Slave To Moonlight Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KOVUHUBLAYY :D
cutak Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KOVUHUBLAYY :D Jes to ti ??? Dobro je, samo si nesht mnogo ispadao...
Slave To Moonlight Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 moa... ma da... to je snimljeno cisto onako, bzvz... a imao sam do jaja losh dan... mislim da se vidi i po faci koju sam slozio... aj imam sada aparat kuci na par dana pa cu snimim neki normalan (i bez ispadanja... )
cutak Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 ae... I ja imam loshe dane, tad se skenjam kao ker i nisam ni za sviranje koje mi je omiljeno u zhivotu... Koji je to Mapex ???? Ljudi, jel vi skidate pesme u brucu tachne ?? Ja se ne trudim da to radim poshto mi nije nekako, zanmljivo, vec mi je vishe zanimljivije da skinem delove koji me zanimaju, a da u drugim neshto svoje malo ubacim... ??
Slave To Moonlight Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 ae... I ja imam loshe dane, tad se skenjam kao ker i nisam ni za sviranje koje mi je omiljeno u zhivotu... Koji je to Mapex ???? VX (deep coffee) i zildjian zbt... jbg... siromashan sm... Ljudi, jel vi skidate pesme u brucu tachne ?? Ja se ne trudim da to radim poshto mi nije nekako, zanmljivo, vec mi je vishe zanimljivije da skinem delove koji me zanimaju, a da u drugim neshto svoje malo ubacim... ?? kako kad... uglavnom ne... tj, radim isto shto i ti... ali neke filove napeglam u originalu jer mi se dopadaju...
cutak Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 VX (deep coffee) i zildjian zbt... jbg... siromashan sm... kako kad... uglavnom ne... tj, radim isto shto i ti... ali neke filove napeglam u originalu jer mi se dopadaju... My man
Slave To Moonlight Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=28776348 evo ovaj vec ima entertainment value... :D
Slave To Moonlight Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 btw, izgleda da smo samo ti i ja ostali na ovom forumu...
cutak Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 btw, izgleda da smo samo ti i ja ostali na ovom forumu... Da, jbt ! Sve prazno, nema zhive dushe Bar na bubnjarima...
zez87 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Evo, i ja sam bubnjar... Ne sviram bash dugo, al' dosta vezbam...pogotovo od kad sam Qpio bubanj... Inache, treba mi mala pomoc...ako neko ima, bilo bi dobro da mi udeli, neke vezbe za dobosh (generalno za ruke)... Pocheo sam sa paradidlovima, ali bih voleo neshto (neki video zapis ), sa jednostavinijim (od paradidlova), ali i komplikovanijim vezbama...Neshto kao:"10 koraka do savrshenog rada ruQ"... Shalim se, ali treba mi neka shkola sa dosta vezbi (najvishe za dobosh), ali za razlichite stadijume sviranja (pochetni, napredniji, itd... do onog najzajebanijeg ) Unapred hvala!!!
IronTooth Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Bubnjari Imas tu vezbe, a mozes, ako znas engleski, da odes i na Derek Roddy na forumu imas vezbi pun k****.
zez87 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Bubnjari Imas tu vezbe, a mozes, ako znas engleski, da odes i na Derek Roddy na forumu imas vezbi pun k****. Pa, vidish...nisam napomenuo da mi je komp s***e, a modem i centrala josh gori...treba mi chitava vechnost da se konektujem, a ne da josh + skidam neshto sa neta... Mislim, hvala na linku, ali bi mi mnogo vishe odgovaralo da se nadjem sa nekim ko vec ima tako neshto, pa da mi udeli na nekom CD-u... mogu i da platim neshto, al' to mi stvarno treba... Hvala, u svakom sluchaju...
Slave To Moonlight Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 evo ja cu ti sprzim... no frx...
markomrki Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Vidi druze na vic firth sajtu imas odlicnu centralu za vezbe i ne samo to nego imas i nikad bolje savete, i obavezno pogledaj iamju u bazi jedno 40 strahovitih rudimenata. To vezbaj ruke noge mesano u off bitovima sve uz metronom i brzop cers da napredujes
cutak Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Imam problem kod podesavanja duple pedale Pearl Eliminator 2002C ! Drugi bat(levi) kad udarim on se posle udarca malo onako vraca ali dosta krace nego onaj drugi... U cheu je fora ?? Pokusao sam da zategnem/otpustim oprugu i nece !! POMOC !!!!
Sisus Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Hoces da kazes da ti batovi ne stoje ravnomerno kad pedala miruje? Ne razumem.
cutak Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 батови лепо мирују, али када ударим онај леви бат о пластику он се скоро дупло мање враћа, док се онај други бат(десни) враћа сасвим нормално !! ХИТНА ПОМОЋ !!!!!!!!
markomrki Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 pregledaj da li je sve u redu sa lagerima, i sa ovom kruznom oprugicom gde se kaci opruga, jer ako nije opruga onda nesto tu zapinje. Vidi majstore najbolje bi ti bilo da je rasklopis i da je lepo podmazes i videces bice sve u redu.
Sisus Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 pregledaj da li je sve u redu sa lagerima, i sa ovom kruznom oprugicom gde se kaci opruga, jer ako nije opruga onda nesto tu zapinje. Vidi majstore najbolje bi ti bilo da je rasklopis i da je lepo podmazes i videces bice sve u redu. Da rasklapa i podmazuje novu novcijatu pedalu? I don't think so.
cutak Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Da rasklapa i podmazuje novu novcijatu pedalu? I don't think so. To i ja kontam da je malo ludo... Sta se podmazuje kod pedale, i kada se podmazuje ???
Sisus Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 http://www.bubnjari.com/viewtopic.php?f=10...=13&start=0
Recommended Posts