bloodchild Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Jeli bre jer ja moram zadnji da saznam za koncert 19 na PMF-u Quote
OceanSize Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Smemo li da "pozajmimo" Ivana? XXXBoneYardXXX Quote
Sinstrel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Jel Ivan bubnjar? Ako jeste ja sam ga vec rezervisao! Quote
PlanetHell Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 gledao sam intervju vase pevachice sa hita 202jke cute Quote
bloodchild Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Saznao sam da Darkshines imaju koncert 25.02 a ne 19.02 kao sto sam cuo Znaci 25.02. u velikoj sali PMF-a ,Kragujevac 21.30 h Ulaz 100 dinara Kao specijalni gosti svirace SWAMP i EKG. Cuo sam da spremaju neko ludilo i da snimaju neki video materijal. VIDIMO SE NA SVIRCI valjda ce da bude dobro!!! Quote
PlanetHell Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 sta bi sa spotom nigde ga nema??? aj dignite to na net.. i sta bi sa sajtom..? Quote
Max Butcher Posted February 8, 2006 Author Report Posted February 8, 2006 Privremena adresa je: http://www.butchersound.com/darkshines Quote
darkshines Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Saznao sam da Darkshines imaju koncert 25.02 a ne 19.02 kao sto sam cuo Znaci 25.02. u velikoj sali PMF-a ,Kragujevac 21.30 h Ulaz 100 dinara Kao specijalni gosti svirace SWAMP i EKG. Cuo sam da spremaju neko ludilo i da snimaju neki video materijal. VIDIMO SE NA SVIRCI valjda ce da bude dobro!!! Neki ljudi su vidovidi!!!! Ma svirka ce da bude krs nemaju pojma da sviraju !!! Quote
Prljavi Dripac Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 de ste dripci, sta ima? kad ce neki cert u bg-u? sve najbolje! pozdrav! Quote
Max Butcher Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 Jel ima prezivelih? Meni jos buci u glavi Ovo je bio definitivno najbolji koncert domaceg benda ikada!!! Quote
bloodchild Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Dobro je bilo moze i mora jos bolje.Morate da ostavite sve za 3 koplja. Quote
_Grotesque_ Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Zasto ne svirate negde po Istocnoj Srbiji? Quote
darkshines Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Zasto ne svirate negde po Istocnoj Srbiji? Nemamo trenutno, ali samo trenutno vremena! Ipak moramo da biramo mesta gde cemo se pojaviti!!! A zasto? Zbog live zvuka!!! Koncert koji smo odrzali pre par dana pokazace svima sta je dobar zvuk ( mislim prvenstveno na likove koji sve "znaju" ) Quote
_Grotesque_ Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Pa, pre samo par meseci ste svirali u Zajecaru i zvuk je bio.. znate i sami kakav je bio. Gitara nigde. Mislim da ste jos uvek mlad bend (jedan od najboljih, naravno) i da bi trebalo way too vise ljudi da vas cuje. Ne treba biti previse izbirljiv. A oni sto SVE znaju? F.U.C.K. Them! Samo terajte!! Quote
darkshines Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Pa, pre samo par meseci ste svirali u Zajecaru i zvuk je bio.. znate i sami kakav je bio. Gitara nigde. Mislim da ste jos uvek mlad bend (jedan od najboljih, naravno) i da bi trebalo way too vise ljudi da vas cuje. Ne treba biti previse izbirljiv. A oni sto SVE znaju? F.U.C.K. Them! Samo terajte!! Quote
darkshines Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Pa, hoce li biti svirki skoro? tRENUTNO SNIMAMO DRUGI SPOT ZA PESMU ONE DAY THE SUN WILL DIE!!! ODMAH NAKON TOGA IDE SVIRKA!!!!!!!!!!!1 Quote
Dark Destroyer Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Bend nije los, mada mi se ta muzika ne svidja. mozda gresim ali je to za mene jurnjava za trendovima po svaku cenu. i jos me interesuje sta vojin iz punished-a trazi sa njima! mislim da mu je bolje da se posveti samo brutalnom zvuku koji punished tera jer mu svirka koju darkshines forsira ne lezi! slusao sam ih u kg i zahvaljujuci caru vuji zvucali su dobro, ali opet... nesto tu bre fali! Quote
Dark Destroyer Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Bend nije los, mada mi se ta muzika ne svidja. mozda gresim ali je to za mene jurnjava za trendovima po svaku cenu. i jos me interesuje sta vojin iz punished-a trazi sa njima! mislim da mu je bolje da se posveti samo brutalnom zvuku koji punished tera jer mu svirka koju darkshines forsira ne lezi! slusao sam ih u kg i zahvaljujuci caru vuji zvucali su dobro, ali opet... nesto tu bre fali! Quote
PlanetHell Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 dajte bre ljudi okachite taj prvi spot negde... kontaktirajte ljude iz Hard and Heavy ako nemate gde nisam nigde video spot za Let me in your heart Quote
_Grotesque_ Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Hocete da svirate na Rock Sastanku u Negotinu pocetkom juna? Quote
Max Butcher Posted April 21, 2006 Author Report Posted April 21, 2006 Javi mi detalje na mail [email protected] pa cemo se dogovoriti. U principu moze. Quote
darkshines Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Pocelo je......................!!!! Quote
Recommended Posts