machine man Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Pozdrav bubnjarosi ! Totalni sam pocetnik ,a namjeravam da kupim neke bubnjeve pa evo nekoliko mozda i glupih pitanja -koliko je zapravo marka bubnja vazna po vrstu muzike koju svirate. npr. ako cu da sviram metal je li vazno da to bude tama ,pearl,premier ,ili moze koji bilo.... -koliko je vazna klasa bubnja ,odnosno koliko toga mogu da izvucem iz bubnja niže klase i da li je ta razlika (izmedju npr. onih od 2000 i onih od 500 e)toliko velika koliko i razlika u kvalitetu... -da li da u startu izdvojim kesh za neki jaci set pa makar bio i osnovni sa losim hardverom pa da ga vremenom budzim ,ili da kupim neki prosjecan ,pa poslije nek bolji..au -interesuju me cijene nekih setova kod vas jer mi se cini da su ovamo u cg.previse nabudzene npr. tama imperialistar 777 eu, osnovni 5 djelini set sa stalkom za ride i kontru. sx 500 eu (da li ste culi za ove sx posto ja nisam i valja li to cemu) za sad toliko pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...eoid=1225012132 OMFG!!! Zamisli klinca sad za 10 godina :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) @ machine man Marka bubnja nije toliko vazna koliko serija. Unutar svake marke postoje razne serije, koje vise odgovaraju odredjenoj vrsti muzike, takodje postoje i serije nizeg kvaliteta, predvidjene za pocetnike i za ljude koji bas ne plivaju u parama. Ako si pocetnik, mozes da izvuces dosta iz bubnja nize klase. Za vezbanje ce i te kako posluziti! Nema potrebe da u startu kupis neki skup bubanj, ali ako imas para, sto da ne. Nikako nemoj uzimati komplet sa losim hardverom, pogotovo je jako bitno da pedala i stalak za hi-hat (kontra) budu dobri! Edited May 21, 2007 by Newcomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Pozdrav bubnjarosi ! Totalni sam pocetnik ,a namjeravam da kupim neke bubnjeve pa evo nekoliko mozda i glupih pitanja -koliko je zapravo marka bubnja vazna po vrstu muzike koju svirate. npr. ako cu da sviram metal je li vazno da to bude tama ,pearl,premier ,ili moze koji bilo.... -koliko je vazna klasa bubnja ,odnosno koliko toga mogu da izvucem iz bubnja niže klase i da li je ta razlika (izmedju npr. onih od 2000 i onih od 500 e)toliko velika koliko i razlika u kvalitetu... -da li da u startu izdvojim kesh za neki jaci set pa makar bio i osnovni sa losim hardverom pa da ga vremenom budzim ,ili da kupim neki prosjecan ,pa poslije nek bolji..au -interesuju me cijene nekih setova kod vas jer mi se cini da su ovamo u cg.previse nabudzene npr. tama imperialistar 777 eu, osnovni 5 djelini set sa stalkom za ride i kontru. sx 500 eu (da li ste culi za ove sx posto ja nisam i valja li to cemu) za sad toliko pozdrav Ako ces moj savet, uzmi Sonor Force 505 ili 507. Pocetnicki bubanj sa najboljim odnosom cena-kvalitet. Stavis samo dobre plastike na njega i miran si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
machine man Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ok hvala ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 E, jedan moj ortak prodaje bubnjeve (u odličnom su stanju) pa koga interesuje nek zove na 0642685390 i nek traži Acu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Darkest Night Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 potreban bubnjar za svirku tipa As I Lay Dying ,trivium.........na neki stvarima se vec radi...posle bi se radile i autorske.....zainteresovani neka se jave na 064/2034-796.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Evo vam jedan zanimljiv link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 100 Greatest Rock Drum Performances Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Evo vam jedan zanimljiv link. Kul, ovi klik trekovi sa "rupama" su do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 200. Smells Like Teen Spirit - Dave Grohl (Nirvana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ma ovo mi je najsmesnije 98. Dyers Eve - Lars Ulrich (Metallica) 99. Where Eagles Dare - Nicko McBrain (Iron Maiden) Gde je Nicko za Larsa. Cudi me da je Lars uopste usao u razmatranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Jel ima Istanbul Agopa u Mitrosu u BG-u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Jel ima Istanbul Agopa u Mitrosu u BG-u ? ima, ali uglavnom nemaju neshto previshe komada na lageru... ima i alchemy-a ako te i to interesuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) Kao sto pise u signaturi... Super ocuvana, negovana... Kontakt na PP. Edited May 26, 2007 by BeTeLgEuSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ma ovo mi je najsmesnije 98. Dyers Eve - Lars Ulrich (Metallica) 99. Where Eagles Dare - Nicko McBrain (Iron Maiden) Gde je Nicko za Larsa. Cudi me da je Lars uopste usao u razmatranje. Jos je smesnije zato sto Lars nikada nije uspeo da odsvira Dyer's Eve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Ne znam ranije, ali sad u Beogradu nije uspeo ni Battery da odsvira. Inace na And Justice-u ima ponesto finog bubnjanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Dobar je on aranzer i kompozitor, ono sto smisli savrseno odgovara pesmi i vrlo je prepoznatljivog stila, samo sto nikad uz sve to nije naucio da svira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Posle svih ovih godina. One je jedini bubnjar kojeg znam da je sa godinama sve losiji i losiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 jbg, ja stvarno mislim da njega ljudi mnogo vishe potcenjuju nego shto bi trebalo... mislim, nije on nikada bio neki zajeban tehnichar niti ce ikada biti... ali za taj bend je uradio najbolji posao, i stvarno sam ubedjen da se mnogi mnogo "bolji" bubnjari ne bi tako snashli poput njega... btw, cisto da ne bude zabune, ja sam onaj lik koji misli da su zadnjih previshe metallicinih albuma sranje... ali i dalje imam respecta i za njega i za bend... ...jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk's not dead Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 U principu,bas me zabole za Metaliku,niti sam se ikada obazirala na to kako i sta Lars svira... Mada,kada se god o njemu diskutovalo,uglavnom ga ljudi nisu kritikovali (pritom mislim na bubnjare,ne na ljude koji gotive metaliku) Ali,da vam verujem na rec,niti bend slusam,niti sam bila na 'certu,tako da nisam kompententna da u ovom slucaju dajem svoje misljenje..... Mada,svidja mi se ona pesma Pulling Teeth-ali u njoj nema mnogo bubnjeva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ljdi, imate na www.zzounds.com gomilu slika svih muzickih instrumenata, veoma visoke rezolucije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 da, veoma koristan site, i informativan ako ikoga zanima cena nechega "preko"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 PRAVI SE TRIBUTE BEND to BIJELO DUGME ... Ono sto je jos potrebno ovom bendu su: klavijaturista i bubnjar. Sve potrebne informacije i kontakt za zainteresovane na 0641640464 (Nemanja). pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
machine man Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 e, stvarno ova lista bubnjara ima smijesnih trenutaka npr.54. Painkiller - Scott Travis (Judas Priest),43. War Ensemble - Dave Lombardo (Slayer),71. Silent Scream - Dave Lombardo (Slayer),96. Raining Blood - Dave Lombardo (Slayer),77. Achilles Last Stand - John Bonham (Led Zeppelin)??? Bonzo's Montreux - John Bonham (Led Zeppelin)???148. Chop Suey - John Dolmayan (System Of A Down).odlican bubnjar ali dje ova pjesma....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts