Fiery Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) ja sam se bio oduševio bagatelnim cenama onih woohan ili kako već činela, jel' neko to koristio? što se tiče pucanja, svakoj čineli dođe kraj, a kad? - to već zavisi od jačine udarca/činele naravno Wuhan. Vrlo slicne Stagg cinelama, dakle rucno pravljene, jeftine, lako lomljive, neke zvuce kao govno, neke bas odlicno. Preporuka za njihove (i Wuhan i Stagg) chine. Yea wright Veruj mi, chine su im vise nego dobre. Moja radi odlicno, a svirao sam i jednu polomljenu, horizontalna pukotina od skoro deset centimetara na prevoju cinele, koja je zvucala kao nova, jednako glasna i jednako dobar zvuk. Bolje se tesko mogu naci i za dva puta vece pare. Edited July 3, 2007 by Fiery Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Da, u Stagga moze i na dobru da se naleti. Ja imam 14" Chinu koja bas fino zvuci. A nova me izasla 3000 domacih novaca. Preporuka svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 onda sam ja reko neshto sasvim pogresho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Wuhan. Vrlo slicne Stagg cinelama, dakle rucno pravljene, jeftine, lako lomljive, neke zvuce kao govno, neke bas odlicno. Preporuka za njihove (i Wuhan i Stagg) chine. Veruj mi, chine su im vise nego dobre. Moja radi odlicno, a svirao sam i jednu polomljenu, horizontalna pukotina od skoro deset centimetara na prevoju cinele, koja je zvucala kao nova, jednako glasna i jednako dobar zvuk. Bolje se tesko mogu naci i za dva puta vece pare. Za chine ne znam, ali Staggov crash vise nikad. Jeste, imaju bolji zvuk od ostalih cinela u tom cenovnom rangu, ali pucaju mnogo brze od ostalih. Posle 2 polomljena Stagg crasha, uzeo sam bronze 201 (koja je zvucala losije od Stagga) samo zato sto sam znao da ce duze trajati. Ne mogu bas svaka 2 meseca da kupujem cinele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Meni je Stagg china popucala na vise mesta, pa je otpala cela polovina, ali da ne verujes i dalje ima zvuk cajne, doduse ne kao cela ali za probe dusu dalo. Inace ja imam Sabian B8 Pro hi-hat, i zvuci mi mnogo "debelo". Ne znam, Fiery kaze da ima previse visoke tonove, a meni cak fali jos visokih. Da je glasna, glasna je. Jebiga, to je cinela za rokanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Tako nesto mi i treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 drobac, vraćam ti zvona, zvali me danas, stigao ice bell!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ja mislio da si to otkazao. Leba ti, jel ima pola godine kako si narucio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 5 meseci, jbg u prošloj turi (pre 3 meseca) nije stigla Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) kolko koshta ta china u mitrosu ali neka 16 ili ako ima manja poshto ja nisam u bg-u a sajt je u izradi??? inache od one chinele nema nishta, iz valjeva je chovek...a kontam da tju da chuvam pare za duplu pedalu Edited July 3, 2007 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
chika Vlada Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Naravno da vam pucaju činele kada ne znate da ih udarate!!!! Šalio sam se za Stagg, naravno. O'š neko da kupi crash_Magic_16'', ima zvuk kao iz bajke. Uslov da je ne polomi za mesec dana, veoma sam emotivno vezan za nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Hoces da se kladis u koliko god novaca hoces, da bubnjar koji zna da udara cinele moze da polomi odlicnu cinelu? Pa nismo mi ludi, imamo i mi internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chika Vlada Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaa, da! Sigurno koristiš propeler zviz. "Popaje, popaje, propeler zviz. A da, propeler zviz!" ne, ne, mora da bilduješ. A, jel bilduješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Propeler, nego sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chika Vlada Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 E druže, blago nama kada se sadšnji bubnjari uče na internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 A gde da i ucis? I ko da te nauci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 mozesh da kupish dobar stagg 16icu za male novce... tipa 50 vra manje... a to je stvarno ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jel meni govoris ili nekom drugom ?? ja sam video ja mislim 14 ali ,ozhda je bila 16 kad mitros nema sajt jbg toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 mozesh da kupish dobar stagg 16icu za male novce... tipa 50 vra manje... a to je stvarno ok... Zar nije ipak malo skuplje? Mislim ..jeste to Stagg,al' ipak :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 @ Loshme da, tebi sam reko' @ Luca_Jerk moj ortak je sad (relativno) skoro uzeo sebi (i vec stigao da je razvali, zato shto je mnogo zao ) za te neke pare... 5 evra gore dole... stvarno nije vishe... a toliko definitivno vredi, ako ne i vishe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chika Vlada Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ma uzmeš Stagg-chinu i Bog da te vidi....i jedan čekić od po' kile, pa da vidiš kako će da puca....na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 pa ja kad bi uzeo lim nema sanse da bi pukao kolko ja slabo lupam a necu da pricam o cinelama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Zar nije ipak malo skuplje? Mislim ..jeste to Stagg,al' ipak :]. 60 evrica osamnaestica. Sad sam se zaljubio u dvadeseticu, da uzmem to i Paiste 201 20' Ride kao kres, i bog da me vidi Ozbiljno, 201 rajd odlicno radi kao kres Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) 60 evrica osamnaestica. Sad sam se zaljubio u dvadeseticu, da uzmem to i Paiste 201 20' Ride kao kres, i bog da me vidi Ozbiljno, 201 rajd odlicno radi kao kres Ah,ne znam..ja sam ipak za neke bolje varijante..tipa,ode se u Budimpeshtu i za 100e uzme nov dobar crash,recimo Turkish :]. Edited July 10, 2007 by Luca_Jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Potpuno si u pravu sto se toga tice. Ali Stagg cajna je Stagg cajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts