Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma da, kontam oko brzine u cemu je fora, nego mi je cudno sto kad svira na toj maksimalnoj brzini (kao na 2:22), zvuk koji izbacuje bass bubanj je visi nego kad ga lupa sporije. Logicno bi mi bilo da trigger baca uvek isti signal, i da nema razlike u visini tona, samo u brzini. Oo

Posted

Daklem, ti kazes da je povisenje tog toga posledica toga sto se ne cuje ceo ton, nego samo jedan mali njegov delic na pocetku, koji je za nijansu visi od ostatka

Posted (edited)

Cuje se samo atack oko 120hz ostatak harmonika jednostavno treba da traje,probaj stavi u semplove metronoma neki bas bubanj i stavi 300 bpm videces kako ce da se promeni,to je jedan od razloga zasto spori death metal zvuci mocnije od brzog.Zato i imas u onom groove agentu/monkey do kog tempa odredjeni sempl radi posle se podrka

http://www.youtube.com/watch?v=YQHL2an1yH4

Kako jebe i to bez trigera sunce ti zarko

Edited by STARSHOOTER_SUPREME
Posted

Izvinjavam se sto davim, ali Sisuse, mozes li detaljnije da mi objasnis kako se skida lanac iz onog lezista na pedali? Da ne podglavljujem na silu, bojim se da ne pojebem nesto xD

Posted

Bem li ga, ja ne znam kako bih ti to jednostavnije objasnio, a slike na netu ne mogu da nađem. Imao sam pedalu sa takvim sistemom, ali sam je prodao zimus, pa ne mogu da ti uslikam. Jesi skidao nekad lanac na biciklu?

Posted

Jedino sam ga namestao kad mi padne, al' tu nije bilo odvajanja karika :D

Dakle, savetujes me da pogledam tutorial za skidanje lanca od bicikla, identican je mehanizam?

Posted

Kad smo vec kod kupovine posebno, mali bratic je uspeo da izgubi neku šajbnu za kontru dok je rasturao, samo koliko sam razumeo, nije metalna nego plasticna, jebem li ga gde to da nadjem sad da kupim

Posted (edited)

Ovakvu na primer:

450px-Hi-hat_clutch_disassembled.JPG

Kao jedna od ovih metalnih, samo sto ide ispod metalne plasticna, valjda sluzi da ne ide metal na metal, jebem li ga kako tacno ide.

Fora je u tome sto smo pozajmljivali akustican bubanj od ortaka da brat svira na probama, i onda mu ga ja odvezao dan pre nego sto sam se vratio u Bg, i tek kad sam dosao javio ortak da to fali, i sad me zajebali, nemam to pri ruci da vidim tacno sta je i kako je, otisao sam u Mitros, tamo mi ponudio lik neki mehanizam za kontru, ali nije bilo to to...

Znam da je Pearl stalak, ne znam tacno koji model, treba lik da potrazi onaj manual sto je dobio kad je uzeo bubanj pa da vidimo tacno kako se zove to sto fali...

zabuna

per multa

Edited by Demon Seed
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...