Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 ljudi - od ovog uopštavanja niko nema koristi, recite konkretno taj i taj model te i te firme je VAMA bolji od nekog drugog modela druge firme, ili razlika između modela iste firme, ovako se sve svodi na besciljnu raspravu
Slave To Moonlight Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 jbt, ovaj lik je priceless...
METAL Man Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Treba mi vasa pomoc. Dakle zeleo bih da pazarim bubanj... za male pare. Nasao sam u Maricu neki PDP EZ Komplet Jet Black za 380EUR, moja komsinica je pazarila, OK je bubanj ali su cinele KRS! Znaci racunam da bi mogao da nadjem neki polovnjak za oko 300-350EUR. Sviram gitaru oko 4 god, dao sam na opremu oko 1000EUR, bubanj mi treba samo za kucnu vezbu. Molim bez pljuvanja, vredjanja i slicno. Ako neko ima predlog, prodavnicu, link ili slico neka napise. Ako ne, neka zaobidje ovaj post. Hvala!
markomrki Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Ako ti treba samo za kucnu vezbu i ako si pocetnik uzmi taj kod marica pa za par godina uzmi neshto bolje
the lad Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 http://www.halooglasi.co.yu/10/103/1.shtm
METAL Man Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Hvala ljudi! Da video sam, ima dosta jeftinih bubnjeva u halooglasima... Znaci meni je dosta Kontra i Crash od cinela za pocetak?
Slave To Moonlight Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 to + ride ti je kao osnovni set...
-Djule- Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 HITNO potreban bubnjar za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE.Po mogucstvu da poseduje duplu pedalu. Svirke su zakazane tako da nam je veoma,veoma,veoma<<HITNO>>. Srdjan 062/581-643 ili na pm.
METAL Man Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 to + ride ti je kao osnovni set... Thnx! Da li nekome treba dobos mozda? Moj burazer je rasprodao bubnjeve to mu je samo ostalo...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 čemu ta priča??? prelaz je bolji od doboša. koji će ti kurac doboš? bas je takođe bolji, pogotovo ako je mapex!!! uvek sam tvrdio da je mapex najbolji, znači ako je mapex - najbolji je!!! i još nešto 14 inča je uvek bolji od 13 a i od 16 i mapex je bolji od tame i od pearla i od yamahe (seljačke ili premiera) takođe sabian je bolji od paiste - nema veze o kojoj seriji pročamo, ovo je tako od koristi, još ako znam da sviram, tad je najbolje!!! plastike nisu potrebne, zvona napravim sam ili koristima radiu
Sisus Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 čemu ta priča??? prelaz je bolji od doboša. koji će ti kurac doboš? bas je takođe bolji, pogotovo ako je mapex!!! uvek sam tvrdio da je mapex najbolji, znači ako je mapex - najbolji je!!! i još nešto 14 inča je uvek bolji od 13 a i od 16 i mapex je bolji od tame i od pearla i od yamahe (seljačke ili premiera) takođe sabian je bolji od paiste - nema veze o kojoj seriji pročamo, ovo je tako od koristi, još ako znam da sviram, tad je najbolje!!! plastike nisu potrebne, zvona napravim sam ili koristima radiu Ajoj. Znaci, ja sam sinoc na vreme pobegao.
Slave To Moonlight Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 čemu ta priča??? prelaz je bolji od doboša. koji će ti kurac doboš? bas je takođe bolji, pogotovo ako je mapex!!! uvek sam tvrdio da je mapex najbolji, znači ako je mapex - najbolji je!!! i još nešto 14 inča je uvek bolji od 13 a i od 16 i mapex je bolji od tame i od pearla i od yamahe (seljačke ili premiera) takođe sabian je bolji od paiste - nema veze o kojoj seriji pročamo, ovo je tako od koristi, još ako znam da sviram, tad je najbolje!!! plastike nisu potrebne, zvona napravim sam ili koristima radiu :) :)
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 toliko o korisnosti ovog podforuma
Slave To Moonlight Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 pa, realno, svu sushtinu i mudrost ovde izrechenu do sada si sabio u tih par redova, tako da je sve drugo suvishno... da mi iscimamo da se zatvori ovaj podforum, i da se samo ostavi taj post... :)
Atheist Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Zanima me nesto. Koliko tj. kad koristite rimshot? Kad na dobosu kad na tomovima?
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 pa, realno, svu sushtinu i mudrost ovde izrechenu do sada si sabio u tih par redova, tako da je sve drugo suvishno... da mi iscimamo da se zatvori ovaj podforum, i da se samo ostavi taj post... :) to bi bilo pajtonovski
Slave To Moonlight Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 the meaning of... drumming...
Sisus Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Zanima me nesto. Koliko tj. kad koristite rimshot? Kad na dobosu kad na tomovima? Na tomovima nikad, a na dobosu skoro uvek, osim u blastovima.
Evil Surgeon Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Overite ovo. Ste li sve nece ljudi smisliti. Plakao sam od smeha, ali mozda je stvarno korisno. POZZ http://www.homestead.com/playsmart/pedals.html
Tyler Durden Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Overite ovo. Ste li sve nece ljudi smisliti. Plakao sam od smeha, ali mozda je stvarno korisno. POZZ http://www.homestead.com/playsmart/pedals.html reci al je dobra fora, videcemo kako ce se pokazati u praksi, zanimljivo u svakom slucaju
IronTooth Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Misljenje o setu cinela Paiste pst 3 i o duploj pedali Gibraltar 6611DB, unapred zahvalan
the lad Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Misljenje o setu cinela Paiste pst 3 i o duploj pedali Gibraltar 6611DB, unapred zahvalan PST3 - Uh...mesing,po meni losh izbor,veoma. Preskochi,ako mozhesh. Gib. - Ima drugar, kazhe da je odlichna. Probao nisam. =]
Slave To Moonlight Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Misljenje o setu cinela Paiste pst 3 nemoj... ne chini to... ne...
Atheist Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Na tomovima nikad, a na dobosu skoro uvek, osim u blastovima. I ja se trudim da na dobosu sve budu rimshotovi. Mislim, kad sviram metal, a to je za sad uvek. Ali kad sviram neki prelaz u kome ima rimshotova na dobosu i predjem na tomove nekako mi zvuce nejako ako i na njima ne radim rimshot. Blastove sviras prstima? Do kog tempa ides? E da, jel mogu nesto da sjebem na pedali ako je ocistim sa WD-40?
Recommended Posts