Jump to content

Recommended Posts

Posted

Definitivno cju docji da podrzhim bend...probacju da oslobodim makar jedno veche da se iscimam za koncert...Ekipa je super, imali smo prilike da se upoznamo na dark revolutionu...interesuje me i drugi bend nekih chlanova koji su mi spominjali...Sve u svemu, vidimo se na koncertu, a nadam se da cjemo zasvirati ponovo na istoj bini uskoro...! Respect! pivopije.giforangelistening.gif

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Auuu sta ga je smaijlija na jednoj strani...

Zao mi je ALI TO JE JEDINI NACIN NA KOJI MOZEMO DA KOMUNICIRAMO sa nasim dobrim prijateljem!!! On nezeli da pise jer bi se previse iznervirao i onda bi napravio haos po forumu.Veruj mi bolje je ovako!!! orangelistening.giforangelistening.giforangelistening.gif

P.S. laugh.gifbiggrin.gifmad.gificon_evil.gificon_twisted.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gif

Posted
DA to je one men bend i tu svira Ivan icon_evil.gif

Daaaaaaa,a na pesmi gostuje NAJJBOLJI vokal svih vremena ( jednom recju) TATA za sve pevace,jedan jedini''MAX''!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.giforangelistening.giforangelistening.giforangelistening.gif

P.S. JAVI SE DA SNIMIMO HIT-''GAY'' mrred.gifmrred.gifmrred.gif

• 4 weeks later...
Posted

Utisci,hmmm... Mozda bi trebala da pitas nekog drugog jer mi stvarno ne znamo sta

da mislimo s obzirom da nam je Voja u jednom trenutku dosao uz sama ledja!!!

I ako bubnjari ne treba da se pomeraju sa mesta na kom sviraju on je dosao kod nas,da li zbog toga sto je usamljen ili da bi samo "PRZIO" sa nama ne znamo!

Jednom recju---------SVEMIR---------!!!! laugh.gifbiggrin.gifmad.gificon_evil.gificon_twisted.gifmrred.gif