dimmu1 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 nisam znao za to! odlicno,hvala na informaciji :]
Sisus Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 (edited) Ja cu ove godine nadam se kupiti Pearl Reference 10"12"14"16"18" 2x 22" :) Čime se ti baviš, ako nije tajna? Prodaješ bubrege? Btw, ove godine je izašao novi Reference, zove se Reference Pure. Ista mešavina drveta, samo je tanji i ima drugačiji hardver. http://www.referencepure.com/ Edited January 19, 2011 by Sisus
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Kontam da ce za 10 godina svaki ritam da bude kucan a oni bubnjari koji znaju da sviraju ce biti milioneri !! 1
рогозуб Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TLSeLbwrNo4 1
рогозуб Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E 4
Lou Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Ova devojka je ozbiljna nova članica, a ne kao one što samo slike kaču. Nema zajebavanja. Malo je čudan izbačaj leve ruke u sporijim deonicama, ili mi se čini? Lakat šeta u stranu.
Sisus Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Malo je čudan izbačaj leve ruke u sporijim deonicama, ili mi se čini? Lakat šeta u stranu. Šeta, ali to nema nikakav uticaj na sviranje. Pogledajte joj i novije snimke.
Lou Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 "Vampire From Nazareth" i "Raining Blood", pogledao. Razbila.
Talvi Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Zajebana mala, baš je otkinula Septic. Možda i pobedi na takmičenju.
Pagan Saviour Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Jedno pitanje za bubnjare..posto se u bubnjeve razumem ko u spanska sela.. Kakvi su bubnjevi potrebni da bi na njima mogao da se otprasi dobar death metal ili black metal live,to jest, sta je sve tu potrebno od bubnjarske opreme i slicno?
Јарослав Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 На тренутак ми се учинило да у називу теме стоји "Место за Бугаре". 1 1
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Jq6z4xQAGlU 1
Џрк Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 (edited) Fuck yeah http://www.youtube.com/watch?v=LlcBmEPgop4 Edited February 25, 2012 by Heavy Jerk
dvaes Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 (edited) Бубњар и басиста за неки модернији глем типа Крешдајет, Реклес Лав, Хардкор Суперстар... Али и старији типа Мотли Кру, Восп... Ми смо 93.-95. Београд, Пазова и то. Никакво искуство потребно. Ни кита такође, што би се рекло пол небитан Edited October 4, 2012 by dvaes 1
Tower... Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 Ljudi, da li neko zna da li postoji nekakav servis bubnjeva u Beogradu? Imam jedan mnogo dobar Sonor u mnogo lošem stanju i želeo bih da se malo dovede u red.
Sisus Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 Mislim da sam jednom naleteo na oglas da neko sređuje bubnjeve, ali dole u Srbiji, ne u BG-u. Koji Sonor imaš i šta mu fali? Ako je kozmetika, možda možeš i sam nešto da uradiš po tom pitanju.
Talvi Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 imam ja drugara koji se bavi time, ako ti nije frka da se iscimaš do ZR-a, tj. Lazareva.
BLAGOJE Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 pitanje za sisusa,a i ostale: jftiniji a kvalitetan trigger za bas bubanj?drugar hoce da prodje sto jeftinije a da ipak zna sta je uzeo.u mitrosu ima neka yamaha dt20 za nekih 40tak e,sto moze da plati,ali ne bi ako je krs.ima i roland za duplo vise,sto mu je van budzeta.
Sisus Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Takav kao što je Yamahin može sam da napravi za 200 din. Roland je već druga priča, profi triger, zato i košta toliko. Mada, ja koristim trigere koje sam sam pravio, stavio sam piezo u bat od pedale i to odlično šljaka. Kladim se i bolje od tih montažnih trigera, jer ovaj moj ne kupi vibracije od drugih bubnjeva i pojačala. Ako ste imalo vešti sa alatom, objasniću vam kako se pravi, jako je jednostavno i veoma jeftino. Čak sam sebi napravio i elektronski bas bubanj, sad ću i neke činele da pravim.
BLAGOJE Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 aj leba ti okaci kako si ga napravio,dje si nasao djelove i koliko ispada,a do tad,objasni ovako malo laickije zasto mislis da radi bolje od montaznih trigger-a?npr zajebani igraci ako ne koriste axis-ovu varijantu onda furaju vecma ddrum i roland,koji su montazni.
Sisus Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Roland i Ddrum Pro (vidim da sad imaju i neke nove) su profesionalni trigeri, zato ih i koriste, ali montažnim trigerima je mana što ih je teško podesiti da rade kako treba. Uglavnom bas bubanj mora da se napuni koječime da bi lepo kupili vibracije, a time smanjuješ feel bubnja, pa onda druge komponente bubnja znaju da okinu triger, recimo udariš doboš malo jače, on stvori vibraciju na bas opni i okine triger, npr. Isto i pojačala mogu da okinu triger, pogotovo od bas gitare. I sve se to dešava jer bas opna krene da vibrira i okine triger. Kod Axis i sličnih trigera (kao to je i ovaj moj) toga nema, jer trigeri nisu na opni, ona može da vibrira koliko hoćeš, trigeru ne smeta ništa. Ja ih koristim godinama i prezadovoljan sam. Par puta mi se desilo da mi se žica odlemila, mislim da je zbog toga što sam koristio deblju žicu, bolje je kad je tanja, a i nisam baš neki majstor kad je lemljenje u pitanju. Kakvu pedalu ima taj drugar i kakve batove?
Recommended Posts