cutak Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ja se ponovio... stalak je.. mamu kolko je dobar al sam dao 19000 za njega tezak je ko slon... al sam bolestan i nemam volju za sviranjem
the lad Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ja se ponovio... stalak je.. mamu kolko je dobar al sam dao 19000 za njega tezak je ko slon... al sam bolestan i nemam volju za sviranjem Za jedan stalak? =] Koji,kakav? Ja malo vishe novaca od toga dao,ali za celu rampu [koja mi dodje kao 8 stalaka]
Sisus Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ljudi pomagajte, nasao sam duplu pedalu Gibraltar 9611 i prodavac mi rece da je ona u klasi Iron Cobra, to valjda znaci da je kvalitetna, da li je neko imao iskustva sa njom ili zna nesto vise o njoj, da li da je uzimam ili ne !? O, ne. Sad ce ovi jednopedalisti da se pojave i da *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* kako samo pricamo o duplim pedalama, a nemamo pojma da sviramo. Ne znam za pedalu, jako malo ljudi koristi Gibraltarove pedale. Znam samo da svi nasiroko hvale Gibraltarov hardver, tako da, sa strane kvalitete nemam sumnji. Jedino ne znam kako se ponasa u eksploataciji.
cutak Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 stalak je pearlov eliminator bas je extra... onaj powershifter je odlican !!!
Dave GROHL Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ovo je moj izbor a to bi se verovatno jednog dana pretvorilo u ovo....
digrejzo Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 do jaja stvar mada mislim da taj "Cobra" logo skupo kosta
Evil Surgeon Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Cao ljudi, trazeci wuhan cinele naleteh na ovu adresu gde neki brazilci prave cinele u boji#!@ http://www.krestcymbals.com.br/eng/series_lc.htm EXTRA USPUT DA PITAM, da li neko zna gde u BGD-u da nadjem wuhan cinele?
cutak Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 (edited) Pa to uzima jedan bubnjar i mog sela a bas sam danas pricao sa njim i kaze da je sve sa clutch sistemom duplom i stalkom 750 eura... ali pazi neces se zajebati i ako uzmes pearl eliminator kao ni sa cobrom ili je mozda kobra bolja od pearla ili obrnuto ?? da se ja pitam ja bih useo cobru H-950 jel se tako zove?? Edited September 2, 2007 by Loshme
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 ja sam to i uzeo, samo bez klača, puno mi 100€ za klač, ima jeftinijih varijanti, a nešto me i ne privlači
the lad Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 da li neko zna gde u BGD-u da nadjem wuhan cinele? Nema ih kod nas uopshte :[.
Fiery Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ne! Bakar nije ni krt ni elastican, vec je plastican, mekan, rastegljiv i koristi se kao dodatak legurama. Sta mislite na sta bi cinele zvucale i koja bi im trajnost bila da nema kalaja?!??! A ja koliko znam, prave se drveni i celicni dobosi, sa celicnim ili drvenim obrucima, ne verujem da vec neko ne bi napravio dobos od bakra da je to opravdano u smislu trajnosti i kvaliteta zvuka. Kazu da je npr onaj Larsov TAMA signature model dobosa toliko tezak, da se jedva dize sa stalka... mada zvuci ko kanta na St Anger. nevermind... Gled'o uzivo (dobro, nije uzivo ali snimak jesam) bakar-bakar kombinaciju, jebe keve kako zvuci Inace, dobosi se prave i od akrila, aluminijuma, ugljenicnih vlakana i drugih materijala. Ljudi pomagajte, nasao sam duplu pedalu Gibraltar 9611 i prodavac mi rece da je ona u klasi Iron Cobra, to valjda znaci da je kvalitetna, da li je neko imao iskustva sa njom ili zna nesto vise o njoj, da li da je uzimam ili ne !? To je Intruder, najvisa klasa Gibraltar pedala, tako da u principu jeste u klasi sa Iron Cobra, Eliminator, DW 5000 i slicnim pedalama. Ipak ostaje pitanje kako radi, kao sto rece Drobikus, malo ljudi svira Gibraltar pedale. Najbolje je da probas tu i ostale pomenute pedale ako mozes, pa vidi da li je dovoljno dobra, ili da skupis jos stotinak evra za neku drugu. USPUT DA PITAM, da li neko zna gde u BGD-u da nadjem wuhan cinele? Nema koliko znam, ali Stagg je skoro ista stvar
cutak Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 ljudi imam problem sa plastikom inace pinstripe je plastika i kao da je ulje na plastici ??? sta je to i da li treba da menjam ??
digrejzo Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 To je i fora kod pinstripe plastike as far as i know, ima dva sloja i izmedju ta dva sloja imas ulje kod nas ih zovemo "uljane" plastike ne trebas da menjas nista
Sisus Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ne. Jedine uljane plastike su Evans Hidraulic. Remo nema uljanih plastika, to je zabluda. Jednostavno dolazi do prelamanja svetlosti na dodiru dve plastike i dobijas efekat duge.
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 sine. šta je ovo??? čije???
digrejzo Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ne. Jedine uljane plastike su Evans Hidraulic. Remo nema uljanih plastika, to je zabluda. Jednostavno dolazi do prelamanja svetlosti na dodiru dve plastike i dobijas efekat duge. jebiga, ne znam
Dave GROHL Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Ja bi rekao po izboru i rasporedu cinela i timpana da je u pitanju Scepanovic iz Nightshift, zar ne?!?!?
Fiery Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Jebeni dobos: http://cgi.ebay.com/HCS-Razorback-Snare-Dr...1QQcmdZViewItem Sedam kila cistog celika, 5 puta 14 inca, svirao i prodaje Jason Roeder iz Neurosis...
cutak Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 jeste dobijam efekat duge i kontam da sam ja nesto zajebao... hvala vam a koje vi plastike koristite ??
Sisus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ja koristim Evans. Genera G2 coated na prelazima, EMAD2 na basu. Jedino mi je na dobosu Remo, posto sam Evans sjebao, a nemam kinte da uzmem drugu.
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ja bi rekao po izboru i rasporedu cinela i timpana da je u pitanju Scepanovic iz Nightshift, zar ne?!?!? i ja bih rekao da jeste a evo jos nesto...
Sisus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) To je Portnoy. Inace bubnjar Nightshifta je pola svog bubnja kupio u Rumi od istog lika od kojeg smo In The Name Of Guuuz i ja kupili bubnjeve. Edited September 5, 2007 by Grof Drobikus
Recommended Posts