Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Pa zar nije i nekad davno bio standard 20" i 22"? Kol'ko sam skontao, 21" je custom? i kako da stane taj od 22" u bubanj ? Porežeš ga s makaze kao kolaž papir 1
bo88gdan Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 verovatno je 22 sad nije bitno slikacu sutra pa cu izbaciti slike
Sisus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Pa zar nije i nekad davno bio standard 20" i 22"? Kol'ko sam skontao, 21" je custom? 18, 20, 22, 24, 26... To je uvek bio standard, parne veličine. Sad skoro je DW izašao sa bas bubnjem od 21", imaš o više o tome na njihovom sajtu, mene mrzi da gledam. Takođe, oni jedini prave plastike za tu veličinu, baš kao što je i Amati nekad imao doboše od 13,5". verovatno je 22 sad nije bitno slikacu sutra pa cu izbaciti slike Ako nisi siguran u veličinu, ponesi sa sobom staru plastiku, pa nek' ti uporede u radni. Bolje i to, nego da se zajebeš i kupiš pogrešnu.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Prodajem smedervca, odlićno oćuvan, ćetiri spoja ćunkova, dva kompleta istih crni i sivi metalij.bubnja ko prdara na pasulju. interesenti u inboks.
Cyprian's apprentice Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 cyclist conspiracy, the (anti) world orchestra trazi bubnjara. pozeljno da bude tehnicki potkovan/iskusan, da zna nepar i ove zajebane math-rock ritmove, da mu se ne gade narodnjaci i bliski istok. isto tako, da ne lupa na prvu loptu i da ne svira po principu je'n dva tri, jer nam je sladje da zakomplikujemo pesmu nego kilo rahatluka da iz'edemo . evo prvog singla koji koketira sa tuareskom muzikom, mada pesme su poprilicno razlicite (trenutno snimamo obradu jedne cuvene grcke pesme i deluje mi da ce nasa verzija najvise da lici na 3 mustaphas 3 ): reference: secret chiefs 3, master musicans of bukkake, muharem serbezovski, usssy, juzni vetar, tuvansko grleno pevanje, zorn, 3 mustaphas 3, rade tomic beli, hakim bey, philip k. dick, sun city girls, sublime frequencies, turkcerock, krnjevac, asva, eyvind kang, fairuz, popol vuh, amon duul 2, basil poledouris, morricone, omar khorshid, klezmer, world music, experimental/avantgarde, emilano zapata salazar, fama o biciklistima, jacques ellul, john zerzan, neoplatonizam, sophia perennis. kontakt na pm.
Radnaskela Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Ćao kolege. Jel zna možda neko gde mogu da popravim stalak za indijaner?
Radnaskela Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Pozdrav, ljudi. Jel zna neko gde ima da se iznajme bubnjevi i za koju cenu?
Sale B.C. Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 ako nekoga zanima - Wuhan China 22 inča - 13.000 dinara - NOVA!!!
SexxxeR Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 https://www.kupujemprodajem.com/Vintage-Paiste-Stambul-cinela-Swizerland-32648097-oglas.htm?filter_id=
Briox Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Na prodaju https://www.kupujemprodajem.com/Pearl-bubnjevi-Masters-Custom-36858317-oglas.htm?filter_id=
Koroviev Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Gazda Dirk: Kako smo snimali novu Kadaverčinu - nema laži, nema prevare: 1
Havočka Posted December 13, 2020 Report Posted December 13, 2020 Može pomoć ovde? https://www.kupujemprodajem.com/muzika-i-instrumenti/bubnjevi-kompleti/bubnjevi-pearl-sve-320/oglas/105883853#photoBig https://www.kupujemprodajem.com/muzika-i-instrumenti/bubnjevi-kompleti/sonor-2001-nemac/oglas/103698349#photoBig Kupila bih jedan od ova dva seta, pitam se da li je to dobra ideja Ne bih da zvuči k'o kurac a ne bih da grunem baš zilijardu maraka i da se ispostavi da sam kljakava 1
KazimKazim Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Ja imam nesto na fazon ovog Pearl-a, nisam siguran dae bas identican, ali tu nedje...ok e za pocetnika, zamalo mid-level...kad e moi brt Cane ih koristio za svirku i zvucao solidno, naci mogu da prodzu Mada mislim da e ipak bolji tai Sonnor 1
Havočka Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Odlično, hvala! Deluje mi i kao da je fino očuvan taj Sonor, al' opet, šta ja znam 😄 Je l' ima nešto što propuštam, u smislu, veliki i skup komad opreme koji mi treba momentalno čak i dok cepam acdc? 1
KazimKazim Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Bitnie da li valjau te plastike/koze sto su na njima (to mozda treba zameniti) i da nadzes nekog da ti koNplet nastima bubanj Ima neka Firci tehnika, koliko sam skapirao... ali to samo ako kupis njegov bubanj 😄 1
Demon Seed Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Nisam bubnjar, al' kako su kože koje su potrošni materijal bitnije od drveta, kao kad bismo rekli da su dobre žice i setup bitnije od toga koja je gitara...
In The Flesh Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Nijesam bubnjar al mogu da izlupam. Realno, razbio sam s forom. 2 1
Sisus Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Činele su sranje i na jednom i na drugom, Perl ima novije plastike, na Sonoru su izraubovane, plus indijaner nije iz istog seta, mada bih pre njega uzeo nego Perla. 1
KazimKazim Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 9 hours ago, Havočka said: Je l' ima nešto što propuštam, u smislu, veliki i skup komad opreme koji mi treba momentalno Za forumsku mirodziu u corbi - na ovo sam mislilo, pa se nadovezah za bitnie A samo drvo bih rekao dae tu nedje, ali i Siske brt potvrdi da e ipak malo bolji Sonnor Kiss za Dragog, esi mi medeni strucnjak 1
Demon Seed Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 On 12/15/2020 at 1:51 AM, KazimKazim said: Za forumsku mirodziu u corbi - na ovo sam mislilo, pa se nadovezah za bitnie Kad si tako bezobrazan, ne mogu ni da ti se izvinim što sam te pogrešno razumeo...
KazimKazim Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Lagano...i dalje niesmo edno drugom nista nazao ucinjeli
Recommended Posts