OceanSize Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Mislish - 6.-og chlana za Darkshines???!!! Quote
darkshines Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Mislish - 6.-og chlana za Darkshines???!!! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Quote
kaznjavator Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wescarebecausewecare Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 (edited) Edited October 27, 2005 by wescarebecausewecare Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Inace za bend sam saznao od Radise Urosevica, da pevaca narodne muzike, koji im je i pomogao da izdaju CD. yeah.... radisa hipik.... Quote
Max Butcher Posted November 1, 2005 Author Report Posted November 1, 2005 (edited) Sinoc je bilo divno biti kragujevcanin... Edited November 1, 2005 by butchersound Quote
Rain delay Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Scena u KG je sve jaca... Zao mi je sto nisam dosao na svirku u Akademiju. uspavao sam se, ali je Darkshines jedan od bendova o kojima slusam sve najbolje, pa sam vrlo zainteresovan. poz Quote
darkshines Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Sinoc je bilo divno biti kragujevcanin... Thank you METAL MASTER!!! Quote
Imenjak Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... super ste uvezbani, vidi se iz avijona... onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan! Quote
darkshines Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... super ste uvezbani, vidi se iz avijona... onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan! Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!! Quote
GOTZE Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 - - ---ISKRENO....OK - --BILO JE TU RITMA, ENERGIJE ...... - ---KEEP ON ROCKIN" Quote
Imenjak Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!! svaka cast! potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma? Quote
Sarah_Key Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 odlična svirka sinoć,baš sam uživala....moram nabaviti album definitivno...sve najbolje u daljem radu Quote
darkshines Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 svaka cast! potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma? Recimo da smo''zadovoljni''sa prodajom ali moze to mnogo bolje samo nas ljudi trebaju cuti i videti!!! Pozdrav!!! Quote
darkshines Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 odlična svirka sinoć,baš sam uživala....moram nabaviti album definitivno...sve najbolje u daljem radu Hvala,hvala!!! Quote
Sinstrel Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Bili ste odlicni sinoc! Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP). Edited November 1, 2005 by Sinstrel Quote
darkshines Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Bili ste odlicni sinoc! Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP). Hoce,hoce i onako cemo da ga '' sutnemo'' iz benda treba nam mnogo bolji!!! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) mora bolje....shta je oNo miks hima i nu metala....mozda propustih prvih nekoliko pesama..... Edited November 2, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
negative creep Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 O boze, da li ja to vidim Lakija na prvoj slici u pozadini...?! Quote
Recommended Posts