Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaboga, moramo li i ljubavne poruke da gledamo, pored svega? icon_smile.gif

A kako si to pogresno drzala palice i gazila pedalu?

Posted
A kako si to pogresno drzala palice i gazila pedalu?

Pa...drzala sam cudno palice........lol

a nogu sam tokom cele probe drzala u vazduhu 3 cm iznad pedale.......tako sam jedino mogla da odrzavam ritam no.gif

Nemoj da se smejes......... icon_smile.gif

p.s. Ti si pricao o polnim organima zato cuti........ icon_smile.gif

Posted

Au (za nogu)...

A za ruke, ipak bio gitarista u pravu? icon_smile.gif

Ajd' opisi.

Gdi sam ja (na ovoj temi) spominjavao spolne organe?

Posted

Moze li mi neko reci nesto vise o Stagg setovima? Mislim da cu na kraju ipak uzeti jedan taj, uz koji se dobiju i cinele i stolica, jer nemam para za kurabecanje, pa me zanima kakvi su, posto ce verovatno pasti narudzbina preko neta.

Posted

E, jeste da ne znam nista o istim, ali moram da se javim icon_smile.gif

Savet koji sam cuo drugde: ma koliko da je lose drvo na setu, sa dobrim kozama moze da zvuci ok, tako da racunaj bar s tim.

Posted

Mora tvoja da bude zadnja. icon_smile.gif

Pa pazi, u principu ne trazim neki vrhunski zvuk, samo hocu set da vezbam, a za 320e, mislim da ovaj set vredi sve pare. Mislim moze da se nadje i Sonor za 400e, ali i da iscimam te pare za set, gde posle da nadjem pare za stalke i cinele. wallbash.gif Glava me zabolela koliko sam danas trazio po netu setove koje bi mogao da kupim...

Posted (edited)

Savet koji sam cuo drugde: ma koliko da je lose drvo na setu, sa dobrim kozama moze da zvuci ok, tako da racunaj bar s tim.

E, moj Finac icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif dodji da cujes moj Amati, promenices misljenje. Od govana pita ne biva.

Edited by Grof Drobikus
Posted
Jos pre sto godina icon_smile.gif

[sitnicarenje]Pa tesko, online su tek mesec dana.[/sitnicarenje]

icon_smile.gif

Gotivno zvuci ono kad ide desnom nogom jednom u bas bubanj jednom po kontri, a levom jednom bas, dvaput kontra. Samo treba to uraditi onako brzo kao sto to on radi plus ubaciti ruke. icon_smile.gif i naravno treba imati onakav set. ph34r.gif

Posted

[NEBUBNJARSKAPORUKA]Probao sam ja neki Stagg-ov set u prodavnici i rekao bi da ga stvarno neke malo bolje koze mogu srediti + iskusno stimovanje.[/NEBUBNJARSKAPORUKA]

Posted
Gotivno zvuci ono kad ide desnom nogom jednom u bas bubanj jednom po kontri, a levom jednom bas, dvaput kontra. Samo treba to uraditi onako brzo kao sto to on radi plus ubaciti ruke. icon_smile.gif i naravno treba imati onakav set. ph34r.gif

E, postane mnogo lakse kad uz to brojis 1i2i3i1i2i3i... Prvo radis samo desnom nogom izmenu pedale, posle samo levom, da provalis na koji broj/slovo sta sviras, i posle se prilicno lako spoji. A, kad jednom dobro uvezbas ceo "pattern" nogama, da ne moras da razmisljas o tome, ruke idu prilicno lako. Naravno, uz sve metronom.

A opet sto se tice koza i zvuka, znam vrlo dobro koliko lose koze mogu da uniste zvuk ne znam koliko dobrog drveta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...