zak Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 ' date='29. 12. 2005, 08:55'] upravo sam doshao da zakljuchka da sam ja tezak idiot napravim 2-3 do jaja riffa u naletu inspiracije - prodje pola sata i vecj sam ih zaboravio draga Saveta, ima li mi pomocji? e pa shto ih nisi snimio? Quote
Msungo Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 sobzirom na okolnosti, dobri su bili... ja poshto znam dve pesme, haha, bilo mi je i dojaja... shteta stho se zli nije chuo dovoljno... jebeno loshi tonci upropashtjavaju mlade bendove :| jebeno onaj kvazimodo je jedini koji iole napravi ok zvuk haha Quote
[4] Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 hahahha dolazi lik i posle prve pesme mi smanji Master vol. sa 8 na 2 i kaze "nema potrebe brate, do jaja se chujesh napolju" celu drugu pesmu nisam imao pojma shta sviram iako je pojachalo metar iza mene nisam chuo NISHTA iz njega a iz monitora josh manje (a oni su navodno bili na maximumu) Quote
Platina Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 I to crne sexy... I to ću na 0bucjara da ih bacim! Quote
srdjan Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Aj prijatelji srecna vam nova, kad nam je najgore da nam je "ovako"!!! Poz Quote
People before Profits Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 fala bogu, vaistinu nova i bozic bata da vam svima razdeli bericet, mir, paketice i besplatne, skoro pune test boce nove koka-kole (upola cene). zivi bili!!! ites! Quote
Sarah_Key Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Momci srećna nova godina!!!!Želim vam da izdate album,još puno svirkica i još puno obožavateljki (ako je to ikako moguće) Quote
[4] Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 hvala ljudi, sve najlepshe vidimo se na rokanju Quote
zak Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 ajd srecna nova, i stvarno da ugleda taj album svjetlo dana Quote
Msungo Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 ja vam zelim roadie tonca, koji se razume u sound engineering Quote
Buddha Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 evo par fotki sa one humanitarne svirke.. bio sam malo daleko, pa su malo mracnije... vi se zezajte u fotosopu jos malo Quote
People before Profits Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 e hvala choveche, retko kad su ljudi tako dobre volje ako ne greshim ti pevash/sviras gitaru u consecration-u? Quote
Buddha Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 e hvala choveche, retko kad su ljudi tako dobre volje ako ne greshim ti pevash/sviras gitaru u consecration-u? nema problema doklegod ima bendova koji vole tool i spustaju stimove ja sam zadovoljan Quote
Ω Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 pravi muskarci ne ignorisu pitanja vezana za bend. Quote
Sarah_Key Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 E ljudi dobila sam od ortakinje samo 1 fotku s te humanitarne svirke(vaš bubnjar )videću ako ima još neke vaše pa ću izbaciti pozdrav Quote
People before Profits Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 mi smo postavili "kao rok" za ulazak u studio prvi mart....mada to je ovim tempom i vishe nego nemoguce, al' dobro..... na stranu to sto nemamo pare, evo vidim da dobro poslujemo na svirkama preko mog obnazenog tela pa cu ja lepo da se od sada profi kurvam posle nastupa i skupice se.... a i kad snimimo pitaj boga za koga da izdajemo ovde u chmaru evrope....ali otom-potom....kome treba (u jebote, pretproslogodishnji!!!) demo neka se javi....4 pesme, odlicna produkcija..... hvala ljudi svima na podrsci, znachi uzivajte! Quote
Sarah_Key Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Pa na toj fotki nisi obnažen već s nešom iz black clouda i još nekim likom...valjda ima još poštenih ljudi koji će prepoznati talenat pa neće biti potrebe za tim merama Quote
People before Profits Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 a, pa onda se secam te fotke pa ako je nabavis okaci je ako ti nije cim....hah, jebes talenat, treba tu vise rada....no dobro, bice...sreca-radost. Quote
Epitaph Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 SKINI SE, SKINI SE, SKINI SE..................... Quote
Recommended Posts