Oske Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Srecna svima Nova godina, puno zdravlja pre svega i da dobijete set bubnjeva koji pozelite (pa makar izgledao kao Portnoyev). Uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 PRODAJE SE!!! PREMIER ROYAL crni ocuvan dimenzije: 22(bas bubanj) 14(dobos) 12,13(timpani) 16(indijaner) + stalak za hi-hat i stalci za crash i ride.. POVOLJNO! javiti se PECI! 063/813-7227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 PRODAJE SE!!! PREMIER ROYAL crni ocuvan dimenzije: 22(bas bubanj) 14(dobos) 12,13(timpani) 16(indijaner) + stalak za hi-hat i stalci za crash i ride.. POVOLJNO! javiti se PECI! 063/813-7227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Razbio sam dobos pre neki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Razbio sam dobos pre neki dan. objasni nam uspeh tog tvog poduhvata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Iznervirao sam se nesto i razbio ga o zemlju. Posle sam popizdeo sto sam to uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 e jebiga druze sada je kasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Zato ne treba koristiti drvene dobose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Bio je metalni. Sad se nosim mislju da napravim drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shreddlord Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 e ljudi trazim bubnjara za sonatu arcticu, i josh neke stvari, tipa megadeth, dream theater, rusty cooley, malmsteen i tako te stvari... javite mise na pm pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Bio je metalni. Sad se nosim mislju da napravim drugi. Be'mu mater kad si metalni razbio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Jel mi mozete preporuciti i dati savete oko kupovine mikrofona za ozvucavanje bubnja , znaci u pitanju su setovi koji se mogu naci po gradu, (kompleti sa po 5 ili 7 mikrofona), prvenstveno bi to bilo za live svirke a ne za snimanje..Znaci vidjao sam peavey,audio tehnicu i stagg mikrofone (komplete za bubanj) ? Jel ima neko neke informacije o njima , kako to radi i jel valja ? Znam da postoje neki preskupi setovi ali ovi srednjeg i nizeg cenovnog ranga me zanimaju.Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) Be'mu mater kad si metalni razbio сигурно је био кинески метал. Edited January 22, 2007 by LoodeeKooD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Il` to il` sam ojacao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Surgeon Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Hi piplz. Tek sad sam nabasao na ovaj forum i poprilicno mi se svidja cega sve covek moze da nadje na njemu. Nisam profi bubnjar ali daleko od toga da sam pocetnik. Nazalost finansiska situacija mi je takva da sebi nisam mogao priustiti nista bolje od AMATI povnjaka koji su takav krs da je to strasno. Cuo dam negde da su nekada pravili i dobre bubnjeve ali sta ces. Sada imam u planu kupovinu novog seta ali o tom potom. Imao bih tonu pitanja pa da krenem od pocetka. *Gde se mogu naci komlpeti za ozvucavanje bubnjeva a da nisu u SKY-u od 500E pa navise? *Planirao sam da malo osvezim cinele i voleo bih da ih malo ispoliram pa da delove nagrizem sa malo kiseline(tako turkish radi one "prljave") jel neko zna sa kojom kiselinom? *Ah, izolacioni materijali, jel neko zna za nesto bolje od azmafona(pod bolje mislim na nizu cenu). BTW upravo pocinjema sa studijom o tome kako multilayer stiropor-stirodur-tkanina utice na redukciju zvuka bubnja(citavog raspona od bass do crash). Sve sto saznam i do cega dodjem saznacete. *Imam i jednu preporuku za bubnjare pocetnike. cinele CAMBER. DA, da znam da su generalno shit ali to je kad stavis jednu recimo camber crash 16" pored iste takve paiste-ove il sl. ali probao sam kompletan set camber cinela> 14 hi hat 16 crash 18 crash 20 ride 18 china 8, 10, 12 splash ono sto je nabitnije je da su fonetski uparene. Za pocetnike ili vikend bubnjare uopste nisu lose iz vise razloga. Jeftine su (jako jeftine) tako da su lakse za kupovinu pa cak iako ih neiskusno udaranje mladih bubnjara "razvali" posle nekog vremena. Mladjim muzicarima daju veliki raspon zvuka za eksperimentisanje. Znam da je meni bo problem kada sam sa svog seta probao set sa mnogo vise kvalitetnih cinela. Kad naucis da koristis jednu do dve cinele treba ti malo (kako kome, mozda i dosta) vremena da u glavi implementiras zvuk odnosno kompletan novi raspon zvuka koji imas na raspolaganju. Da li je neko nabavio Pure Energy dvd Tony Royster jr-a. Probao sam da ga nadjem kod nas ali... U planu mi je i da napravim svoj komplet (rucno pravljen). Vec sam napravio tom-tom 12x10. Nezgodno je naci "VALJKE" oko kojih se po slojevima lepi shell. Ako neko zna gde je moguce nasi metalne ili drvene valjke raznih "custom" preznika (23.84cm i sl) neka javi. Toliko za sada. Cujemo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Mislim da je bolje ici na Stagg, ako ce neko vec da kupuje bas jeftine cinele. Ili Paiste 101, za ljubitelje mesinga, ipak su bolje nego Camber za neznatno visu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Mislim da cu kupiti sebi nesto ovakvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pazi ima i joystick za SP ....najjaci je finish, al stvarno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slindza Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Pazi ono sto se tice ozvucavanja imas da kupis u mitrosu gotov kmplet mikr. za smesne pare (ali boga bitaj kako rade ) a ja bi ti preporucijo da sam sklopis svoj komplet :2x shur(posebno naznaceni za bubanj) za bas i flor ,i jos dva za prelaze i dobos a za cinele kupi oko 3 komad (mozes i kineske) pa ih postavi tako da ti vataju sve... Za cinele kupi sabian polih i nema da brines... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Inace, oboren je svetski rekord u brzini duplog basa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Surgeon Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Hvala Slindza, provericu i jedno i drugo. samo mi reci gde da nadjem shure-ove mic-ove za bass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Inace, oboren je svetski rekord u brzini duplog basa. I ko ga je oborio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Inace, oboren je svetski rekord u brzini duplog basa. ko je taj nesrecnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Mike "Machine" Mallais, postavio je novi rekord za singlove u jednom minutu (1034) i za endurance od petnaest minuta (13,309) i pet minuta (4,595). Pojavljuje se s vremena na vreme na nekim forumima, spremao se ozbiljno jedno godinu-dve. Inace, ne verujem da ima vise od devetnaest godina jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Mike "Machine" Mallais, postavio je novi rekord za singlove u jednom minutu (1034) i za endurance od petnaest minuta (13,309) i pet minuta (4,595). Pojavljuje se s vremena na vreme na nekim forumima, spremao se ozbiljno jedno godinu-dve. Inace, ne verujem da ima vise od devetnaest godina jos. Znaci,mlad,nije zenjen,ipak cu se ja dobro udati. Salu na stranu,svaka cast decku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts