Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad bi seo za onu skalameriju nebi znao sta pre da udarim ....A sata fali singlu ja sviram i mogu da skinem bilo koji ritam(malo sporije)

Edited by slindza
Posted

Kad bi seo za onu skalameriju nebi znao sta pre da udarim ....A sata fali singlu ja sviram i mogu da skinem bilo koji ritam(malo sporije)

Ne bi ni morao da razmishljash, kako god da se pomerish zakachish neshto :)

Shto se tiche singla, mislim da je Fiery hteo da kaze da pored cele ove gomile elemenata, komplet IPAK ima samo single pedalu (tj., u ovom sluchaju, trebalo bi da ima bar 3 bas bubnja s obzirom na velichinu kompleta).

Ovaj gong je ipak najjachi... Zamishljam bubnjara koji u toku sviranja kaze "Samo sekund...", onda chujesh zvuke kasapljenja chinelama i josh 2-3 tupa udarca pre nego shto izadje, udari gong, pa isto dok se vrati :mhihi:

Posted

Ne bih sela za to.

Razlog: Klaustofobija.

Mada,ima takav bubanj i dobrih strana,bar za mene.

Elem,ako pre svirke ne stignem da se nasminkam,necu se ni videti ispod tolikh cinela :):):)

Nego,s'a mislite o tehnici onog lika Chrisa,koji svira u Lamb of God?

Posted

Kako nije dupla majku mu?! Jebem li ga, ja tu vidim dva bata, oprugu sa leve strane, na membrani se vide dva mesta gde udaraju batovi, a nazire se i kardan. No, ipak necemo se potuci oko jebene pedale! :mrgreen::pivopije:

Posted
Nego,s'a mislite o tehnici onog lika Chrisa,koji svira u Lamb of God?

Pa tehnika mu i nije najsavrsenija skolski gledano, ali i dalje dobro svira.

Posted

Ja sam hteo da kupim Gibraltar duplu pedalu al' su mi pare u medjuvremenu otishle na druge stvari..

Kad smo vec kod toga, koristi li neko Gibraltar pedale? I dalje razmishljam o kupovini nove (najverovatnije duple) pa reko' da se raspitam malo kod kolega.. :mrgreen:

Posted
Nova Gibraltar pedala.

Provalio sam, ali ne mogu ni da pocnem da zamiljsam kakav bi osecaj trebalo da ima pod nogom :)

Posted (edited)

Ја да се похвалим :) да сам набавио половну Диксонову дуплу од баје из Енџелгоута и укапирао сам да је она ваљда раније била у поседу Дробикуса!!!

Edited by Lord Butcher
Posted (edited)

Daj ne seri! Dobra je to pedala. Eh, sta smo ona i ja sve prosli. One eksere na zglobovima kardana sam ja budzio.

@ Butcher koliko si je platio?

Edited by Grof Drobikus
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...