cutak Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 e, znas sta.: nogama sviras .-. znaci, desna - leva - desna i tako u krug. znaci po 3 otkucaja nogama. a sad rukama prelaz, isto to. i dobijes taj efekat. Veruj mi, ako si nadaren, jako brzo ces to skontati pa mi se javi kad uspes. Kome je ovo bilo upuceno ?? IZvini sto pitam...
kaznjavator Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Pozdrav svima. evo da objavim oglas. prodajem duplu pedalu IRON COBRA HP-900PTW. cena 300 eu. stara je dve godine. nista nije razvaljeno ako je to uopste moguce. nemam slike. iz kraljeva sam ali 8. aprila sviram u dangubi u beogradu pa eto ko je zainteresovan moze tad da je vidi i proba. kontakt na telefon 0643492970, Vojo.
Stansfield Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 potreban bubnjar za thrash/speed bend iz kovina..... za pocetak se sviraju obrade slayera,kreatora,destructiona,sodoma,venoma,sepulture,exodusa i slicnog,cisto radi navezbavanja a planira se i ozbiljan autorski rad.... obezbedjeno mesto za probe sa sve bubnjevime.... kontakti: 0649542892 0649994593
Speed_Dead Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 od skora DaggerSpawn nema bubnjara, do sad je bubanj peglao Vlada i vise nego super je radio to sto je trebao ,al nazalost imao previse problema i obaveza i nije mogao vise da se posveti svom sviranju u onoj meri u kojoj je to potrebno i njemu i nama. Probali smo par ljudi koji su iskusni bubnjari koji imaju talenta i ugl mogu uz trud da odsviraju ono sto nama treba , ALI nije islo ugl zato sto su ljudi koji su probali da sviraju pokazali malo volje za time da se napreduje i vezbaju nove tehnike i nacini peglanja bubneva ako neko misli da bi dobro opeglao bubanj u DaggerSpawn-u nek nas kontaktira,potrebno je imati odredjene predispozicije:): 1.volja da se napreduje i vezba 2.da zna covek da svira blast beat /grind oko 210-240+ udaraca u minutu 3.da zna da koristi duplu pedalu ,tecno (jos bolje ako i poseduje istu) 4.da je slusao bendove ciki bubnjari kidaju razne tehnike sviranja bubnja ,jer ce mu to pomoci da izadje na kraj sa ritmovima koji su nam potrebni(Spawn Of Possession,Aborted,Dying Fetus,Morbid angel,cannibal corpse,obscura itd) 5.otprilike isto ko i prvo znaci: AKO RECIMO DOBRO PEGLATE PEDALU A BLAST BEAT JE ISPOD !(190) UDARACA-nema veze UKOLIKO STE SPREMNI DA SEDNETE I VEZBATE ISTI DOK NEPOPRAVITE nedostake to je ok.niko se savrsen nije rodio 6.TAKODJE AKO POZNAJETE NEKOG BUBNJARA KOJI BI TO MOGAO DA ODSVIRA PO VASEM MISLJENJU PROSLEDITE GA PA NEK PROBA:D www.myspace.com/daggerspawnband Bend nece prestati sa radom - dok nenadjemo odgovarajuceg bubnjara nove pesme i sl vezbacemo uz midi bubanj(ritam masinu) 111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOLIM BEZ BESPOTREBNOG SPAMOVANJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31: :31:
jtc Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Bend Paper Cuts iz Panceva trazi bubnjara. Pozeljno je da ima iskustvo rada u bendu i svoj instrument. Bend poseduje svoju prostoriju za probe, kompletnu binsku opremu i razglas, kao i opremu za snimanje. Trenutno smo u poslednjoj fazi snimanja autorskog prvenca i priprema za turneju po Vojvodini, Bosni i Hrvatskoj. Zainteresovani se mogu javiti na: - www.myspace.com/bandpapercuts - [email protected] - 064/369-42-32 (mladen)
markomrki Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 pa tu smo. sve to samo govori koliko je tesko nauciti bubnjeve dobro, mislim da je teze mnogo nauciti bubnjeve nego gitaru
cutak Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 pa tu smo. sve to samo govori koliko je tesko nauciti bubnjeve dobro, mislim da je teze mnogo nauciti bubnjeve nego gitaru :pivopije:
WoI Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 danas bio u music tradu i video pearlovu p122 sto ima fiery i moram reci da je ono stvarno odlicna pedala na prvi pogled (sad ce da kazem jer vam govorim ja vec godinama ). Inache pedala stize sada i u torbi, sa kaishem, tako da moze i preko ramena da se prebaci a cena je zaista sitnica. 18000. tako da se razmisljam stvarno dal da odem da je isprobam i uzmem al nesto nismo pri parama kuci bas :udri: jebem ti zivot. inache gde god odem da pitam posto pecaljka za cinelui kazu mi 3000-3500 din
markomrki Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 jebo te ja sam uzeo pedalu pre dinu istu tu i nisam dobio torbicu. kurac!!!!
