Jump to content

Recommended Posts

Posted
  SperMen said:
Sve i da Buddy Rich ustane iz groba i ima onako lose odradjenu My Space stranicu, opet bih rekao da je lose odradjena.

Šte te još muči kompleksašu...

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted

najbolji potez u izboru splasha koji sam napravio

sabian - duo splash 10'':

l_3500.gif

Posted (edited)

ma sviram ja nego ovaj ocu da prodam ove svoje pinstripe plastike pa da kupim diplomate dole...

kad sam kupovao plastike onda sam kupio pinstripe i amasadora ali ambasadora sam stavio dole ali uljane mi nisu lepe gore mislim neje zbog izgleda nego nesto tvrd zvuk,tako nesto pa sam skinuo pinstripe i stavio ambasadora gore a stare donje metuo dole pa otju diplomatu dole da stavim

Edited by Loshme
Posted

The well-known Clear Pinstripe® heads are made with two 7 mil Mylar® plys with a measured layer of a ring reducing agent applied between them at the outer edge of their trademark stripe to dampen high frequency overtones for warmer resonance.

Posted

Pogledaj u Noti. Mislim da se Mitros u zadnje vreme na sajtu hvalio da ce ponovo da rade Remo. Koliko sam nasao na netu, Evansov ekvivalent Pinstripe-a je EC2. Te su sledece koje uzimam za tomove.

Posted

ebony ambasador kao rezonantne - moj izbor

Posted

progressive jazz concepts, babaroga naravno!!!

Posted

Imam ja DVD. Prvi, od dva njegova. Mogu ti ga dobavim nekako, ako si u BG-u npr, pošto ja nisam iz BG-a, ali radim tamo.

Uskoro ću ga uploadovati, pa ko je u stanju da skine 4.5 giga sa rapida, neka skida.

Posted
  MarcusS said:
Imam ja DVD. Prvi, od dva njegova. Mogu ti ga dobavim nekako, ako si u BG-u npr, pošto ja nisam iz BG-a, ali radim tamo.

Uskoro ću ga uploadovati, pa ko je u stanju da skine 4.5 giga sa rapida, neka skida.

Yay ! Odlichno =].. Makar i rapid ;].

SperMen said:
Nije iz BG-a, iz Rume je. :)

Ko, Gavin ? :mrgreen:

Posted

G-din Virgil Donati cje najverovatnije drzati kliniku u SKCu pre nastupa Devil's Slingshot-a 02.novembra.Josh nishta nije potvrdjeno,ali radi se na tome...

Posted

Ljudi, da nema neko u kolekcijama nekih bubnjarskih fotki, setova, ili sa striktno bubnjarskim motivima a u "wide" rezoluciji? Tipa odnos strana 4, 5 prema 1, dakle 800x150, 200 i sl.

Ako ima, aj neka me pm-ne, da dam mail, pa da mi se to prosledi, hvala unapred.

Posted
  MarcusS said:
Ljudi, da nema neko u kolekcijama nekih bubnjarskih fotki, setova, ili sa striktno bubnjarskim motivima a u "wide" rezoluciji? Tipa odnos strana 4, 5 prema 1, dakle 800x150, 200 i sl.

Misliš na nešto ovako:

Drums.jpg

Dobra imaginacija...

Pa možeš slike sa googla da skineš, samo upiši Drums.

Posted

Donnie, to je kvadrat gde je odnos strana 1:1 :D Meni treba nešto široko i malo visoko, tako reći, pravougaonik. Jok, nisam googlao, reko, možda ima neko na hdd-u, da se ne cimam, nije lako naći slike tog oblika.

Posted
  SperMen said:
Pogledaj u Noti. Mislim da se Mitros u zadnje vreme na sajtu hvalio da ce ponovo da rade Remo. Koliko sam nasao na netu, Evansov ekvivalent Pinstripe-a je EC2. Te su sledece koje uzimam za tomove.

teshko ces naci to... ja skoro trazio te glave 10, 12, 13, 16 u Mitrosu u Bg-u i kurton... jbg...

Posted
  MarcusS said:

ne sećam se da sam to negde video

Posted
  Slave To Moonlight said:
teshko ces naci to... ja skoro trazio te glave 10, 12, 13, 16 u Mitrosu u Bg-u i kurton... jbg...

Pa, dobro, ne trebaju mi jos. Valjda ce nabaviti. Te mi se nekako cine najboljima za ono sto mi treba.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...