Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja cu ove godine nadam se kupiti Pearl Reference 10"12"14"16"18" 2x 22" :) :) :)

Čime se ti baviš, ako nije tajna? Prodaješ bubrege? :D

Btw, ove godine je izašao novi Reference, zove se Reference Pure. Ista mešavina drveta, samo je tanji i ima drugačiji hardver.

http://www.referencepure.com/

Edited by Sisus
  • 5 months later...
Posted

Ova devojka je ozbiljna nova članica, a ne kao one što samo slike kaču. Nema zajebavanja.

Malo je čudan izbačaj leve ruke u sporijim deonicama, ili mi se čini? Lakat šeta u stranu.

Posted

Malo je čudan izbačaj leve ruke u sporijim deonicama, ili mi se čini? Lakat šeta u stranu.

Šeta, ali to nema nikakav uticaj na sviranje. Pogledajte joj i novije snimke. ;)

• 4 months later...
Posted

Jedno pitanje za bubnjare..posto se u bubnjeve razumem ko u spanska sela..

Kakvi su bubnjevi potrebni da bi na njima mogao da se otprasi dobar death metal ili black metal live,to jest, sta je sve tu potrebno od bubnjarske opreme i slicno?

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Бубњар и басиста за неки модернији глем типа Крешдајет, Реклес Лав, Хардкор Суперстар...

Али и старији типа Мотли Кру, Восп...

Ми смо 93.-95.

Београд, Пазова и то.

Никакво искуство потребно.

Ни кита такође, што би се рекло пол небитан

Edited by dvaes
  • Downvote 1
  • 2 months later...
Posted

Ljudi, da li neko zna da li postoji nekakav servis bubnjeva u Beogradu? Imam jedan mnogo dobar Sonor u mnogo lošem stanju i želeo bih da se malo dovede u red.

Posted

Mislim da sam jednom naleteo na oglas da neko sređuje bubnjeve, ali dole u Srbiji, ne u BG-u.

Koji Sonor imaš i šta mu fali? Ako je kozmetika, možda možeš i sam nešto da uradiš po tom pitanju.

• 2 months later...
Posted

pitanje za sisusa,a i ostale:

jftiniji a kvalitetan trigger za bas bubanj?drugar hoce da prodje sto jeftinije a da ipak zna sta je uzeo.u mitrosu ima neka yamaha dt20 za nekih 40tak e,sto moze da plati,ali ne bi ako je krs.ima i roland za duplo vise,sto mu je van budzeta.

Posted

Takav kao što je Yamahin može sam da napravi za 200 din. Roland je već druga priča, profi triger, zato i košta toliko.

Mada, ja koristim trigere koje sam sam pravio, stavio sam piezo u bat od pedale i to odlično šljaka. Kladim se i bolje od tih montažnih trigera, jer ovaj moj ne kupi vibracije od drugih bubnjeva i pojačala. Ako ste imalo vešti sa alatom, objasniću vam kako se pravi, jako je jednostavno i veoma jeftino.

Čak sam sebi napravio i elektronski bas bubanj, sad ću i neke činele da pravim.

DSC06938_A_zpseb7df027.jpg

Posted

aj leba ti okaci kako si ga napravio,dje si nasao djelove i koliko ispada,a do tad,objasni ovako malo laickije zasto mislis da radi bolje od montaznih trigger-a?npr zajebani igraci ako ne koriste axis-ovu varijantu onda furaju vecma ddrum i roland,koji su montazni.

Posted

Roland i Ddrum Pro (vidim da sad imaju i neke nove) su profesionalni trigeri, zato ih i koriste, ali montažnim trigerima je mana što ih je teško podesiti da rade kako treba. Uglavnom bas bubanj mora da se napuni koječime da bi lepo kupili vibracije, a time smanjuješ feel bubnja, pa onda druge komponente bubnja znaju da okinu triger, recimo udariš doboš malo jače, on stvori vibraciju na bas opni i okine triger, npr. Isto i pojačala mogu da okinu triger, pogotovo od bas gitare. I sve se to dešava jer bas opna krene da vibrira i okine triger. Kod Axis i sličnih trigera (kao to je i ovaj moj) toga nema, jer trigeri nisu na opni, ona može da vibrira koliko hoćeš, trigeru ne smeta ništa. Ja ih koristim godinama i prezadovoljan sam. Par puta mi se desilo da mi se žica odlemila, mislim da je zbog toga što sam koristio deblju žicu, bolje je kad je tanja, a i nisam baš neki majstor kad je lemljenje u pitanju.

Kakvu pedalu ima taj drugar i kakve batove?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...