WoI Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 da tada nije ishla sa torbom. rekao mi lik koji tamo radi da im je ovo neka ogranicena serija stigla od pearla. Ista P122 samo shto gratis dolazi i torba sa njom.
markomrki Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 moj savet uzimaj odma to, pedala je ista mehanicki kao eliminator samo nema trista onih kurceva za podesavanje, eto ima power shifter, lepa je jaka i svira se relativno lako, ja ti to preporucujem
WoI Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 verujem da je tako. ajd videcu da uzmem pa vam javljam sta sam uradio
cutak Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 JA bih uzeo, ali ja imam Pearl Eliminator P-2000C Bas lepo radi! Evo, sada sam stimao tomove, stavio sam Remo Ambassador Clear. Nastimao na neki "standard" ako mogu tako da kazem, i stavio lepo denfere(maramica(selotejp)). Rade bas lepo, samo sto nemaju sustain, a ja nisam bas nesto vest u stimanju pa sam malo stavio te denfere po prvi put... Ali je bas lep osecaj kada udaris...
WoI Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 hvala inache. music trade za 15 dana otvara novu radnju u bulevaru i to ce kao biti predstavnistvo za pearl proizvode. takodje organizovace i klinike, a reche covek da dzoji iz slipknota treba da organizuje tu jednu kliniku u septembru
cutak Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 hvala inache. music trade za 15 dana otvara novu radnju u bulevaru i to ce kao biti predstavnistvo za pearl proizvode. takodje organizovace i klinike, a reche covek da dzoji iz slipknota treba da organizuje tu jednu kliniku u septembru WOW! Doooo jaaaaaaaaaajaaaaaaaaaa! MOzda i dodjem! KOji bulevar? Izvini ali ja sam za grad kao za kvantnu fiziku... Zna to moj brat pa ce mi obajsniti!
dakkg Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Prodajem hi hat PAISTE 3000 14" cena po dogovoru 0646151875
Aces High Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Gospodo bubnjari pogledajte sta dete sa 7 godina radi................... http://www.youtube.com/watch?v=I8cvKImVadE a ovo je sa 10 godina Mozda je ovo vec neki poznati bubnjar ali ja ga ranije nisam vidjao............. trenutno ima 26 godina........................ ali ovo sta je on radio sa 7 i 10 godina, je nenormalno ludo....................... ovo dete je ludo.................. ja nisam video da profesionalni bubnjari ovo rade a ne dete od 7 godina................. samo pogledajte...................................
WoI Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Ovo ko nije gledao ne zna sta je propustio - - DEATH METAL OFFICE DRUMMING :rockdevil: :rockdevil:
cutak Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 ahaha, uvek se smejem kada gledam ovo... :) POgotvo faca pre prvog minuta
markomrki Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 (edited) funny, ovo poslednje, a drugar sto kaci ove klince, neka skapira da znamo za njih vec milion dina i eto tako... Edited May 1, 2008 by markomrki
markomrki Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 evo da ne biste gledali klince koji sa sedam rasturaju gledajte malo ovo
Dead Man Walking Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 drugar jedan iz Šida kod malog Miloša na bubnjevima... koji inače ima embargo na komp do daljnjeg
Recommended Posts