Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Ma da, kontam oko brzine u cemu je fora, nego mi je cudno sto kad svira na toj maksimalnoj brzini (kao na 2:22), zvuk koji izbacuje bass bubanj je visi nego kad ga lupa sporije. Logicno bi mi bilo da trigger baca uvek isti signal, i da nema razlike u visini tona, samo u brzini. Oo
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 PA da bi bas ton trajao treba mu vreme,koje mi je to sranje sa tim rekordima ona laserska pedala od axisa je tolko sranje...
Demon Seed Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Daklem, ti kazes da je povisenje tog toga posledica toga sto se ne cuje ceo ton, nego samo jedan mali njegov delic na pocetku, koji je za nijansu visi od ostatka
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 (edited) Cuje se samo atack oko 120hz ostatak harmonika jednostavno treba da traje,probaj stavi u semplove metronoma neki bas bubanj i stavi 300 bpm videces kako ce da se promeni,to je jedan od razloga zasto spori death metal zvuci mocnije od brzog.Zato i imas u onom groove agentu/monkey do kog tempa odredjeni sempl radi posle se podrka http://www.youtube.com/watch?v=YQHL2an1yH4 Kako jebe i to bez trigera sunce ti zarko Edited September 2, 2013 by STARSHOOTER_SUPREME
Demon Seed Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 To je to, razumeli smo se, na attack sam mislio u prethodnom postu, samo se nisam umeo odrazim Fala na pojasnjenju ^^
Sale B.C. Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 na prodaju Sabian Ice Bell 12'' i Ride AAX 20'', slike ovde: http://www.kupujemprodajem.com/Sabian-AAX-Stage-Ride-20-7501836-oglas.htm?filter_id= http://www.kupujemprodajem.com/Sabian-Ice-Bell-12-7497392-oglas.htm?filter_id=
Demon Seed Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Otisla cetrnaestica, a? http://www.yumetal.net/forum/forum/25-berza/
Sisus Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Kako jebe i to bez trigera sunce ti zarko U 100 evra da ima triger na pedali.
Sale B.C. Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Otisla cetrnaestica, a? http://www.yumetal.n...forum/25-berza/ ošla u čačak
Sale B.C. Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 pa već imam paragon 13, a planiram da uzmem novi rajd, verovatno HH 22'' power bell:
Sisus Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Znao sam da nešto mutiš, čim ti prodaješ tolike činele.
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Izvinjavam se sto davim, ali Sisuse, mozes li detaljnije da mi objasnis kako se skida lanac iz onog lezista na pedali? Da ne podglavljujem na silu, bojim se da ne pojebem nesto xD
Sisus Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Bem li ga, ja ne znam kako bih ti to jednostavnije objasnio, a slike na netu ne mogu da nađem. Imao sam pedalu sa takvim sistemom, ali sam je prodao zimus, pa ne mogu da ti uslikam. Jesi skidao nekad lanac na biciklu?
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Jedino sam ga namestao kad mi padne, al' tu nije bilo odvajanja karika Dakle, savetujes me da pogledam tutorial za skidanje lanca od bicikla, identican je mehanizam?
Sisus Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Da. Jedino lanac za bicikl ima jedan deo više nego na pedali, ali je u suštini to to.
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ok, probacemo. Valjda nece da se zavrsi kupovinom novog lanca
Sisus Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Neće. Ne verujem da ima da se kupi posebno.
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Kad smo vec kod kupovine posebno, mali bratic je uspeo da izgubi neku šajbnu za kontru dok je rasturao, samo koliko sam razumeo, nije metalna nego plasticna, jebem li ga gde to da nadjem sad da kupim
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) Ovakvu na primer: Kao jedna od ovih metalnih, samo sto ide ispod metalne plasticna, valjda sluzi da ne ide metal na metal, jebem li ga kako tacno ide. Fora je u tome sto smo pozajmljivali akustican bubanj od ortaka da brat svira na probama, i onda mu ga ja odvezao dan pre nego sto sam se vratio u Bg, i tek kad sam dosao javio ortak da to fali, i sad me zajebali, nemam to pri ruci da vidim tacno sta je i kako je, otisao sam u Mitros, tamo mi ponudio lik neki mehanizam za kontru, ali nije bilo to to... Znam da je Pearl stalak, ne znam tacno koji model, treba lik da potrazi onaj manual sto je dobio kad je uzeo bubanj pa da vidimo tacno kako se zove to sto fali... zabuna per multa Edited September 7, 2013 by Demon Seed
Night's Blood Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ako je Pearl, trazi u Music Trade-u, ali srecno sa cekanjem.
Antikristina Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 A da ti lepo kažeš braci da nije ovo za njega?
Demon Seed Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Haha, braticj super svira, ali ko sa decom spava, popisan se budi, ima 13 godina, i jos uvek mu seva paja da bude odgovoran
Recommended Posts