jezik...kao ovaj iz kissa.... sem exita,jel ima josh neka svirka u planu? Quote
People before Profits Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 pa pre xita nista.........za kasnije cemo vidjet'...........cheka nas i studio kad skrpimo kintu......ali bice otom-potom.... joj za 6.5 sati mi pocinje prijemni....okej odo' ja da spavam...zop Quote
People before Profits Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 haha...nista? ma nemam pojma...... dobro je bilo na prijemnom...pupu, da ne ureknem lol znacemo u utorak..... odo ja... Quote
.alex. Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 pre svega muziq,pa uz to se pevaju i pesmice...i tako t... Quote
NeSa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 JA MANOWAR?CCC....SAMO DA KAZEM,KOMENTARE ZA MOJ JEZIK I ZA MOJE GITARSKO HEROJSTVO MOZETE DATI NA TEMU"BLACK CLOUD"...STO SE TICE SVIRKE U PETOJ,JEBIGA,NISAM JA KRIV,TONCI SU NAMESTALI PRVO KLAVIJATURE 3 SATA,A POTOM I DRUGO POJACALO,AKO SMO NEKOGA OSTETILI,SORRY,NIJE NAM BILA NAMERA STVARNO.SVIRKA I ORGANIZACIJA SU BILE COOL...BILI SU I SENDVICI JEDINO ONI ORASI SU ME NERVIRALI,JER JE ONAJ PROFA STO JE PEVAO SRAO KAKO SU ONI NAJBOLJI I KAKO SU OSTALI SRANJE...PUBLIKA JE PROCENILA... Quote
Nameless_One Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 uf... odgovoricemo josh malo kasnije... prvo da spavamm...zzzzz Quote
Nameless_One Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 dakle, shto se mene tiche svirka je bila sasvim ok, mislim uz neizbezne tehnichke probleme zbog kojih je warhead morao biti prekinut na pola (@@#$@^%#$^#@%&^!*^*^) i tako da po meni super uvod padne u vodu ali sve ostalo mi je bilo ok... vecina "gluvih" ljudi koji su nas ranije kritikovali (bar ono shto su meni govorili) je sada izuzetno zadovoljna, kazu da je Hiv bio malo tih mada s obzirmo da tonske nije bilo nije ni chudo, a i zbog toga shto je nije bilo morali smo da se nameshtamo (opet) onoliko koliko smo se nameshtali ali shta je tu je... definitivno nove pesme moraju polako da preuzimaju repertoar i djuskanje do septembra kada se nadam da cemo konachno uci u studio da bar neshto odradimo pre nego shto ja postanem spoljni saradnik i onaj Zli Obucar zauzme moje mesto .... .... poz svima Quote
People before Profits Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ne odaj tajne!!! ccc, ma bre ima da zbudzimo neku "oprostajnu" svirku za te....a tu ce onda biti i novih stvari valjda i svega.....mada ne znam kako cemo sve to da zavrsimo do septembra pored svih letovanja ali kako to vec kod nas ide - opusteno, usrace nas nego inace ovaj, svirka je bila krsh....zbog zvuka.....ali sto se mene tice mislim da nismo lose odsvirali uopste s obzirom na prethodna tri dana bancenja......culi su nas i neki novi ljudi tako da je i to okej, ali kako je i uros rekao....trebalo je tog tonca klati kashikom ovaj...eto...slayer lol nego....ko hoce da nam prilozi novaca za snimanje albuma nek mi se javi na pp...izacice mu/joj ime na omotu aj' sad laku noc i srecan put alex, nemo' da ispalis za more kad se vrnesh!!! PS opusteno blekklaudovci, ja sam ionako cirkao pivo ispred tako da nista ni ne znam ko je koliko svirao, ali glavni ujeb jem napravila organizacija koja je smestila 9 bendova za vece.....shit happens......inace imas poz od jasmine Quote
Recommended Posts