Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Oni imaju samo pad, meni treba ceo bubanj od padova. Čini mi se da je neko to pravio. Hvala, anyway!!!

RITAM CENTAR IMA TO SHTO ISHTISH. 150 EVRA CINI MI SE. VISHE PEDOVA NA JEDNOM STALKU I PED ZA PEDALU...

Edited by CAPSLOCK
Posted

Ok ljudi, posle dugo gledanja i razmatranja, treba da padne odluka izmedju dva sledeca modela.

Mapex QR vs. Tama Imperialstar?

Da cujem. Cene su im priblizno iste, mapex je malo jeftiniji, ali me zanima koji je od ova dva modela bolji?

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted
Jos sano jedna stvar. Misljenje o sledecem setu cinela

SABIAN SOLAR Performance Set

Komplet sadrži:

14" HI-Hats

16" Thin Crash

20" Ride

bolje skupi lovu za aa ili aax komplet, vredi, veruj mi

Posted

Sto se tice onih pitanja da li TAMA ili MAPEX, ako te interesuje shta ja mislim mogu samo da kazem da mi je bolji MAPEX. Onim imaju onaj trip mala firma koja uvek pravi vrhunske bubnjeve ali nikad nisu imali neku havarija fensy seriju. Plus shto je zvuk mapexa lep specifican, plus shto ga uvek sviraju neki nikad bolji i po stilu neuobicajeni bubnjari.

Posted
Sto se tice onih pitanja da li TAMA ili MAPEX, ako te interesuje shta ja mislim mogu samo da kazem da mi je bolji MAPEX. Onim imaju onaj trip mala firma koja uvek pravi vrhunske bubnjeve ali nikad nisu imali neku havarija fensy seriju. Plus shto je zvuk mapexa lep specifican, plus shto ga uvek sviraju neki nikad bolji i po stilu neuobicajeni bubnjari.

Uporedjivati TAMU i MAPEX je isto kao kad bi uporedjivali BMV i FIĆU!

Posted
hahaha KVLT!!! :rockdevil:

no, it's not

Ne kezi se, i preporučujem ti da batališ bunjeve. Onaj koji odgovara sa, ha, ha ha, zreo je za ludaru. Ma idi s kim ja polemišem!?

Posted

matori, znash, mozda ti josh nije palo na pamet ali cini mi se da si ti taj koji ovde ima problem... otkad si se pojavio na ovom forumu samo se svadjash i neshto prepiresh sa ljudima... mislim, mene lichno zabole i uopshte mi nije bitno samo nemoj da pokushavash sa mnom... nema poente, jer izgleda teshko da cemo se sloziti oko bilo chega a samo cemo da gubimo vreme... i niko ti se ne kezi... pruzio sam apsolutno istu kolichinu argumenata kao i ti... sve najbolje...

Posted

Nema frke decko verovatno nije nikad seo za mapex niti je uzivo ili na nekom albumu slusao nekog muzicara koji ga svira. Eto Lars svira TAMU mozda je to zvog toga vrhunski bubanj

Posted
matori, znash, mozda ti josh nije palo na pamet ali cini mi se da si ti taj koji ovde ima problem... otkad si se pojavio na ovom forumu samo se svadjash i neshto prepiresh sa ljudima... mislim, mene lichno zabole i uopshte mi nije bitno samo nemoj da pokushavash sa mnom... nema poente, jer izgleda teshko da cemo se sloziti oko bilo chega a samo cemo da gubimo vreme... i niko ti se ne kezi... pruzio sam apsolutno istu kolichinu argumenata kao i ti... sve najbolje...

Na žalost pojedinaca, a to sam mislim, već ranije negde rekao. Ne polemišemo i ne suprostavljamo se MI, kao privatna lica, jer se lično ne poznajemo, niti ćemo se ikada upoznati. Znači, prvo to treba shvatiti. Ovde se ukrštaju stavovi, a ako neko protura tezu, da se ja ovde "samo svadjam itd....", il je glup, ili je slab logičar! Ti imaš problem sa mojim stavovima a ne sa mnom, kako sam ti gore "nacrtao". Jednostavno, meni se lično ne svidja Mapex i u čemu je tu problem! Isto, neko je izneo stav da je taj bubanj bolji od Tame! Znači, da zaključim, ako se ovde iznese drukčiji stav ili mišljenje, ti odmah prozivaš sa nekim eskluzivnim pravom nekog vrhovnog Sudije Božje istine, šta je tačno a šta ne! Koji je bubanj dobar, bolji, najbolji... Čiste budalaštine. Moj STAV je za tebe je"prepiranje sa ljudima." Kao prvo, svoja razmišljanja možeš govoriti samo u svoje ime, jer drugima ne trebaju drveni advokati, jer vredja njihovu intiligenciju...

Takodje, i tebi sve najbolje...

Posted

da, care, ali ti ne iznosish svoje stavove ili misljenja lepo ko svi mi ovde ili u formi neke zajebnacije vec prizicho prozivachki... (evo cak i u ovom postu... neko mora biti glup ili slab logichar i sve mora da mu se nacrta)... tebe niko ne "proziva" dok se sam ne pojavish i isprozivash sve zive i onda ti je cudno sto smo svi mi retardirani i ne trpimo kada nam neko suprotstavi stavove... pa, jbg... mislite o tome...

i ja iskljuchivo govorimu svoje ime... ne znam odakle ti ideja da ja ovde izigravam nekakvog advokata...

...moj post je i doshao kao odgovor na tvoj...

Posted
da, care, ali ti ne iznosish svoje stavove ili misljenja lepo ko svi mi ovde ili u formi neke zajebnacije vec prizicho prozivachki... (evo cak i u ovom postu... neko mora biti glup ili slab logichar i sve mora da mu se nacrta)... tebe niko ne "proziva" dok se sam ne pojavish i isprozivash sve zive i onda ti je cudno sto smo svi mi retardirani i ne trpimo kada nam neko suprotstavi stavove... pa, jbg... mislite o tome...

i ja iskljuchivo govorimu svoje ime... ne znam odakle ti ideja da ja ovde izigravam nekakvog advokata...

...moj post je i doshao kao odgovor na tvoj...

Ne vredi... Ti opet pričaš u ime drugih. Zato bolje nadji nekog drugog da smaraš...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...