darkshines Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 U Negotinu nam je bilo super dobra organizacija dobri ljudi malo mrtva publika ali sve u svemu ok.Pozdrav za sve u Negotinu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 18. juna 2006. Darkshines ce nastupati u Paracinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Darkshines ce nastupati 30 juna na koncertu radija 202 u Domu omladine u Kragujevcu!Pozdrav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ko sve svira na hitu 202? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Mislim da ce svirati KBO , Rain Delay....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Sviraju KBO Darkshines Vlada Jet band Underdeath Dargoron Libido EKG Pocetak 20 h.Dom omladine Kragujevac!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vlada Jet band njega sam se bas uzeleo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 VOLEO SAM BRENDI !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 DARKSHINES Exit festival Metal hammer stage nedelja 09.07.2006. 20.00 h. Vidimo se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad_Dogg Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ko je bio na exit-u i ko je sve to preziveo neka prica kakvi su bili ovi nasi Darkshines-i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Bilo je fenomenalno, ne znam sta vise da kazem. Prvi put sam ih slusao i iskreno sam se odusevio. Mlade nade, ako mogu tako da kazem, samo ako nastave sa takvim radom u buducnosti, kapiram da moze jos lepih stvari da im se dogodi u karijeri... Zivi bili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Hvala puno na podrsci.Mi smo veoma zadovoljni nasim nastupom na Exitu.Pozdrav za sve koji su nas gledali na Exitu. NEWS Darkshines ce svirati na OPEN AIR METAL FESTU 06 u Kragujevcu. Fest ce se odrzati u basti Doma omladine 15. jula sa pocetkom u 20 casova.Ulaz najverovatnije 150 dinara. Sviraju: DARKSHINES DARGORON [ Smederevo] PUNISHED [Kraljevo] CONSECRATION [beograd] BONEYARD [Kragujevac] SWAMP [Kragujevac] ALEK BAND [Kragujevac] Za sada toliko . Pozdrav!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 da, svirka na Exitu je bila odlichna, nista nije shtrchalo i sve je bilo svaka chast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 News:Darkshines ce svirati na Hard'n'heavy festivalu u Beloj crkvi 27.07.2006. i festivalu u Sremskoj mitrovici 28.07.2006.Vidimo se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 bila je super svirka sinoc! pozdrav za bozu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Veoma smo zadovoljni kako je sinoc bilo.Odlican zvuk,super atmosfera.Nadamo se da ce i ubuduce biti jos ovakvih svirki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Veoma smo zadovoljni kako je sinoc bilo.Odlican zvuk,super atmosfera.Nadamo se da ce i ubuduce biti jos ovakvih svirki. Jos MNOGO takvih svirki... 'Ocu da crknem sto nisam bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Swirka na Exitu - odlichna!!! Smo tako nastavite!!! Bash ste me odushevili!!! KoRn je zwuchao kjuuuuuut skroz iako je zhenski wocal,njam je bilo ... Ubila sam se u prwom redu od slamowanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 NE postoji gori bend na nashoj sceni disk je zavrsio kao frizbi.... i sta vam znaci ono ubutavanje svakom bendu na temi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Svaka cast za sinocnu svirku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 NE postoji gori bend na nashoj sceni disk je zavrsio kao frizbi.... i sta vam znaci ono ubutavanje svakom bendu na temi? Ako ti se bas toliko ne dopada, nema razloga da postujes ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 zasto da ne.. to je njegovo misljenje meni se ovaj bend dopada jer imaju kristalno cist zvuk uzivo sva 3 puta kada sam slusao prakticno da se zvuk nije razlikovao od onog sa CD-a, naravno osim onih delova sa klavirom/klavijaturama koje ne mozete da izvedete jer nemate taj instrument uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Fotografije sa Metal Festa 06 su postavljene na adresi www.butchersound.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 svaka cast za svirku u KG...ja neskusam takvu muziku ,al ste bili dobri.. ...,.,,.,... ... .,m.,. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yanna Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Dobra grupa, najbolja je druga pesma. Samo tako nastavite... Nemojte da mislite da tako pišem zato što poznajem članove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts