People before Profits Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ima tu forme i oblika (koliko-toliko) nego je milos pickica obrijana bolestan vec nedelju dana....i nikako da nabodemo probu sa njim....ali bice sve uredu...molio sam se krishni troglavi otkud ti ovde?? ta emisija bejashe planirana za pocetak januara ali izvesticu te za tacan datum kad mi jave...jebiga sjebali su zaproslu jer su preterali sa duzinom emisije pa su morali da seku MOJ prilog stoke...ovako cete biti moji prvi gosti za 2006 ps: dodji na svirku! poooz! Quote
Troglavi Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 troglavi otkud ti ovde?? ta emisija bejashe planirana za pocetak januara ali izvesticu te za tacan datum kad mi jave...jebiga sjebali su zaproslu jer su preterali sa duzinom emisije pa su morali da seku MOJ prilog stoke...ovako cete biti moji prvi gosti za 2006 ps: dodji na svirku! poooz! eee ... ja ti dodjem kao neki rekonvalescent u celoj prichi... moram se opet ubacim u tok... vidimo se na svirci!!.. Quote
zak Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 pa ocete svirati? i ako ocete, koji po redu svirate, posto necu moci da ostanem do kraja. Quote
Shores Of Antartica Posted December 24, 2005 Author Report Posted December 24, 2005 Evo sam taman poceo da radim novi watchout sajt posto mi je predhodnik jeo govna a izgubio sam pasword a ja nisam registrovao taj sajt Quote
Ω Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 uopste mi se niste dopali sinoc, ali imate respect jer ste radili autorske stvari... Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Matija, sorry josh jednom... Bas mi je bezveze shto sam vas propustila... Quote
People before Profits Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 uopste mi se niste dopali sinoc, ali imate respect jer ste radili autorske stvari... ah pa vi obrijani sto zivite za rokanje i slusate samo slipknot...ccc...hvala za podrsku, mada jebiga nesto mi se cini da nije bio bas neki zvuk sinoc...tja...enivej, hvala sto ste dosli @zmychek opusteno bre sta ti je bice svirki... Quote
zak Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 e ljudi niste bili losi sinoc, ali niste bili dobri kao ranije Quote
[4] Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 veruj da sam ochekivao neshto mnogo mnogo gore it's just...u proteklih 4 meseca na probama radimo nove pesme, uopshte ne vezbamo stare a pred svirku smo bili bolesni kao svinje (te dve nedelje koje smo trebali da se spremamo), tako da smo se najbukvalnije spremali 1 probu na dan svirke i to ne celu jer su pojedinci kasnili sat vremena stoga, ja sam zadovoljan Quote
Bole Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 (edited) Nije toliko lose bilo..Zvuk je bio nejasan...Ok ste svirali...Neka onaj tonac malo pusi rac....debil...Kapiram da su samo prva 2 benda imala normalan zvuk ...Posle je verovatno digao ruke...Na bini se nije nista culo.... Edited December 25, 2005 by Bole Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 @zmychek opusteno bre sta ti je bice svirki... Pa dobro, ali ces me obavestiti o sledecoj? Quote
*One Wish* Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Ma ok ste bili.. nego lepo reche Bole..tonac skenjao stvar.. bila je opshta buka.. gitare se nisu chule lepo... samo malo nesto ljudi... Quote
People before Profits Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 oooooooopusteno, album pa sledeca svirka Quote
Zmychek Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 oooooooopusteno, album pa sledeca svirka Tek sad mi je odzvonilo u glavi... Album Quote
[4] Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 dace bog da snimanje krene vec krajem januara to bi bilo realno Quote
Girl with dangerous powers Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 a kad ce album? xexexxexe ma pale vas bre i proshle godine u ovo vreme se prosipala pricha za dotichni album pa nije bilo nicheg... ne veruj dok ne chujesh Btw bili ste ok. u subotu mada je publika dno dna ono kao ne vidjeni smor osim sa izuzecima tipa podrshka iz Igorovog odeljenja u prvom redu i valjda Marko i Bucalo koji su skakali iza Quote
Buddha Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 gitare su mi zvucale ok izmedju pesama, ali kad krene pesma nista nisam uspeo da razaznam. stajao sam tu negde kod tonca, a tu bi po nekom pravilu trebalo da se cuje bolje (inace, doticni je pevac/gitarista najt shifta i vec se i ranije dokazalo da nema pojma da napravi zvuk ni na nesto boljoj opremi, tako da nije ni cudo sto se nije trudio) ne znam kako se culo napred, ispred bine. gledao sam vas i na exit-u, tad mi se zvuk cinio boljim. full respect, samo napred. Quote
People before Profits Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 ispred bine se verovatno culo jos nejasnije, a zvuk na bini je unapred izasao iz konkurencije...sto se tice exita tamo smo tek imali problem sa toncem i njegovom vizijom podesavanja monitora, a na obe svirke je izostala tonska proba...hvala za podrsku, ali izgleda da ipak treba snimiti nesto kako bi ljudi bar jednom culi ista jer ovo sa svirkama moze da se batali... rspct, drz'te se ljudi! Quote
[4] Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 upravo sam doshao da zakljuchka da sam ja tezak idiot napravim 2-3 do jaja riffa u naletu inspiracije - prodje pola sata i vecj sam ih zaboravio draga Saveta, ima li mi pomocji? Quote
bradati_simce Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Sledeći put nosim tange... Quote
Recommended Posts