Fiery Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Sve u svemu, odlicno resenje od strane Tame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Vratise mi aparat pa evo i par slicica. Ja hteo crni da uzmem, al nije bilo tako da sam zabo ovu boju. Indijaner jos nisam sklopio, posto jeli, nemam mesta gde da ga stavim ali sledece nedelje verovatno cu sve prebaciti u podrum da tamo lupkam pa cu da sklopim i njega. Jedino sto me malo smara je sto nemam rajd cinelu, ali zbudzicu i nju kad tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ti si levak? Za pocetak, timpani ti ne stoje dobro. Vidim da je mehanizam kopija Pearla. Cool, bubanj izgleda skroz kulturno, obzirom da je Stagg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) Nije levak nego levoruk Edited March 19, 2006 by Atheist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ti si levak? Za pocetak, timpani ti ne stoje dobro. Vidim da je mehanizam kopija Pearla. Cool, bubanj izgleda skroz kulturno, obzirom da je Stagg. Sto ne stoje dobro? Jeste malo ostar ugao, ali svi valjda prolaze kroz tu "Lars" fazu I pedale kopiraju Pearlov footboard. Dok ne nabavis pravu ride, stavi taj crash levo pa koristi njega. Trebalo bi da posluzi kao crash/ride, pogotovu ako je osamnaestica kao sto mi se cini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nije levak nego levoruk levoruk, ali desnonog? levonogoruk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Franja levak Odlicno izgleda set Franjo Jel single chain pedala? E juce ljudi verovali ili ne juce sam u stidju video neku ogromnu taminu pedalu koja sa strane ima neki ogroman dodatak koji ide u visinu i veci je cak i od cekinja kada stoji uspavno A plus nit ima lanac, nit plastiku nit direct drive vec ima ko neku tkaninu Znaci ono sam trebao da slikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jedino sto mi se ne svidja sto bas ima samo 6 civija i mislim da si previse natrpao stvari u njega. Ugusices ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ti si levak? Za pocetak, timpani ti ne stoje dobro. Vidim da je mehanizam kopija Pearla. Cool, bubanj izgleda skroz kulturno, obzirom da je Stagg. Yup. Nisu toliko okrenuti ka meni kako izgleda na slici, ali namesticu ih bolje cim se prebacim u podrum, sad dok sam u sobi i ne koristim ih puno, mada mi ovaj polozaj i odgovara. Dok ne nabavis pravu ride, stavi taj crash levo pa koristi njega. Trebalo bi da posluzi kao crash/ride, pogotovu ako je osamnaestica kao sto mi se cini. To sam i planirao da uradim, cim sklopim i indijaner, mada iako je zamisljena kao crash/ride, opet ne moze da se dobije pravi zvuk zvona kao na pravom ride-u, al jebiga, ima ovde sad nekih rideova na popustu, videcu u skorije vreme ako ima nesto interesantno. Sesnestica je, ali opet, posto nemam puno mesta za slikanje, ugao je cudan pa izgleda mnogo veca od kontre. Odlicno izgleda set Franjo Jel single chain pedala? Jeste. Jedino sto mi se ne svidja sto bas ima samo 6 civija i mislim da si previse natrpao stvari u njega. Ugusices ga. Pa sta znam, kapiram da bi sigurno bilo bolje da ima jos dve, ali ok mi je i ovako. Meni se ne svidja sto prelazi imaju po 5, nisam puno obracao paznju na drugim setovima, ne znam jel to tako na drugim modelima, ali bi sigurno bolje bilo da i oni imaju po 6, verujem da bi zvuk tako mogao mnogo bolje da se namesti. Znam, i hteo sam da ga stisam sto vise, ne lupam u sobi mnogo glasno, tako da mi ovako odgovara, ali izvadicu jedan frotir kad se prebacim u podrum, gde cu moci da lupam malo slobodnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Franja levak Odlicno izgleda set Franjo Jel single chain pedala? E juce ljudi verovali ili ne juce sam u stidju video neku ogromnu taminu pedalu koja sa strane ima neki ogroman dodatak koji ide u visinu i veci je cak i od cekinja kada stoji uspavno A plus nit ima lanac, nit plastiku nit direct drive vec ima ko neku tkaninu Znaci ono sam trebao da slikam Kol'ko vidim, single chain je, ali sa lancem kao za bicikl Ta pedala je verovatno stara 6740 Hi Beat sa strapom (s tim sto su stari kaisevi za strap drive bili tkani od najlona, a ne pravljeni od kevlara kao danas). http://www.tama.com/history/history_detail.asp?i=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Kol'ko vidim, single chain je, ali sa lancem kao za bicikl Oko sokolovo. Da, kao sto rekoh single chain, i lanac je stvarno isti kao za bajs, samo malo deblji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Vec sam nailazio na takve pedale. Grozne su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jebiga sta ocekivati uz Stagg set? Za sad mi bolje ne treba = ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 haha znaci to je ta pedala 74 godina Znaci da vidite vi kako to izgleda sada. Sto je najtragicnije neki matorac koji radi tamo mi rekao da je to super nova tamina pedala i da nema potrebe da je skdiam da bi stavio svoju duplu Kapiram da je to ok Franjo...jel spavas na bubnjeviam sada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 A u kom je to studiju bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Kakvo otkrice - Stunner ima svoj sajt http://stunnerdrumsticks.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 @ Frankenchrist: Sladak set....congrats @Fiery:Ma ti si Bog interneta...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Tek sad si otkrila? Damn girl, you really should be a stripper Fazon je sto je sajt do jaja smesan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Uzgred, pitanje za Warrior of Ice, je li ovo tvoja pedala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 DA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 e a ovo je moja pedala (singla) ako nekog zanima... ustvari ne mogu bas da skontam koja je moja... izgleda kao 6735 "camco" chain drive, s tim sto joj je footboard kao na 6745 pro-beat. anyway, to mi nije ni bitno, jer radi k'o zajebana... kada bih samo imao dve ovakve...uffffff nebi to valjalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Tek sad si otkrila? Damn girl, you really should be a stripper Keep on dreaming............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 e a ovo je moja pedala (singla) ako nekog zanima... Ovaj.....zasto u vrhu stranice pise "1984." ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Zato sto je to model iz 1984. godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 to i hocu da kazem... a mislim i da je ceo bubanj iz '84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts