Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Guest tadekinatom
Posted

Igor Malesevic, privatna skola bubnjeva

Za pocetnike i napredne. Vise od 20 godina iskustva u najrazlicitijim stilovima.

Vrlo laka metoda ucenja nota za apsolutne pocetnike.

telefon 063/334-697

• Downvote 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Batalio sam gitaru uveliko i shvatih da mi leze bubnjevi,nisam u mogucnosti da imam "obicne" bunjeve jer zivim u zgradi sa tankim zidovima pa bih uzeo elektricne,gledah neke snimke na tube-u i ok zvuce,mada nisam siguran.Moze li mi neko reci razlike izmedju obicnih i elektricnih u proseku(znaci nekih 600-700 eura sto kostaju).Evo naprimer ovi Yamaha DTXPLORER?

http://www.mitros-music.com/products/2004-Yamaha_DTXPLORER/1/

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ima neki bubnjar da 'oce da svira death/thrash/groove kombinaciju? Bend je iz Kragujevca? Obrade za usviravanje, autorske kasnije? Aj javljajte se na PM...

Znam da ima tema potraznja muzicara, nego tamo niko ne zalazi izgleda, pa reko' da ostavim i ovde :bigblue:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

posto bi ove zime,a nadam se i ranije kupio bubnjeve interesuje me koliko bi me otprilike izasao petodelni set sa kontrom,kresom,rajdom(uzeo bih za pocetak pejst stokec,znam da je sranje al jbg) i sa nekom duplom(ako uopste postoje neke duple entry klase za pocetnike)? jel vredi uzimati one amatije po oglasima? ne treba mi nista specijalno niti bi ja sada da nesto uzasno napredujem i odma pravim svoj bend,cisto da za svoju dusu sviram..

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

"posto bi ove zime,a nadam se i ranije kupio bubnjeve interesuje me koliko bi me otprilike izasao petodelni set sa kontrom,kresom,rajdom(uzeo bih za pocetak pejst stokec,znam da je sranje al jbg) i sa nekom duplom(ako uopste postoje neke duple entry klase za pocetnike)? jel vredi uzimati one amatije po oglasima? ne treba mi nista specijalno niti bi ja sada da nesto uzasno napredujem i odma pravim svoj bend,cisto da za svoju dusu sviram.."

Matori mozesh naci i za 300 evra nov! video sam da je MIX music imao akciju "najjeftiniji bubanj", 300 evra dobijesh ceo set, sa kontrom, kreshom, i rajdom :D

Sto se duple tiche, nju mozesh nabaviti za 80evra, mozhda i manje, ne treba ti bog zna shta dupla ako si pochetnik!

Mislim, sada i ja serem, nisa ni ja nishta bolji od tebe :)

Ja cu ove godine nadam se kupiti Pearl Reference 10"12"14"16"18" 2x 22" :) :) :)

Edited by 3rdGalleryst
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...