Donnie Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Sve i da Buddy Rich ustane iz groba i ima onako lose odradjenu My Space stranicu, opet bih rekao da je lose odradjena. Šte te još muči kompleksašu...
Sisus Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 hahahahahaha Dobar si. Za sada jedini kompleksas koji se ovde pojavljuje si ti.
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 najbolji potez u izboru splasha koji sam napravio sabian - duo splash 10'':
cutak Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 (edited) ma sviram ja nego ovaj ocu da prodam ove svoje pinstripe plastike pa da kupim diplomate dole... kad sam kupovao plastike onda sam kupio pinstripe i amasadora ali ambasadora sam stavio dole ali uljane mi nisu lepe gore mislim neje zbog izgleda nego nesto tvrd zvuk,tako nesto pa sam skinuo pinstripe i stavio ambasadora gore a stare donje metuo dole pa otju diplomatu dole da stavim Edited October 13, 2007 by Loshme
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 The well-known Clear Pinstripe® heads are made with two 7 mil Mylar® plys with a measured layer of a ring reducing agent applied between them at the outer edge of their trademark stripe to dampen high frequency overtones for warmer resonance.
the lad Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Pinstripe u Novom Sadu ? Gde ? Ili ekvivalent Pinstripe-a u Evansa je ? =] 'fala !
Sisus Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Pogledaj u Noti. Mislim da se Mitros u zadnje vreme na sajtu hvalio da ce ponovo da rade Remo. Koliko sam nasao na netu, Evansov ekvivalent Pinstripe-a je EC2. Te su sledece koje uzimam za tomove.
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 ebony ambasador kao rezonantne - moj izbor
MarcusS Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 (edited) Dozvolićete, za moje poimanje sviranja bubnja, OVO je bubnjar. Jednostavno savršeno. Za striktne ljubitelje metala i blastbeat-a, preskočite ovo http://www.drummerworld.com/Videos/gavinharrison1.html Edited October 17, 2007 by MarcusS
the lad Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Dozvolićete, za moje poimanje sviranja bubnja, OVO je bubnjar. Jednostavno savršeno. Za striktne ljubitelje metala i blastbeat-a, preskočite ovo <a href="http://www.drummerworld.com/Videos/gavinharrison1.html" target="_blank">http://www.drummerworld.com/Videos/gavinharrison1.html</a> Potpisujem. Gavin tata =]. btw,ne mogu nigde da nadjem njegov DVD =[
Slave To Moonlight Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Gavin je meni najbolji bubnjar svih vremena... shta reci...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 progressive jazz concepts, babaroga naravno!!!
MarcusS Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Imam ja DVD. Prvi, od dva njegova. Mogu ti ga dobavim nekako, ako si u BG-u npr, pošto ja nisam iz BG-a, ali radim tamo. Uskoro ću ga uploadovati, pa ko je u stanju da skine 4.5 giga sa rapida, neka skida.
the lad Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Imam ja DVD. Prvi, od dva njegova. Mogu ti ga dobavim nekako, ako si u BG-u npr, pošto ja nisam iz BG-a, ali radim tamo. Uskoro ću ga uploadovati, pa ko je u stanju da skine 4.5 giga sa rapida, neka skida. Yay ! Odlichno =].. Makar i rapid ;]. Nije iz BG-a, iz Rume je. Ko, Gavin ?
Elldamar Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 G-din Virgil Donati cje najverovatnije drzati kliniku u SKCu pre nastupa Devil's Slingshot-a 02.novembra.Josh nishta nije potvrdjeno,ali radi se na tome...
MarcusS Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ljudi, da nema neko u kolekcijama nekih bubnjarskih fotki, setova, ili sa striktno bubnjarskim motivima a u "wide" rezoluciji? Tipa odnos strana 4, 5 prema 1, dakle 800x150, 200 i sl. Ako ima, aj neka me pm-ne, da dam mail, pa da mi se to prosledi, hvala unapred.
Donnie Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ljudi, da nema neko u kolekcijama nekih bubnjarskih fotki, setova, ili sa striktno bubnjarskim motivima a u "wide" rezoluciji? Tipa odnos strana 4, 5 prema 1, dakle 800x150, 200 i sl. Ako ima, aj neka me pm-ne, da dam mail, pa da mi se to prosledi, hvala unapred. Misliš na nešto ovako: Dobra imaginacija... Pa možeš slike sa googla da skineš, samo upiši Drums.
MarcusS Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Donnie, to je kvadrat gde je odnos strana 1:1 Meni treba nešto široko i malo visoko, tako reći, pravougaonik. Jok, nisam googlao, reko, možda ima neko na hdd-u, da se ne cimam, nije lako naći slike tog oblika.
Slave To Moonlight Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Pogledaj u Noti. Mislim da se Mitros u zadnje vreme na sajtu hvalio da ce ponovo da rade Remo. Koliko sam nasao na netu, Evansov ekvivalent Pinstripe-a je EC2. Te su sledece koje uzimam za tomove. teshko ces naci to... ja skoro trazio te glave 10, 12, 13, 16 u Mitrosu u Bg-u i kurton... jbg...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ljudi, da nema neko u kolekcijama nekih bubnjarskih fotki, setova, ili sa striktno bubnjarskim motivima a u "wide" rezoluciji? Tipa odnos strana 4, 5 prema 1, dakle 800x150, 200 i sl. Ako ima, aj neka me pm-ne, da dam mail, pa da mi se to prosledi, hvala unapred. ne sećam se da sam to negde video
Sisus Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 teshko ces naci to... ja skoro trazio te glave 10, 12, 13, 16 u Mitrosu u Bg-u i kurton... jbg... Pa, dobro, ne trebaju mi jos. Valjda ce nabaviti. Te mi se nekako cine najboljima za ono sto mi treba.
Recommended Posts