amy_mccoy Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 (edited) slike su inace mnogo boljeg kvaliteta, ali su po 1mb tako da molim mail na pp da mi se posalje Edited July 13, 2005 by amy_mccoy Quote
manitu Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 `ajd` ovako.... sad cu se pozovem na status svedoka, a ko nece da veruje ne mora .... svirka na exitu bila i prosla kako je prosla .... zvuk tezak krs ...nazalost, ali ako je za utehu to se desavalo i drugima na istoj toj bini (recimo Darko Dzambasov, trece veceri).... decaci (ja imam pravo da koristim taj termin !) iz W/out-a su bili malo u frci u pocetku, al` se ubrzo pokazalo (za one koji su navikli da slusaju svasta na krsh ozvucenju) da em sto znaju da sviraju, nego i da znaju sta `oce ... neznam da li je ona stvar (sto je kretala dva puta) kada je isla tuc/tac ritam masina nesto sto su neki novi momenti, ali zvuci obecavajuce, ako se sredi snimak gde treba i kako treba, obecava da ce da zvuci mLogo dobro .... sve u svemu malo vise opustenosti ne bi bilo na odmet .... jbg. ja sam ocekivao malo vise publike (barem gledajuci raspored sta se desava u tom trenutku) ali svako lice je bitno .... sve u svemu mislim da je ovo jedno malo ruznjikavo iskustvo za w/out, ali iskustvo koje treba.... tek da ne bude nesporazuma ... nije nikakvo razocarenje.... malo bolji splet okolnosti i sve bi bilo kako treba, al` jbg. shit happeness ...... gurajte dalje, samo hrabro ...... p.s. HIV, sta bi sa tvojim prijemnim ? zavrsio uspesno ? Quote
Troglavi Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ma svirka je bila skroz ok. ozvuchenje niko nije ni mogao da ochekuje bogznakolikobolje, bilo je i ljudi...jedan plusic....+ poz watchoutovci Quote
People before Profits Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 `ajd` ovako.... sad cu se pozovem na status svedoka, a ko nece da veruje ne mora .... svirka na exitu bila i prosla kako je prosla .... zvuk tezak krs ...nazalost, ali ako je za utehu to se desavalo i drugima na istoj toj bini (recimo Darko Dzambasov, trece veceri).... decaci (ja imam pravo da koristim taj termin !) iz W/out-a su bili malo u frci u pocetku, al` se ubrzo pokazalo (za one koji su navikli da slusaju svasta na krsh ozvucenju) da em sto znaju da sviraju, nego i da znaju sta `oce ... neznam da li je ona stvar (sto je kretala dva puta) kada je isla tuc/tac ritam masina nesto sto su neki novi momenti, ali zvuci obecavajuce, ako se sredi snimak gde treba i kako treba, obecava da ce da zvuci mLogo dobro .... sve u svemu malo vise opustenosti ne bi bilo na odmet .... jbg. ja sam ocekivao malo vise publike (barem gledajuci raspored sta se desava u tom trenutku) ali svako lice je bitno .... sve u svemu mislim da je ovo jedno malo ruznjikavo iskustvo za w/out, ali iskustvo koje treba.... tek da ne bude nesporazuma ... nije nikakvo razocarenje.... malo bolji splet okolnosti i sve bi bilo kako treba, al` jbg. shit happeness ...... gurajte dalje, samo hrabro ...... p.s. HIV, sta bi sa tvojim prijemnim ? zavrsio uspesno ? e pa prvo hvala na najkonstruktivnijoj kritici do sada! slazem se sa svim iznetim...ajd' sad, zvuk je krsh, sta da radimo....tonac je ujeb'o - ni to nije nista novo....ono chime mi realno nismo zadovoljni je sama nasa motivisanost na bini...ne znam koliko se to dalo primetiti, ali sve do onog nesrecnog baxuza u warheadu (tuc-tuc pesma) bili smo fino raspolozeni...posle toga nam je malo splasnuo ceo dozivljaj.....sto se tice te greske konkretno, bucalo je uspeo da dokaci rukom tockic za tempo i dotera ga do 140bpm......pa je zaustavio i pustio ponovo na keca ali do tada sam ja vec stao posto ionako nista nisam cuo u monitoru.....ja mu kazem da pojaca masinu do kraja on pomeri za milimetar....i tako.....ne moz' bez tonske nego, zao mi je sto nismo uspeli da pruzimo vise iako smo se stvarno trudili....jebiga ipak treba malo vise vremena dok se neke stvari ne slegnu... sve u svemu, hvala svima na podrsci, a ja obecavam da necemo izneveriti... aj poz! Quote
.alex. Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 chudno je to shto vas na svakoj svirKi sjebu s ozvuchenjem,ali to ne bi trebalo da bude prepreka... bicjete na tv panonija ili shta? Quote
Nameless_One Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Hvala na kritikama, Bice koliko ja znam Matija i Milosh na tvu (ili radiju) jer su oni davali intervju kasnije, mada bez voditeljke koja se bila izgubila na nekom od stage-eva ( ) pa je kamerman odradio ceo show Inache pozdrav svima iz Londona (u kome je lepshe vreme nego u BGu koliko se da primetiti ) vidimo se! P.S. Bio sam u Shkotskoj Quote
People before Profits Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 u pichitju! kako je tamo? jesi posetio onaj zamak templara tokom boravka u shkotskoj? si nash'o gral??? a da, luvr... nego.....vidimo se na moretu! poz!!!!! Quote
Nameless_One Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Bio sam po svim mogucim zamkovima i chudima, ochekivao sam da Edinburg bude veci, mislim ima stanovnika k'o NBG ... ali je lep, i usralo me vreme da bude sunchano... mada ja kad god odem u UK ja se vracam sa milijardu tona knjiga, cdova i dvdova (Uzeo sam Muse Hullabaloo i PoS BE nash kako Muse proziva Slipknot na bonus dvdu hhahahahaha Hiv ce sad imati dilemu, koga voleti! Inache ja mislim da su oni pederi... ali dobrooo ... sviraju extra ) Vidimo se 20og ja imam let u 12:20 pa vi oko keca budite na Tivtu. Salut! ahm... Bye Quote
People before Profits Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 mi krecemo basom u 21:20......ja sam mrtav bolestan, ovo-ono...............bitje dojaja...........ponesi dvdove obavezno!!!!! imacemo sony ps dole pa da uzivamo!!!!! jeeeej, muse!!!!! picke jedne prozivaju slipknot.......ma sve ih ja volim i ove depresivne i one agresivne..........agredepi aj laku noc idem da se dopkujem pa se viddymo dole u tom tivatu chekatjemo te pa za igalo! !zoP Quote
kombutcha_mushroom Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 pa naravno da su gay.... ruze, ovo ono.... al su extra.. da, edinbrug je extra ali mini... bash je sweet, ko cambridge... i london... aaaaaaaaaaahh.... volim london... poz za sve vas od mene, ane bul., iz mihnena, trsta i verone,, Quote
kombutcha_mushroom Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 aj dojite da svirate u minhen, ovdfe je dosadno, sve je previshe chisto i savrsheno Quote
bradati_simce Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 sta se s' vama desilo jebote ajde bre ljudi kad ce neka svirka zadnji put sam vas video u prvoj gimnaziji Quote
LunaTheVamp. Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 e,da,ozbiljno, planirate li neku svircicu uskoro ili tek u septembru? Smile&Shine Quote
Nameless_One Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Hehe, pozdrav svima! S obzirom na okolnosti nece nishta skoro, bar ne do Septembra jer je bend kompletan u BGu tek krajem avgusta, odmor je malo duze trajao a onda kad se vratimo mislim da ce morati da se iskoristi josh ovo malo vremena shto nam je ostalo zajedno (bar meni jel' te?) pa da se malo zakljuchamo u studio kako bi ja bar nekako ostavio neki trajan utisak na istoriju W|O-a... a ko zna, mozda se desi i neka oproshtajna svirka... poz svima Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) a ko zna, mozda se desi i neka oproshtajna svirka... poz svima edit:ne ide mi ovo linkovanje http://www.angelfire.com/wy/djordjenikic/Varljivoleto.htm >> Odapinjanje (81KB) Edited August 11, 2005 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
NeSa Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 kako vam se djasvi?? sa tonske u petoj... Quote
Girl with dangerous powers Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 mind if I'm asking ali shta se deshava sa vashim sajtom?! Quote
Ivan_Creed Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 kako vam se djasvi?? sa tonske u petoj... Sta je ovo, gde je ovo? Quote
People before Profits Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 ARRRRRRRRRRGH! eto mene nazad u BGu, malopre stigoh......pa de ste bre, sha ra'ite? nema svirki do septembra, ako napravimo alexu neku oprostajnu sa prskalicama i striptizetama, onda moze i ranije a bice valjda........ nego, na pitanje sta nam se desava sa sajtom imam samo jedan odgovor: nemam pojma, zar toga ima? o shone, fala na ovoj voajerskoj fotki, vidi se ta specificna atmosfera (kenj, kenj).....a vidi se i da su bubnjevi bili krsh e nego ja nisam spavao do sada, veceras dolazi i igor pa nek on malo kenja.....aj poz svim'! Quote
Nameless_One Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 vidi ga pitjitj se vratio a nije ni jednom jebeno pozvao! i onda ne znash shto ti kazem da jedesh pite bash si ljakse... i kako ti se svideo TPE I? poz! Quote
People before Profits Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 si ti u bgu? ma momb mi je bio kod keve po ceo dan pa mi tek uvece kaze a sutra zaboravim......jebiga sori, nad'o sam se da cu te vidjet u hnovom 12og ali si ti vec zapalio kad smo mi stigli sa rosa.... Quote
People before Profits Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 TPE sabija!!! AS WE WALK THROUGH THE ASHES YOU WHISPER MY NAME.... Quote
Nameless_One Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 hehehehe bash mi je drago Ja sam u bgu 21og (sutra veche) pa se vidimo u ponedeljak, Matketu je rodj. u ponedeljak pa je pominjao neshto da ce mozda da se okupljamo u utorak or something... shta bi sa "ma ti si lud a ona nije normalna? " poz! P.S. Sad josh BE da progutash i ql Quote
Recommended Posts