Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

ae... I ja imam loshe dane, tad se skenjam kao ker i nisam ni za sviranje koje mi je omiljeno u zhivotu...

Koji je to Mapex ????

Ljudi, jel vi skidate pesme u brucu tachne ?? Ja se ne trudim da to radim poshto mi nije nekako, zanmljivo, vec mi je vishe zanimljivije da skinem delove koji me zanimaju, a da u drugim neshto svoje malo ubacim... ??

Posted
ae... I ja imam loshe dane, tad se skenjam kao ker i nisam ni za sviranje koje mi je omiljeno u zhivotu...

Koji je to Mapex ????

VX (deep coffee) i zildjian zbt... jbg... siromashan sm... :(

Ljudi, jel vi skidate pesme u brucu tachne ?? Ja se ne trudim da to radim poshto mi nije nekako, zanmljivo, vec mi je vishe zanimljivije da skinem delove koji me zanimaju, a da u drugim neshto svoje malo ubacim... ??

kako kad... uglavnom ne... tj, radim isto shto i ti... ali neke filove napeglam u originalu jer mi se dopadaju...

Posted
VX (deep coffee) i zildjian zbt... jbg... siromashan sm... :(

kako kad... uglavnom ne... tj, radim isto shto i ti... ali neke filove napeglam u originalu jer mi se dopadaju...

My man :D

Posted
:D

btw, izgleda da smo samo ti i ja ostali na ovom forumu... :(

Da, jbt !

Sve prazno, nema zhive dushe :( Bar na bubnjarima...

Posted

Evo, i ja sam bubnjar... :) Ne sviram bash dugo, al' dosta vezbam...pogotovo od kad sam Qpio bubanj... :)

Inache, treba mi mala pomoc...ako neko ima, bilo bi dobro da mi udeli, neke vezbe za dobosh (generalno za ruke)...

Pocheo sam sa paradidlovima, ali bih voleo neshto (neki video zapis :)), sa jednostavinijim (od paradidlova), ali i komplikovanijim vezbama...Neshto kao:"10 koraka do savrshenog rada ruQ"... :)

Shalim se, ali treba mi neka shkola sa dosta vezbi (najvishe za dobosh), ali za razlichite stadijume sviranja (pochetni, napredniji, itd... do onog najzajebanijeg :))

Unapred hvala!!! :pivopije:

Posted
Bubnjari

Imas tu vezbe, a mozes, ako znas engleski, da odes i na Derek Roddy na forumu imas vezbi pun k****.

Pa, vidish...nisam napomenuo da mi je komp s***e, a modem i centrala josh gori...treba mi chitava vechnost da se konektujem, a ne da josh + skidam neshto sa neta... :) Mislim, hvala na linku, ali bi mi mnogo vishe odgovaralo da se nadjem sa nekim ko vec ima tako neshto, pa da mi udeli na nekom CD-u...

mogu i da platim neshto, al' to mi stvarno treba...

Hvala, u svakom sluchaju... :da:

Posted

Vidi druze na vic firth sajtu imas odlicnu centralu za vezbe i ne samo to nego imas i nikad bolje savete, i obavezno pogledaj iamju u bazi jedno 40 strahovitih rudimenata. To vezbaj ruke noge mesano u off bitovima sve uz metronom i brzop cers da napredujes

Posted

Imam problem kod podesavanja duple pedale Pearl Eliminator 2002C ! Drugi bat(levi) kad udarim on se posle udarca malo onako vraca ali dosta krace nego onaj drugi... U cheu je fora ?? Pokusao sam da zategnem/otpustim oprugu i nece !!

POMOC !!!!

Posted

батови лепо мирују, али када ударим онај леви бат о пластику он се скоро дупло мање враћа, док се онај други бат(десни) враћа сасвим нормално !!

ХИТНА ПОМОЋ !!!!!!!!

Posted

pregledaj da li je sve u redu sa lagerima, i sa ovom kruznom oprugicom gde se kaci opruga, jer ako nije opruga onda nesto tu zapinje. Vidi majstore najbolje bi ti bilo da je rasklopis i da je lepo podmazes i videces bice sve u redu.

Posted
pregledaj da li je sve u redu sa lagerima, i sa ovom kruznom oprugicom gde se kaci opruga, jer ako nije opruga onda nesto tu zapinje. Vidi majstore najbolje bi ti bilo da je rasklopis i da je lepo podmazes i videces bice sve u redu.

Da rasklapa i podmazuje novu novcijatu pedalu? I don't think so.

Posted
Da rasklapa i podmazuje novu novcijatu pedalu? I don't think so.

To i ja kontam da je malo ludo... Sta se podmazuje kod pedale, i kada se podmazuje ???

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...