punk's not dead Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) @Dave Grohl:Zar nisi rekao da neces da komentarises? LOL..... E da stvarno si mi dao sve to..... "eN Bi DZi"-brate al' sam ja neupucena u fensi izraze.... p.s.Upravo sam shvatila da sam ja najgori spamer na ovoj temi. Izvinjavam se Edit: Kakvo je to sumanuto radno vreme Ritam Centra od 10 do 18 h? Edited July 5, 2006 by punk's not dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Sa Novog Beograda Sednes lepo u trandzu koja ide na slaviju sa novog beograda, izadjes na slaviji, podjes pravo i skenes u ulicu kod meka i ides samo pravo. Dalje bi trebalo da se snadjes sama posto nikad nisam bio tamo ali je tu negdi to ti je najblize sto se prevoza tice!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Skontala sam........sad kada imam adresu.......sve je cool Misija obavljena. U sledecoj epizodi: Kako ce se mala Punk's not dead snaci u velikom Ritam centru? Stay tuned for more! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Nije bas toliko veliki. Mislim, Ritam Centar Edited July 6, 2006 by Grof Drobikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 E,treba mi pomoc od bubnjara!Da li neko ima matrice za sledece pesme: Ili moze da ih napravi Darkthrone - Transilvanian Hunger Mayhem - Deathcrush Behemoth - Chant For Eschaton 2000 Immortal - Blashyrk (Mighty Raven Dark) i Satyricon - Mother North Ja i moj bend treba po prvi put da nastupimo uzivo u Rumskom Domu omladine, trebaju nam matrice,svi bendovi koji ce nastupiti bice bez bubnjara Ko ima matrice neka mi posalje na [email protected] Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Za kad ti treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Sto pre to bolje. Mislim sto pre pocnemo da vezbamo sa ti matricama bice bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 E,treba mi pomoc od bubnjara!Da li neko ima matrice za sledece pesme: Ili moze da ih napravi Darkthrone - Transilvanian Hunger Mayhem - Deathcrush Behemoth - Chant For Eschaton 2000 Immortal - Blashyrk (Mighty Raven Dark) i Satyricon - Mother North Ja i moj bend treba po prvi put da nastupimo uzivo u Rumskom Domu omladine, trebaju nam matrice,svi bendovi koji ce nastupiti bice bez bubnjara Ko ima matrice neka mi posalje na [email protected] Hvala Prvo, nemam pojma ni za te pesme ni za bendove. Meni nepoznata materija. Drugo, pogledaj na netu, sigurno je neko vec skidao i postavljao, a mislim, ako tvoj bubnjar nije u stanju da skine sta svira bubanj u orignal pesmama, kako li ce biti u stanju to da odsvira?!?!? To me zivo interesuje.... Ne kapiram zasto lepo ne pocnete s necim jednostavnijim sto su svi u stanju da skinu i odsviraju, obratite paznju na sve sitnice, pauze, dinamiku, prelaze, solaze, pa onda malo komplikovaniji bendovi i ritmovi da twin pedalama, ludim solazama i brzim ritmovima... Kakva je to svirka bez bubnjara?!?!? It sucks... Svirao sam u Rumi, velika neka prostorija u centru grada, pokrivena kao sator i betonirana sa strana - ulaz iz dvorista, u nekoliko nivoa sa sankom, valjda je otkupio Dom omladine od skoro... nemam pojma... Where do you expect us to go when the bombs fall?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Ma, i ja lupam gluposti... preskocio sam da procitam rec MATRICA i prevedem je sebi... Prosuh se ko kiselo mleko - ok, sorry.... Jedino sto mogu da kazem, jeste da pogledate na netu da li je neko notno ili po TABs zapisao te bubnjeve, pa da to otkucate na nekom od programa i sastavite sve... ok, pozz Sledeci put cu malo pazljivije da citam.... pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Poslao sam mail skymusicu sa par pitanja i jos uvek cekam na reply....a to je bilo pre nekih nedelju dana .. Bas su profi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Prvo, nemam pojma ni za te pesme ni za bendove. Meni nepoznata materija. To ti kazem brate...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 slao sam mu pp da mu uradim te matrice ali nije nesto zaiteresovan - nije ni odgovorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Poslao sam mail skymusicu sa par pitanja i jos uvek cekam na reply....a to je bilo pre nekih nedelju dana .. Bas su profi.. Cinelu cekas izmedju 6 i 12 meseci i onda kad stigne isporuka treba da se molis Bogu da je stigla bas ona koju si narucio - serija, velicina, debljina... Uzzas, profi do bola.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 To ti kazem brate...... Ej vas dvoje, ovo je metal forum , ako niste culi za te bendove onda budite srecni sto vas trpimo ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Wow, metal forum... do yaya, a kako onda objasnjavas postojanje tema kao sto su politika, religija, magija, ostala ne metal muzika, kultura, umetnost, mediji, snaga reci, ispiti, kuda na letovanje, vremenska prognoza... Iskreno, bas me zabole za te bendova. Sem toga, ovo je forum za bubnjeve uopste sa svakog aspekta, a ne za bubnjare metal bendova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ej vas dvoje, ovo je metal forum , ako niste culi za te bendove onda budite srecni sto vas trpimo ovde Iskreno.........ne verujem ni da si ti cuo za polovinu bendova koje ja slusam. Ali stvarno,ovo je bubnjarski forum.... I smatram da treba postovati svakog bubnjara........pa i onog ko svira za Britney Spears. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 taj mali jebe keve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Sta se drkate, samo sam se zajebavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoli Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Eh...ako su vec samo bubnjari tu, hteo bih da ponudim 2 odlicna benda ja ih napustam iz jednostavnog razloga: - nemam vremena. Bendovi su sledeci : - thrash metal bend - ala Megadeth - black metal bend - ala Emperor oba benda su autorka, sa par obradama... ako neko hoce, nek se javi uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 zoli legendo pobogu jel ti napustas lapot jeboga ja???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoli Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 zoli legendo pobogu jel ti napustas lapot jeboga ja???????? ocigledno ne napustam druge bendove...hoces neki mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ma bre ne znam ni sa ovim mojim jednim sta cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 http://www.pearldrummersforum.com/attachme...id=174586&stc=1 Joj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Jebote. Zamisli da imas takve cinele, crne stalke, crn bubanj sa crnim hardverom i crnim plastikama. To bi me dotuklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts