Max Butcher Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Kragujevacki bend, koji se pojavio niotkuda, izdao je debi album za PGP RTS i ovo je nesto najbolje sto sam cuo sa ovih nasih prostora. Da li je neko imao priliku da ih cuje ranije i koje je vase misljenje o njima? U ime Butcherian Vibe-a, a i moje licno, zelim im blistavu buducnost jer oni to zaista zasluzuju. RESPECT! Quote
Max Butcher Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Recimo da je mesavina americkog thrash metala i evropskog gothic metala. Recimo ima momenata kada zvuce kao miks Nevermore-a i Lacune Coil. A opet u nekim pesmama zvuce kao miks Megadeth-a i Within Temptation-a. Sve je aranzmanski odlicno upakovano sa svetskom produkcijom. Nisam verovao da kod nas moze da se uradi produkcija na ovom nivou, ali drago mi je da sam se prevario i to sve u mom rodjenom gradu... Inace glas je veoma originalan i uvezban sa dobrom engleskom dikcijom. CD za sada ima da se kupi samo u PGP radnji u makedonskoj i mislim da je oko 400 DIN Quote
Max Butcher Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Inace za bend sam saznao od Radise Urosevica, da pevaca narodne muzike, koji im je i pomogao da izdaju CD. Quote
Cyber Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 HAH! To se mora nabaviti pod hitno.A za cika Radisu se vidi na ovoj slici da je pravi metalac Quote
PlanetHell Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 pa ima li da se skine neki promo demo? mislim chisto da vidim na shta lichi?! daj dajdajdajdajdajdajdajdaj Quote
Max Butcher Posted June 17, 2005 Author Report Posted June 17, 2005 (edited) Na zalost nema, jer je PGP veoma rigorozan kada se tice bilo kog njihovog izdanja. Ovih dana krece reklamna kampanja na 202 i nadam se da ce se visoko kotirati na hitu nedelje... Edited June 17, 2005 by butchersound Quote
Max Butcher Posted June 17, 2005 Author Report Posted June 17, 2005 Dobra vest je da sam otkupio vecu kolicinu CD-a i da mogu preko mene da se nabave po ceni od samo 250 DIN! Quote
Apeiron Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 (edited) Mogao sam da pretpostavim da je ovaj vec otvorio temu... Dakle, extra iznenadjenje ovaj bend, pa jos iz Kragujevca... Svirka nije bas jednostavna za definisati, zenski vokal (ne operski! sve pohvale za to!), veoma dobra produkcija, Lacuna Coil, power metal u trecoj pesmi, Within temptation/Him u baladnim momentima, cvrsti rifovi i in your face svirka u zescim momentima... mada nista od ovoga u stvari nije to. Veoma moderan rad. EDIT: omot i buklet su jeftini! Bas steta sto i to nisu sredili kako treba... Edited June 18, 2005 by Apeiron Quote
Max Butcher Posted June 19, 2005 Author Report Posted June 19, 2005 (edited) Na zalost kasno sam se ukljucio u pricu. Novi omot je uradjen i ako bude nekog licencnog objavljivanja za inostranstvo bice i novi cover... Edited June 19, 2005 by butchersound Quote
Шöне Мики Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 koliko cvrsti rifovi? Inace,PGP su opasno krenuli u osvajanje metal "scene",prvo K.A,pa sada ovaj bend....fino..... Quote
Max Butcher Posted June 19, 2005 Author Report Posted June 19, 2005 (edited) Ah, da... Evo ga... Edited June 19, 2005 by butchersound Quote
Max Butcher Posted June 19, 2005 Author Report Posted June 19, 2005 Recimo Megadeth cvrstina... Quote
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ah, da... Evo ga... Ovo vec lici na nesto. Ono sto je u prodaji je ocajno. Quote
Max Butcher Posted June 19, 2005 Author Report Posted June 19, 2005 Znam... Ali kao sto rekoh, kasno sam se ukljucio u pricu. CD je vec bio u fabrici. Quote
Sinstrel Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 http://www.pgp-rts.co.yu/katalog/izdanja/4...9Darkshines.htm Osam pesama na albumu, zajebano, zajebano! Salim se! Bas sam se sad zainteresovao ako kazete da su tako dobri! Can't wait to hear! Darkshines... inspiracija... Muse?! Quote
Kent Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ono sto sam cuo kod debelog Butchera je odlicno! Riba peva bas cudno, nije klasican vox za ovakvu mjuzu... Svirka nadoknadjuje prejeftin dizajn... Saportovacu scenu originalom ako dobijem gore postovan omot Hoce li spot da se vrti negde uskoro? Promace mi danas na TVKG za dva minuta... cuo sam da on nije jeftin... Quote
Guest #_heretic Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 kako li se moze stupiti u kontakt sa ekipom iz benda? Quote
Max Butcher Posted June 20, 2005 Author Report Posted June 20, 2005 Bend se moze kontaktirati preko mene vrlo jednostavno jer zive u zgradi do moje Quote
Max Butcher Posted June 20, 2005 Author Report Posted June 20, 2005 Sto se tice spota uskoro treba da bude na RTS i na Metropolisu. Ovih dana cu ga slati ostalim TV stanicama... Quote
Max Butcher Posted June 20, 2005 Author Report Posted June 20, 2005 Darkshines... inspiracija... Muse?! Upravo tako. ZNam da je pevacica veliki fan Tool-a i da ce sledeci album biti dosta bolesniji. ZA sada imaju uradjenih 8 pesama... Quote
Sinstrel Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Svper! Zivela boles'! Muse... Tool? M'kay?! Quote
Max Butcher Posted June 21, 2005 Author Report Posted June 21, 2005 Darkshine ce svirati na Motorcity hard & Heavy festivalu u Beloj Crkvi 30. jula! Quote
PlanetHell Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Super! Ja ionako tamo idem super, ako ne pre.. chucu ih tamo!!! Quote
Recommended Posts