Rehabilitovani Bagrem Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 ' date='10. 10. 2005, 01:43'] daj ukinite ono mudo od sajta ma do jaja je sajt Quote
People before Profits Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 jeste, ispred svog vremena dodushe... Quote
[4] Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Tobijase, chetvrtak popodne idemo kod h1va na dzem od kajsija Quote
zak Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 hehe shmeshan ovaj internet.... sta radis ti bre? i sta radite vi bre? Quote
Nameless_One Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Ja, evo radim, u znoju lica svog "Uchim" kao, daleko od doma svog, vishe blejim, uzivam u charima high speed interneta (vi ne verujete shta ovu shashavi rimljani, ovaj evropljani sve imaju ) i tako... A ovi shta rade, heheh pitajte Obucara:) teshko je odgovoriti na to pitanje, ali nadam se da odgovor doci, sa pozitivnim vestima (u to sam sigruan) samo se nadam da nece biti kasno... ma nikad nije kasno Vidim vama momcima ide dobro ha In Vitro? Secam te se 'tico dok si vrabac bila hehehehe Ako, ako, samo napred! Poz svima Quote
zak Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 (edited) brate smejao sam se 10 minuta poz Edited October 21, 2005 by zak Quote
People before Profits Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 hromu decu iz skole za slepe... Quote
(-1) Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 hromu decu iz skole za slepe... ti bre nisi normalan shmashan internet Quote
AleeciA Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Who the hell are these people? I kakve veze ovo po temi ima veze sa bendom? (just asking,..dont shoot me ) Quote
People before Profits Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 a pa to smo samo ja, bivsi gitarista, sadasnji gitarista, gitarista norka, i dvojac iz in vitra inace....il produtjente (ivan) se zajedno sa il recordinjom (shkopi) ambiciJozno nada da cemo u studio uci koliko za mesec-mesec ipo...... ambiciozno, pretenciozno i povr' svega urnebesno...ali dacemo sve od sebe a ko s' ti allecia? i see there's new ppl around Quote
AleeciA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 off topic-osoba koju je dosad mrzelo da se uclani na forum.Jednom rechju,jedna jako neodgovorna metalka. Quote
zak Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 long time ghost-reader a? btw lepo to za alboom, ajd i mi se nadamo s vama... Quote
People before Profits Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 off topic-osoba koju je dosad mrzelo da se uclani na forum.Jednom rechju,jedna jako neodgovorna metalka. auh, pa nisu li sve metalke neodgovorne? zaista ne bih znao ko je....a i nisam siguran da nas metalke slusaju poz! Quote
People before Profits Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 btw, hvala na lepim zeljama podrska znaci... Quote
AleeciA Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 auh, pa nisu li sve metalke neodgovorne? zaista ne bih znao ko je....a i nisam siguran da nas metalke slusaju poz! Pa nije ni bila poenta da ti tu mene nesto znas. Stavise,ne postoje nikakve sanse da me znas. Yeah,imate i metal/ex roker fanove(Oh my!!! ) Salu u stranu,bila sam na dve svirke,ukupno. Mladja sestra mi je izvor informacija,sto se toga tice. Nije vam losa sema sve u svemu. Malo ja slusam od nu-a,ali ono. Kewl. Samo mi je fun sto se na svim temama muzicari i fanovi poznaju,i otpiriike su prve komsije. Quote
People before Profits Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 pa tako je to sa forumima na kraju se svi upoznaju i pljuju jedni druge iza ledja sve u svemu, hvala na podrsci skroz je fino videti novo lice na temi pogotovo od kad na istoj nema nikoga usled nedostatka spama i preterano svezih informacija pa mozda i bude jos neka svirka u narednih godinu-dve... Quote
Girl with dangerous powers Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 pa mozda i bude jos neka svirka u narednih godinu-dve... Quote
Nameless_One Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hehehe Matija je obviously pun odushevljenja evo i ja vam/nam drzim fige Quote
Recommended Posts