Lucio Holocausto Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Sto,da neces da ga muvas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morello Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ovaj... hm, ne bas. Sto? Da neces ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ovaj... ona je nekako zauzeta...you know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Inače oduvek sam želeo bubanja... PS. Ko bi bio raspoložen da svira u Thrash tribute bendu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Zaboga, moramo li i ljubavne poruke da gledamo, pored svega? A kako si to pogresno drzala palice i gazila pedalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 A kako si to pogresno drzala palice i gazila pedalu? Pa...drzala sam cudno palice........lol a nogu sam tokom cele probe drzala u vazduhu 3 cm iznad pedale.......tako sam jedino mogla da odrzavam ritam Nemoj da se smejes......... p.s. Ti si pricao o polnim organima zato cuti........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Au (za nogu)... A za ruke, ipak bio gitarista u pravu? Ajd' opisi. Gdi sam ja (na ovoj temi) spominjavao spolne organe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Moze li mi neko reci nesto vise o Stagg setovima? Mislim da cu na kraju ipak uzeti jedan taj, uz koji se dobiju i cinele i stolica, jer nemam para za kurabecanje, pa me zanima kakvi su, posto ce verovatno pasti narudzbina preko neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 E, jeste da ne znam nista o istim, ali moram da se javim Savet koji sam cuo drugde: ma koliko da je lose drvo na setu, sa dobrim kozama moze da zvuci ok, tako da racunaj bar s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Mora tvoja da bude zadnja. Pa pazi, u principu ne trazim neki vrhunski zvuk, samo hocu set da vezbam, a za 320e, mislim da ovaj set vredi sve pare. Mislim moze da se nadje i Sonor za 400e, ali i da iscimam te pare za set, gde posle da nadjem pare za stalke i cinele. Glava me zabolela koliko sam danas trazio po netu setove koje bi mogao da kupim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Jel' drzi neko casove? Ili barem poznaje nekog ko drzi? Ne mogu vise ja da ucim ortaka da svira, ja nisam bubnjar! PLS HLP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Auh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ajd' u kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 E u takvoj prodavnici bi voleo da radim, ne moraju ni da me placaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) Savet koji sam cuo drugde: ma koliko da je lose drvo na setu, sa dobrim kozama moze da zvuci ok, tako da racunaj bar s tim. E, moj Finac dodji da cujes moj Amati, promenices misljenje. Od govana pita ne biva. Edited February 5, 2006 by Grof Drobikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Hah, jel gledao neko dva nova videa sa Derekovog sajta? Obavezno, pogotovo drugi (I, Monarch demo). http://www.derekroddy.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Jos pre sto godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Jos pre sto godina [sitnicarenje]Pa tesko, online su tek mesec dana.[/sitnicarenje] Gotivno zvuci ono kad ide desnom nogom jednom u bas bubanj jednom po kontri, a levom jednom bas, dvaput kontra. Samo treba to uraditi onako brzo kao sto to on radi plus ubaciti ruke. i naravno treba imati onakav set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Imas na tom sajtu jos mnogo dobrih stvari. A za to sa kontrom ti treba 2 kontre od koji je jedna na kablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 [NEBUBNJARSKAPORUKA]Probao sam ja neki Stagg-ov set u prodavnici i rekao bi da ga stvarno neke malo bolje koze mogu srediti + iskusno stimovanje.[/NEBUBNJARSKAPORUKA] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Gotivno zvuci ono kad ide desnom nogom jednom u bas bubanj jednom po kontri, a levom jednom bas, dvaput kontra. Samo treba to uraditi onako brzo kao sto to on radi plus ubaciti ruke. i naravno treba imati onakav set. E, postane mnogo lakse kad uz to brojis 1i2i3i1i2i3i... Prvo radis samo desnom nogom izmenu pedale, posle samo levom, da provalis na koji broj/slovo sta sviras, i posle se prilicno lako spoji. A, kad jednom dobro uvezbas ceo "pattern" nogama, da ne moras da razmisljas o tome, ruke idu prilicno lako. Naravno, uz sve metronom. A opet sto se tice koza i zvuka, znam vrlo dobro koliko lose koze mogu da uniste zvuk ne znam koliko dobrog drveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jebes mi sve ako su meni jasne ove cene. Ima li ko da prica italijanski ovde? http://www.scavino.it Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Ima li ko da prica italijanski ovde? http://www.scavino.it Ja......ali ne bas dobro........ Edited February 6, 2006 by punk's not dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 http://www.scavino.it/come_ordinare.htm Aj ako mozes ovo da mi prevedes, pokusao sam da skapiram nesto, ali mi bas ne ide. Znaci zanima me kolika je postarina kad salju van Italije, na koju kilazu, i kako moze da se plati. Imaju neke cene koje mi stvarno zvuce nemoguce, Iron Cobra je recimo 260e, a ima i ovaj model za 170e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts