Ivan_Creed Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Ivan creed je nacionalni 'eroj, patriota i veliki humanista kome se treba sagraditi spomenik pored onog na trgu, ali jos veci... Ivan je covek koji je video vise... Ja cu se zalagati da na sledecim izborima bude izglasan za predsednika... Ja nisam postov'o na svoju temu oko 4 meseca zbog onolickog spama i smaranja i kenjanja i jedenja govana i izdrkavanja i svega ostalog... U ime w|o ja ti se , Ivane , zahvaljujem i zelim prosperitet, ljubav, pare, srecu, puno dece i svako dobro!!! Ko spamuje Ivan i w|o UBIJA NA MRTVO !!! Jos jednom ZIV BIO I ZDRAV NAM OST'O!!! h1v Znam. P.S. Hvala. Quote
bradati_simce Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Ivan creed je nacionalni 'eroj, patriota i veliki humanista kome se treba sagraditi spomenik pored onog na trgu, ali jos veci... Ivan je covek koji je video vise... Ja cu se zalagati da na sledecim izborima bude izglasan za predsednika... Ja nisam postov'o na svoju temu oko 4 meseca zbog onolickog spama i smaranja i kenjanja i jedenja govana i izdrkavanja i svega ostalog... U ime w|o ja ti se , Ivane , zahvaljujem i zelim prosperitet, ljubav, pare, srecu, puno dece i svako dobro!!! Ko spamuje Ivan i w|o UBIJA NA MRTVO !!! Jos jednom ZIV BIO I ZDRAV NAM OST'O!!! h1v E BRATE DA LI TI JE NEKAD NEKO REKAO DA SI CEPULJA? BRATE IVANE, GDE CE TI DUSA Quote
Ivan_Creed Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 E BRATE DA LI TI JE NEKAD NEKO REKAO DA SI CEPULJA? BRATE IVANE, GDE CE TI DUSA Smanji fontove, bice zdravije. Quote
-=superfly=- Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Svako dobro... Niko nikog ne proziva, vec nadjite svrhu u zivotu... realno... h1v Quote
Sinstrel Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Kako je bilo u subotu? Nisam dosao (ocgiledno inace vas ne bi pitao ovo). Quote
.alex. Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 nisam ni ja bila...kako bilo? kad cje sledecja sviraK? Quote
LunaTheVamp. Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 (edited) Nating speshl... Nisi nishta propustila...(mada me pamcenje ne sluzi bash naj bolje) Kolko sam ja cula, u petak ce mozda biti neshto u petoj... Edited June 13, 2005 by LunaTheVamp. Quote
Zmychek Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Kolko sam ja cula, u petak ce mozda biti neshto u petoj... Hvala sestro, hvala... Htedoh da pitam, hoce li biti i u koji petak? Quote
People before Profits Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 bice ili sad u petak ili u sledeci cetvrtak......znacemo valjda danas..... Quote
Zmychek Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 bice ili sad u petak ili u sledeci cetvrtak......znacemo valjda danas..... Hvala... Quote
bradati_simce Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Nating speshl... Nisi nishta propustila...(mada me pamcenje ne sluzi bash naj bolje) Kolko sam ja cula, u petak ce mozda biti neshto u petoj... E BAS ME ORTAK ZVAO NA SVIRKU U PETOJ AKO SVIRA WARCHOUT DOLAZIM 100% Quote
Zmychek Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 E BAS ME ORTAK ZVAO NA SVIRKU U PETOJ AKO SVIRA WARCHOUT DOLAZIM 100% Naravno, dolazimo svi!!! Quote
kombutcha_mushroom Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 a za exit... jel to 4 real?? i... koji dan... i koji stage? main?! haha Quote
People before Profits Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 haha..NE ne znamo za exit, sutra svi koji su konkurisali za future shock stage dobijaju zvanicno obavestenje da li i kad sviraju.........mada su nam nezvanicno rekli da smo prosli........znacemo sutra u svakom slucaju...... inace upravo mi je stigao sms da je svirka u petoj DEFINITIVNO u cetvrtak 23. na njihov zadnji dan skole......... eto toliko od mene.... Quote
.alex. Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 e da,datum mi fino odgovara,nadam se da se necje pojaviti bilo kakav faktor X da me sprechi da dodjem... Quote
Zmychek Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Hvala Bogu sto je 23.-eg... taman da zavrsimo svi sa skolama i onda da se provedemo nikad jace na svirci!!! Quote
People before Profits Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Pa dva'estreceg...Bring some cool hoes with ya! Quote
bradati_simce Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Pa dva'estreceg...Bring some cool hoes with ya! MA NEMA FRKE Quote
Zmychek Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Bring some cool hoes with ya! Sta ce tebi to? E kad ti devojka bude ovo videla Quote
Zmychek Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Pa nemam ja devojku... onda cemo da dovedemo nekoga... Specijalno za tebe Quote
People before Profits Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mind if I'm asking, ali jel se mi znamo mozda? Quote
Zmychek Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mind if I'm asking, ali jel se mi znamo mozda? Quote
Zmychek Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Ljudi, ovako stoje stvari: * Svirka u Petoj je chetvrtak 23. jun, * Cena ulaznice: 90 dindzi * Uchestvuju: ReSound, Watch Out, Orasi, Lazne Zmije, Sacrifice, Svetovid, Black Cloud (ili kako god se zvali), Irish stew... * Pochetak u 20:30h Seeyamo se tamo... Quote
Recommended Posts