bradati_simce Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 pa mozda i bude jos neka svirka u narednih godinu-dve... brate,reci mi da se salis. Quote
People before Profits Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 pa koja druga?! mislim da cemo ipak imati neku probu.....a svirke ce biti.....jednog lepog dana kad sunce u srbiji izadje sa severne strane mog cvetnog pasnjaka... elem, prebacujemo se iz nu metala u black, jeste mali zaokret ali mi zelimo da muzicki napredujemo....ovo sranje od muzike smo davno prevazisli i mislim da je sledeci logican korak pratiti stope velikana kao sto su cof....ko se ovde nadje uvredjenim moze slobodno majku da mi jebe. hvala. Quote
[4] Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 hahaha da sam na tvom mestu ja se ne bih zalagao za elektronske programe tipa nuendo jer vrlo lako mozesh da dozivish da dodjesh na neku probu i da ti saopshtimo da si zamenjen softverom hahahaha Quote
bradati_simce Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 se ovde nadje uvredjenim moze slobodno majku da mi jebe. hvala. aje ko ce prvi da probije led za pocetak tebra zar ne mozete nesto da organizujete u skorije vreme mislim.......malo ste ga preterali. Quote
[4] Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 pa zapravo ne postoji vishe razloga za to jedan je recimo taj shto ja josh nisam dovoljno usviran sa njima drugi je taj shto zbog zauzetosti POJEDINACA (kahm kahm Matija kahm debatni debil) nemamo chak ni redovno probe a treci i najvazniji je taj shto se spremamo za snimanje, dakle pishemo nove pesme, editujemo stare...itd navodno ulazimo u studio za mesec-dva neka nam je onaj gore u pomoci Quote
People before Profits Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ah, i ja pitam gluposti... ps, veceras sam pijan u plastiku raspravljao sa pijanim h1vom o buducnosti benda i on je optimistican.....tako da pas koji puno laje zaboli ga grlo.........mada pse ne boli grlo od lajanja, zapravo negde sam cuo da mogu oni tako da laju po ceo dan.......ali nikad nisam probao.... i ne ko je pio pivo? Quote
[4] Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 hahaha pocheo sam da pishem Havariu u Guitar Pro-u jebote kako ja to ne umem da koristim Quote
^DJAVOLA^ Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ooo ,Simce...ti se povampirio.... GDEEEE JEEEE MOOOOJ Disk??????????? jel ziv uopste???ima sudski da te gonim zbog njega....Hvala bogu da sam ja odgledala koncert,hvaaaala bogu.... Quote
bradati_simce Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ooo ,Simce...ti se povampirio.... GDEEEE JEEEE MOOOOJ Disk??????????? jel ziv uopste???ima sudski da te gonim zbog njega....Hvala bogu da sam ja odgledala koncert,hvaaaala bogu.... :off toptic: de si bre sestro... disc je kod mene ajd dacu dick milici sutra, prekosutra, kad je vidim ne brini citav je i narezacu ti onaj e-goth.. jebote, sudski ces da me gonis za svaku glupost koju napravim, pocevsi od one jebene slamcice a gde je moj disc? aha... sta ces sad? aj pa na odemo na neko pivo u skorije vreme bio bi red. vozdra Quote
^DJAVOLA^ Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 pa ajd'.....ja crkavam na faxu po ceo dan...pa aj za vikend il' tako...za razliku od mog,tvoj disc nije ziv....salim se,jeste,al' ko da nije... Quote
bradati_simce Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 pa ajd'.....ja crkavam na faxu po ceo dan... pa dobro...nisi jedina pa aj za vikend il' tako... vikend....dogovoreno za razliku od mog,tvoj disc nije ziv.... mrtva si sestro salim se,jeste,al' ko da nije... kao sto sam rekao....mrtva si sestro Quote
[4] Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 ajd i ovde: 24. dec u domu omladine WOlovi sviraju sa: ATPom, Ljutim Paprichicama, Black Cloudom, Underdeathom i Barokom ili bi bar trebalo da bude tako ko voli nek izvoli Quote
bradati_simce Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 ' date='11. 12. 2005, 16:08'] ajd i ovde: 24. dec u domu omladine WOlovi sviraju sa: ATPom, Ljutim Paprichicama, Black Cloudom, Underdeathom i Barokom ili bi bar trebalo da bude tako ko voli nek izvoli dolazim obavezno.... samo cekaj malo ja mislim da ti fali jedan bend. Quote
[4] Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 ne znam nishta josh nije zvanichno jebem li ga... Quote
miss Penny Lane Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 dakle, svirka 24.12. je potvrdjena u organizaciji nas salimo se mada i ne!!! dakle dodjite ... sviraju jos barok atp watchout paprichice underdeath rattlehead black cloud!!! dodjite!!! Quote
[4] Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 mogli bi ono, kao, bar jednu probu da odrzimo pred svirku shta mislite a? Quote
[4] Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 bicjemo totalni raspad al to je tr00 \m/ Quote
Troglavi Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 taj rad...shto raspalije to veselije... btw dragi moj prepodobni gospodine medenice, kada bejashe tachno ona tvoja emisija gde gostovasmo ostoja, dule i jaaaa???.. Quote
bradati_simce Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) ,20. 12. 2005, 09:13] mogli bi ono, kao, bar jednu probu da odrzimo pred svirku shta mislite a? e pa mogli bi nemojte da me razocarate valjda niste ispali iz forme....proslo je jebenih 5-6 meseci kako niste svirali Edited December 22, 2005 by bradati_simce Quote
Recommended Posts