Jump to content

Mesto za bubnjare

seba.drum

Recommended Posts

ja sam se bio oduševio bagatelnim cenama onih woohan ili kako već činela, jel' neko to koristio?

što se tiče pucanja, svakoj čineli dođe kraj, a kad? - to već zavisi od jačine udarca/činele naravno

Wuhan. Vrlo slicne Stagg cinelama, dakle rucno pravljene, jeftine, lako lomljive, neke zvuce kao govno, neke bas odlicno. Preporuka za njihove (i Wuhan i Stagg) chine.

Yea wright :rolleyes:

Veruj mi, chine su im vise nego dobre. Moja radi odlicno, a svirao sam i jednu polomljenu, horizontalna pukotina od skoro deset centimetara na prevoju cinele, koja je zvucala kao nova, jednako glasna i jednako dobar zvuk. Bolje se tesko mogu naci i za dva puta vece pare.

Edited by Fiery

Wuhan. Vrlo slicne Stagg cinelama, dakle rucno pravljene, jeftine, lako lomljive, neke zvuce kao govno, neke bas odlicno. Preporuka za njihove (i Wuhan i Stagg) chine.

Veruj mi, chine su im vise nego dobre. Moja radi odlicno, a svirao sam i jednu polomljenu, horizontalna pukotina od skoro deset centimetara na prevoju cinele, koja je zvucala kao nova, jednako glasna i jednako dobar zvuk. Bolje se tesko mogu naci i za dva puta vece pare.

Za chine ne znam, ali Staggov crash vise nikad. Jeste, imaju bolji zvuk od ostalih cinela u tom cenovnom rangu, ali pucaju mnogo brze od ostalih. Posle 2 polomljena Stagg crasha, uzeo sam bronze 201 (koja je zvucala losije od Stagga) samo zato sto sam znao da ce duze trajati. Ne mogu bas svaka 2 meseca da kupujem cinele.

Meni je Stagg china popucala na vise mesta, pa je otpala cela polovina, ali da ne verujes i dalje ima zvuk cajne, doduse ne kao cela ali za probe dusu dalo. :)

Inace ja imam Sabian B8 Pro hi-hat, i zvuci mi mnogo "debelo". Ne znam, Fiery kaze da ima previse visoke tonove, a meni cak fali jos visokih. Da je glasna, glasna je. Jebiga, to je cinela za rokanje.

kolko koshta ta china u mitrosu ali neka 16 ili ako ima manja poshto ja nisam u bg-u a sajt je u izradi???

inache od one chinele nema nishta, iz valjeva je chovek...a kontam da tju da chuvam pare za duplu pedalu

Edited by Loshme

Zar nije ipak malo skuplje? :D Mislim ..jeste to Stagg,al' ipak :].

60 evrica osamnaestica. Sad sam se zaljubio u dvadeseticu, da uzmem to i Paiste 201 20' Ride kao kres, i bog da me vidi :)

Ozbiljno, 201 rajd odlicno radi kao kres :rockdevil:

60 evrica osamnaestica. Sad sam se zaljubio u dvadeseticu, da uzmem to i Paiste 201 20' Ride kao kres, i bog da me vidi :)

Ozbiljno, 201 rajd odlicno radi kao kres :rockdevil:

Ah,ne znam..ja sam ipak za neke bolje varijante..tipa,ode se u Budimpeshtu i za 100e uzme nov dobar crash,recimo Turkish :].

Edited by Luca_Jerk

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...