PajatheTrut Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Jel izvodljivo da se vrh bas pedale ( onaj deo koji udara u bubanj) improvizuje posto imamo neku pedalu ali bez tog krucijalnog dela, i jel moze to da zuvci pristojno naprimer sa vatom i izolir trakom ili time necim ? I koliko je tesko montirati na bas bubanj onu plastiku ili sta li je vec gde udara pedala ?
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Lako je da se namontira koža, jedino ako je toliko zaHrđao pa da ne može da se odšrafi onaj ram za kožu... Mada treba posle da se pritegne i naštimuje kako valja. Trebalo bi da može bat da se improvizuje nekako, pretpostavljam da Sisus ima neku ideju za domaću radinos'...
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Vazi, te koze nisu vise od 3k din tako da i nije neki problem,ako je zahrdjao sharaf to moze antirastom da se sredi,za stim cemo se snaci,hvala jos samo sisus da odgovori ako ima ideje neke
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Nema na cega, nisu, letos sam kupovao neke relativno pristojne, ne mogu da se setim koliko su kostale... To je 20''? Videh gore vatu i izolir traku sad, sa tim ne moze sigurno xD Mozda bre mozete da kupite samo bat pa da ga namontirate na sipku, verovatno ima negde tih delova
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Nemam pojma,nismo meirli,imam utisak da je mozda malo vise od dvajes inchi,izmerice se Ima li mozda taj "bat" u mitrosu posebno da se kupi , ne mogu nigde naci na sajtu ? ako nema nigde da se kupi taj deo posebno,moracemo da improvizujemo nekako....
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Ne pratim to dovoljno, ali sam skoro trazio da kupim jos sitniji deo od toga, i dobio odgovor da ima takvih stvari odvojeno u prodaji, verovatno ima batova. Pogledaj po netu, obrni neki telefon Srecno
Sisus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Ne verujem da ima samo glava bata da se kupi. Ima na oglasima neki improvizovani, lik prodaje za 500 din. Možda možete drveni da napravite, mada je pitanje koliko će to trajati, pošto drvo hoće da puca. Jedino neki stolar da vam napravi od nekog tvrdog drveta. Ili da uzmete lopticu za tenis, pa da od nje nešto probate, ali bi je morali ispuniti nečim (pur pena ili silikon) ili sako imate neke gumene loptice... 21 je inc Teško da je 21 inč, takvi bas bubnjevi su retki i skupi, samo DW ih proizvodi.
bo88gdan Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Mozda je 22? odoh da izmerim SPoljni precnik ako se tako meri ispada 22 a unutrasnji je 21
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Reci u cm, ispalo je oko 54 ako se secam ? Možda možete drveni da napravite, mada je pitanje koliko će to trajati, pošto drvo hoće da puca. Jedino neki stolar da vam napravi od nekog tvrdog drveta. Ili da uzmete lopticu za tenis, pa da od nje nešto probate, ali bi je morali ispuniti nečim (pur pena ili silikon) ili sako imate neke gumene loptice... Najmanji je problem da se improvizuje,imamo dosta opcija pa ako treba i da se menja malo cesce. Sad smo razmisljali od one poprilicno guste gume setio se bogdan dobro,Na kraju krajeva i ako nema to na imanju,moze da loot-uje nesto sa posla 1
Sisus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 A jeste vi carevi. Prečnik bubnja se meri bez obruča, dakle samo korpus (shell).
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 I nemaju svrhu centimetri, jer su standardi po inchima, nema smisla da terate coveka u radnji da deli sa 2.54.
bo88gdan Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Pa kad odem u mitros sta da trazim onda ?
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 pa u pravu si ali to onda dodje 21.2598 sta sad mi da traizmo ? ulete bogdan
Night's Blood Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Jbt, vise se ja razumem od vas sto svirate. Nauci ih Siske malo.
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 neki arhaicni sto je moj stric imao svojevremeno dok je pevao u rain dogs
Sisus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Amati ili Tacton, verovatno. Daj sliku i reći ću ti.
PajatheTrut Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 pa meni je ovo strano,ja sam se pre endeju dana setio da on ima bubnjeve i reko ajd burazer bogdanov da svira i to se brzo odigralo sve,ja pojma nemam o tome naucice se vremenom valjda ,a dotle moram da pitam i kako da stane taj od 22" u bubanj ? aj sutra najverovatnije ce ti biti data slika ako se mozes strpiti,bogdan mora da slika,napisi samo kako da slika iz kog ugla i to
Sisus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Nek' napravi par slika, da se vidi, neću ja sa slike videti veličinu, jbg, samo da vidim čivije, ako uspem po njima da prepoznam bubanj. Ako je arhaični bubanj, može biti samo Tacton ili Amati, to se nekad sviralo kod nas. Na ju tjubu imaš brdo snimaka kako da namestiš plastiku na bubanj i naštimuješ. Hint: Bob Gatzen.
Recommended Posts