Fiery Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Upravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ko ima nesto od Terry Bozzio-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Kad vec pomenuste Bozzia, zivo me zanima kako ce da zvuci Korn sada... Fiery, ajde, majke ti, dovedi Hoglana i sve cu da ti dam... i pare, i dushu... !!! i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gavrijel Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Jel zna neko da li i gde ima u Bgd-u da se kupe padovi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Pokusaj u Ritam Centru. To ti je u Vojvode miolenka 44. To je blizu Slavije. Tamo sam video, cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 vidi ladno bozzio svira sa kornom Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 (edited) Pa dobro,ko hoce da mi nareze nesto od njega.....? Jel zna neko da li i gde ima u Bgd-u da se kupe padovi ? Ima u Ritam Centru.i u Lyri (Vladimira Popovica 22),bar je bilo kada sam ja kupovala. Edited March 23, 2007 by punk's not dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcusS Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 U Liri bilo 3 modela padova pre jedno mesec i po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 e ovako sada da postavim par pitanja jer sam neuk: koliko kosta komplet dobrih koza za bubanj... znaci neka varijanta yamaha SC ili neki sonor u tom rangu cena... znaci 2 bas bubanj, sner, 2 timpana i flor... koje su to najbolje koze? i da kazete jos nesto o kozama? -mozda neko ima nesto da doda o kozama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Nema veze koji je bubanj s tim koje ces koze da stavis. Ovde ima skoro sve sto moze da ti zatreba o kozama i stimovaju bubnjeva: http://home.earthlink.net/~prof.sound/ Ovo je katalog Removih koza: http://www.remo.com/download/mini_drumhead_cat05.pdf Ovde pogledas o glavnom Removom konkurentu: http://www.evansdrumheads.com/ Onda uporedis sve sto si procitao sa ta tri sajta, i nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Onda uporedis sve sto si procitao sa ta tri sajta, i nema problema I nemas pojma koje da kupis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Nema veze koji je bubanj s tim koje ces koze da stavis. Ovde ima skoro sve sto moze da ti zatreba o kozama i stimovaju bubnjeva: http://home.earthlink.net/~prof.sound/ Ovo je katalog Removih koza: http://www.remo.com/download/mini_drumhead_cat05.pdf Ovde pogledas o glavnom Removom konkurentu: http://www.evansdrumheads.com/ Onda uporedis sve sto si procitao sa ta tri sajta, i nema problema fala veliko! posto je vecina bubnjara nepismeno, reko ajd ja "pod stare dane" da se ucim da stimujem bubanj i da napravim da bubanj valja, a za to su jelte najzasluznije koze i stimovanje, posto drvo ne mozes da menjas poz! evo covek je objasnio zasta zapravo meni treba ovo znanje :) What to Expect/Who Can Tune? Ask any well respected producer what makes a great song and most will tell you a good drummer is an essential ingredient. Beginners should know that it is far more important to tune well and play steady than it is play as many notes as possible, and still sound bad. Well respected engineers will say that if the drummer can tune and play proficiently, recording a drum sound takes care of itself. So don’t ever sell yourself short as an important ingredient in the scheme of things. Drummers need to know a lot about how sound works. btw sajt je sjajan... hvala Edited March 25, 2007 by Mustaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Pa palo mi je na pamet dovodjenje Gene Hoglana, ali to ce biti veoma tesko izvesti izgleda.... nista nastaviti vi o bubnjevima ovde, samo me malo zanimalo sta je i kako je sto se tice samog Hoglana... Znam da je on kvlt, i ja bih voleo da ga vidim, ali ne znam kako je stanje sa bubnjarima ... nebitno. Aj pa cu vam napisem ako se nesto desi ali sanse su mizerne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 I nemas pojma koje da kupis Normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Da l' bi neko bio zainteresovan da kupi Sabian B8 Pro 16" Medium Crash? U odlicnom stanju, sem logoa koji je skoro potpuno obrisan. Recimo 80 evra. Edited March 30, 2007 by Fiery Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Da l' bi neko bio zainteresovan da kupi Sabian B8 Pro 16" Medium Crash? U odlicnom stanju, sem logoa koji je skoro potpuno obrisan. Recimo 80 evra. mozda to nije sabian pa se zato i nevidi logo sabiena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ugraviran zig nije obrisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Jebem ti zivot da ti jebem... Slomio mi se zglob na sipci sto spaja dve pedale! Ima li neko pojma da li moze negde da se kupi takav zglob, ili cela sipka (kardan ili kako se vec zove)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Gazda, zreo si za novu pedalu. Predlog: Prodaš burazera nekoj fabrici obuće da dizajnira/pravi pufnaste papuče, naravno u sepia nijansama. Em si zaradio za novu duplu pedalu, em si se otarasio glavnog faktora u amortizaciji instrumenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ima za perla da se poduci u bg-u (mix music, mega music... ne mogu da se setim) ali samo cela sipka. Izadje nesto mnogo 80-100 evra. Najbolje ako mozes da nadjes nekog masinca da ti to napravi za 20-30e. Mom bubnjaru je pukla osovinica unutar zgloba tako da mu je neko napravio samo nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ma sta ima da pravi - ekser i gotovo. Ne zajebavam se! Ako ti je pukao štift na zglobu (liči na iglicu), samo nađi ekser koji po širini odgovara tom štiftu, skrati ekser da bude milimetar duži od štifta i kad ga postaviš u zglob kucaj sa kontra strane. Ako nađeš odgovarajući ekser trajaće minimum godinu dana. Veruj mi, probao sam. Bitno je samo da nisi izgubio ona dva mala cilindra u koje ide taj štift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Upravo se odlomio jedan cilindar. Raspitao sam se danas po nekim radnjama, i moze da se uzme samo cela sipka koja kosta 100 evra. U kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Jel ima Istanbul Agopa negde u BG-u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Upravo se odlomio jedan cilindar. Raspitao sam se danas po nekim radnjama, i moze da se uzme samo cela sipka koja kosta 100 evra. U kurac... Treba da ima 2 cilindra, sa obe strane zgloba po jedan. Probaj da uradis to sto sam ti rekao. Meni su na staroj pedali otisla oba zgloba i resio sam stvar sa ekserom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Probaj da skupis pare za novu pedalu. Imas pristojne pedale, sto nove, sto polovne za 70-100EUR. Ne moras da kupujes Iron Cobru HP900P ili DW 5000 za 200 EUR. Nozni elementi su jako bitni i za brzinu i za preciznost i komfor pri sviranju. Ja sam imao svojevremeno pedalu koja je feder imala poput onog u hemijskoj olovci i morao sam da skacem po gazistu da bi se vratilo nazad. Uzas. Onda sam kupio Yamaha FP 700, a onda Iron Cobra HP900P. Sad skupljam za Twin pedalu TAMA Iron Cobra HP900PTW. Mislim da se moze naci kod nas za 360 EUR. Ako neko neko ima info za povoljniju cenu nekame demantuje. Ranije je bila i 420 EUR, kad sam ja moju single platio 200 EUR. I tako... Najjaci osecaj je kad sedis na stabilnoj i udobnoj stolici, sa kvalitetnim palicama u rukama (npr Vic Firth) i pod nogama imas pedale koje rade savrseno dobro. Znam za neke pedale s kojima mi je noga otpadala posle 10 udaraca, a kad sviram sa Cobrom ne osecem ni da je imam. Nisam jos nasao nekoga kome se nije svidela i ko nije bio fasciniran njenim funkcionisanjem, kao i dizajnerskim resenjem. i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts