Sisus Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Idi na prodaju instrumenata. Neki lik prodaje Tamu za 180 evra. Imas i na www.halooglasi.co.yu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogisha007 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Vazi se. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ima kolko ja znam dupla pedala u mix-u za 10800(bar je bila pre godinu dana).To je neka kopija Iron cobre ali nije ni slichna.ima double chain sistem ima podlogu i ide lako shto je vazhno...ali nema je na sajtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Koja je adresa sajta Mix Musica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Mix Music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 E, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) hahaha, kako ti je dobra slika!!! anyway sad ima da ih nazovem pa da vidim jbg.ali kolko ja vidim tamo nema cene za bilo koji proizvod... id u racku,ima ona tamina HP200 i to za 21000 !!! :cry: Edited June 11, 2007 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 hahaha, kako ti je dobra slika!!! anyway sad ima da ih nazovem pa da vidim jbg.ali kolko ja vidim tamo nema cene za bilo koji proizvod... id u racku,ima ona tamina HP200 i to za 21000 !!! :cry: Ima finih Sonorovih duplih za nekih 200 e. Chekiraj i to :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 hahaha, kako ti je dobra slika!!! anyway sad ima da ih nazovem pa da vidim jbg.ali kolko ja vidim tamo nema cene za bilo koji proizvod... id u racku,ima ona tamina HP200 i to za 21000 !!! :cry: Jel citas ti postove? Na ovoj temi ti covek nudi HP200 za 180 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) U mix-u?? ja mislim da nema zato shto oni nabavljaju samo tama i gretsch... ali tako mi je zhao shto nemaju vishe takvih :cry: ali pazi to je pedala vrhunska za 10800 sa duplim lancem i sve ima chak mozhe da se razdvoji ali jbg...ali pusti ti to ako tju dati 200 za pedalu onda bolje da skupim josh dvesto pa da kupim neshto kao kobru sad gledam Ritam Centar i pazi:dw pedala 7002 dupla za 249 jura !!! http://www.ritamcentar.com/srp/proizvodi/?...711&l3=1911 Edited June 11, 2007 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 U Sky Musicu imas Sonorove pedale. Meni se licno ne svidjaju. Uzak footboard. Ta DW pedala ti je u istij klasi kao i HP200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 e to je i meni,uzak footboard jbg ali o5 ja mislim da bih uzeo tamu poshto jbg otju i da kupim onaj clutch sistem abog duple onda...a to je oko 30 eura pa mi se isplati vishe uzeti tamu jer jebiga netju ja krljati death nego neshto kao portnoy i tako te fore a to ta pedala mozhe da pokrije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Moze ta Tama i bogami death metal da pokrije. Jedna rec - Krisiun. Koji klac hoces da uzmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Verovatno onaj Tamin. S tim sto ne mora da se kupuje Tamina bas pedala da bi taj klac mogao da se koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Zato i pitam. Plus sto taj klac kosta ko svetog petra kajgana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 kosta bas mnogo, a ja uopste to ne vidim kao neku revoluciju ili ko zna shta.... mislim, shta ce koji k$%^%& to bilo kome u zivotu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Kao sto rekoh, bolje jos jedan par hetova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 PRODAJEM TAMA ROCK STAR 22" 14"16" 18"- BORDO BOJA. NOVA KOZHA NA BASU. 400 EURA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Koliko matoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Stani, jel' to onaj tvoj bubanj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ovako, nasho sam ovo jel neko koristi taj sonorov model i jel vredi 230e? i ovo nemam pare za bacanje i ovo je jedina prilika da kupim kvalitetnu stvar. shta kazete da pazarim neku ili da skupljam kesh pa da uzmem neshto kvalitetnije? nema zajebavanja sa parama, ima cale da mi seche jaja. samo konstruktivni postovi pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Koliko matoro? ima sigurno 10 godina, drvo je skroz ocuvano- nema nigde rdji, sve u svemu lep masivan oldschool rokerski bubanj Stani, jel' to onaj tvoj bubanj? PA OD TOG KOMPLETA JE SADA U STUDIJU ONAJ OGROMAN BORDO FLOOR TOM... OSH KUPISH ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Id u ochi...Hardver ??? jel imash slike zato shto sam ja mozhda zainteresovan !!! samo shto su promeri veliki u kurac al nema veze ali ne ono sa nogom ! nego ovaj shto ga palicom cimnesh...ima u Ritam centru 34 eura ali poshto nisam bash toliko u bunjevima josh pitanje je da li mozhe to da se mete na stalak ali siguran sam da mozhe... anyway portnoy da se ja pitam ja bih tu dw zato shto to i ja hotju Edited June 13, 2007 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Opet van teme, ali molim vas pomognite nam i ostavite komentar na sledecm linku : http://www.legacy-promotion.net/forum1/ind...opic,311.0.html stvarno je greh da ne vidimo Virgila i ostatak ekipe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ljudi imao sam danas probu sa Sabian cinelama. Odusevio sam se. AAX stage crash 16" AA rock crash 16" AAXtreme china 17" Znaci, do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts