Slave To Moonlight Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Potpuno si u pravu sto se toga tice. Ali Stagg cajna je Stagg cajna DAMN RIGHT... !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 DAMN RIGHT... !! :) I agree :]. Imam SH chinu od 14" i mamara je =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 kad smo već kod čajni (kobasica), ja imam 17' sabian aaxplosion, jedna od najglasnijih činela koje sam u životu čuo, uši otpadaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 I najboljih, ako mene pitas. Do jaja zvuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcusS Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ok, 'mam problem. Bio sam nemaran, i neodgovoran pa sam malo shebao čiNJele.. Samo bez pridika, ne morate mi govoriti kako sam idiot i da moram bolje da se staram o istima, pošto to znam i sam, dajte neki savjet. Elem, studio u kome sviramo je sve samo ne studio, između ostalog, temperatura u toku probe je milijardu stepeni, izađem sa iste ko iz vode, bukvalno.. Posle jedne probe sam bio u velikoj žurbi, pa sam na frku samo spremio činele, poskidao i zapalio.. Desilo se da mi je u toj brzini znoj sa ruku "prskao" i po činelama, i pošto dugo posle toga nismo imali probu, savatala mi se neka zelena, pomalo hrapava, pa, kao buđ, i ostalo je još dosta flekica nekih, roze-ljubićaste boje.. Pazario sam Dunlop 65 za brisanje, polirao sam kao blesav, ali slabe vajde, to zeleno sranje ne merem skinuti nikako.. Ne znam šta je, da li je so iz znoja nagrizla to, pojma nemam... SavJet neki mor den welkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Cinelama nece biti nista, osim sto ce se mozda malo promeniti zvuk. A ako bas hoces to da skines, kupi Purol pastu. To bi trebalo da skine tu patinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Najbolja pasta koju sam ikada probao je Zildjian i ona ima to dubinsko ciscenje, kad npr 100 godina ne tretiras cinelu uopste, pa se onda setis da ona moze do besvesti dobro da izgleda i ocistis je. Nista nije tako dobro kao ta pasta, sva ova Sabian sranja u vidu sprejeva, Dunlop 65, Astonish paste, razni deterdzenti, solna kiselina... nisu ni prineti ovome. Jedini trip je kako sacuvati logo, jer ga pasta skida samo tako... Dakle, da zakljucim, sprejeve koristi samo za prljavstine koje su trenutno nastale i koje odmah skidas, za sve sto je nekad ranije nastalo i dugo bilo na cineli, nabavi ovu Zildjian pastu - roze-ljubicaste je boje. Kad jednom ocistis cinele moraces stalno da ih cistis, jer prvim ciscenjem skidas zastitni fabricki sloj, i onda cinela postaje osetljiva na sveki dodir prstima, palicom i sl, sto poprilicno ruzno izgleda. A zvuk postaje manje udenfovan ako je bilo bas puno slojeva prljavstine pa ih skines, a ako je bilo samo par flekica, neces osetiti neku preteranu razliku. Pazi pri ciscenju da podjednako cistis svaki deo cinele, jer ce ti u suprotnom ostati poprilicno sarena, kao maskirne pantalone... So Help You God! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ova paste koju sam ja pomenuo je takodje roze boje i skida odlicno patinu. Slovenacke je proizvodnje i kosta oko 200 din. Ima je u farbarama. Sluzi za poliranje metala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bans Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 SABIAN PERFORMERS sprej probaj za sjaj,a za toliko uprljanu cinelu ne znam smirgla ehhehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Danas mi upadaju 2 klinca u podrum dok sam svirao i jedan od njih hoce da uci da svira bubanj. Narodnjake. Jel znas ti neke narodnjacke ritmove? Rekoh, ja sviram metal i narodnjaci me ne interesuju, a ako bas hoces da naucis da sviras bubanj onda nemoj svirati narodnjake. Kaze hoce da zivi od toga. Ja mu lepo kazem da upise fax, kaze on kakav fax, jedva sam i osnovnu skolu zavrsio. I jos me pitao da mu dajem casove. Rekoh, bezi mali, ni ja jos ne znam da sviram, a kamoli da ti dajem casove. I na kraju kad je izlazio kaze mojoj kevi da nema pojma koliki joj je sin talenat. Znaci, puk`o sam od smeha. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bans Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 E ja sam od mojih djaka dobio danas poklone za rodjendan,sva troica su talenti ali ih za pocetak ucim iskljucivo domaci rok,i MRZE NARODNJAKE heheheheh pitam se odkud to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 off topic al ajd... bio na nevernim bebama i bio dobar zvuk ali ja nisam ljubitelj te muzike nego sam isho zbog bubnjara jelte... i sve mi se svidelo ali rajd cinela je bila uzas ali stvar je ukusa.Zvuk je kao da udarash u poklopac a chinele su Istanbul.Svirka za dzabe pa reko ajd idem da vidim te bubnjeve... Toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 To kod vas sidjana losi zvuci Zavisi sta covek voli. Imas vrh cinela ciji ti se zvuk ne bi svideo. To ne znaci da su lose, vec samo da nisu za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Danas mi upadaju 2 klinca u podrum dok sam svirao i jedan od njih hoce da uci da svira bubanj. Narodnjake. Jel znas ti neke narodnjacke ritmove? Rekoh, ja sviram metal i narodnjaci me ne interesuju, a ako bas hoces da naucis da sviras bubanj onda nemoj svirati narodnjake. Kaze hoce da zivi od toga. Ja mu lepo kazem da upise fax, kaze on kakav fax, jedva sam i osnovnu skolu zavrsio. I jos me pitao da mu dajem casove. Rekoh, bezi mali, ni ja jos ne znam da sviram, a kamoli da ti dajem casove. I na kraju kad je izlazio kaze mojoj kevi da nema pojma koliki joj je sin talenat. Znaci, puk`o sam od smeha. :) sjajno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Nije to prvi put. Jednom su tako upali neki drugi i dolazili sve dok jedan nije babi izlupao serpe varjacom Link to comment Share on other sites More sharing options...
the lad Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ... a chinele su Istanbul... Bosphorus :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 imate li cowbell ili nešto slično i kako se snalazite s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pa jeste tako,ali opet stvar je u ukusu. inache,kupiJo sam plastike ali je chova reko da nikako ne smem da ih metem sam zato shto nemam iskustva(pojma) jer mozhe da pukne ako sharaf nije dobro nameshten... a ovo za chinele danas sam u RC pitao za Hand Hammerd Rock Ride 22 Sabian chinelu i koshta 35000 din ili 450 jevreja.inache ta chinela je sranje... shalim se of skroz !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Za zamenu koza imas na YouTubetu sigurno video objasnjenja + tekstualnih koliko hoces po netu, nije neka filozofija preterana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Za zamenu koza imas na YouTubetu робна размена, бато! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 inache,kupiJo sam plastike ali je chova reko da nikako ne smem da ih metem sam zato shto nemam iskustva(pojma) jer mozhe da pukne ako sharaf nije dobro nameshten... Evo vam jedan zanimljiv link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ...Evo vam jedan zanimljiv link... Kad bi znali sta se vama bubnjarima sprema. Imacete od Nove Godine najnevidjeniji sajt na Kugli . Naravno, moracete malo da platite kapitalisti. Jebat ga. Stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ispravka: Necemo morati da platimo. Nema te informacije koja ne moze da se nadje besplatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Video na modem... uf uf muka mi je to koje mi koze preporucujete za dobos a to ukljucuje i gornju i donju ?????? Dersu, inace imas 999 postova Posts: 999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Video na modem... uf uf muka mi je to :Dkoje mi koze preporucujete za dobos a to ukljucuje i gornju i donju ??????Dersu, inace imas 999 postova Posts: 999za pocetak bi mogao da nam kazes i koji... (cisto zbog odabira jer vecina ljudi drugacije bira za drvene a drugacije za metalne doboshe...)moja fav kombina evans g1 coated iznad hazy 300... zakon (pogotovo na celichnim doboshima)imate li cowbell ili nešto slično i kako se snalazite s tim?da, sjajno, obozavam tu stvarchicu... tako je kretenska a tako sjajna u isto vreme.... MORE COWBELL !!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts