gadget Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) E cujem da je bend iz kga, pa me zanima da li neko zna nesto o bendu Dorian Grey.. da li jos uvek postoje, gde sviraju da li su promenili ime i sl. dorian gray je nekadasnji bend gitariste darkshajnsa pod tim imenom su jedno vreme redili metal obrade na koncertima a onda su i snimili 2 pesme u progressive metal fazonu u tom periodu je gidarista bio opchinjen progresive metalom te dve pesme fino zvuce, a cini mi se da su snimili i jos neke sve u vezi tih autorskih pesama je bilo u teskom andergraundu... i ni jedna od tih pesama se nije svirala na koncertima jer je bubanj bio radjen peko kompa i bilo bi teze izvodljivo za tadashnjegbubnjara da to odsvira.... tako da zapravo dorian grej postoji na dva nivoa kao ime tribut benda - koje se posle hronologijom menjalo u : shades of gray, pa u mixed experiment a taj bend sa autorskim pesmama mozda zapravo i nema ime a mislim da su odradjene pesme za ceo album kasnije je doslo do nekog razilazenja gitariste i pevaca pa je se gitarista odao nju metalu a pevac radi tezge hm, roc obrade Edited January 5, 2007 by gadget2 Quote
negative creep Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Jao, mixed experiment...je l' tu bio pedja? Quote
gadget Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Jao, mixed experiment...je l' tu bio pedja? pa naravno da je bio pedja ko bi drugi bio ? zezaj se, ali dobro su svirali.... bubnjar nije bio nesto, ali je sve pesme svirao kako treba jedino slayer nisu svirali jer se bubnjar bunio da su satanisti a zapravo mislim da je bila u pitanju vestina nenormalnog slejerovog bubnjara inache, sada radi kao pop u jagodini dobar je on lik , svirao nekad u QSB those were the days...... Zato sto je Myspace mnogo gej! zato ga neretko i zovu gayspace Quote
negative creep Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 pa naravno da je bio pedja ko bi drugi bio ? zezaj se, ali dobro su svirali.... bubnjar nije bio nesto, ali je sve pesme svirao kako treba jedino slayer nisu svirali jer se bubnjar bunio da su satanisti a zapravo mislim da je bila u pitanju vestina nenormalnog slejerovog bubnjara inache, sada radi kao pop u jagodini dobar je on lik , svirao nekad u QSB those were the days...... ne zezam se, meni je pedja ok...i libido. qsb....daaaa bas tako...those were the days... joj, ovo ode skroz u offtopic - meni mnogo nedostaju no i can't close my eyes anymore...ali iz one stare faze. posle su me smorili kad im je dosla ona plavusa iz nisha... imas neke njihove stvari? Quote
gadget Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 na zalost nista no, nije nenabavljivo Quote
darkshines Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Evo nas sa novim vestima!!!! Kao sto znate trenutno snimamo drugi album i veoma smo zadovoljni kako za sada zvuci. Snimljeno je 10 pesama a jos razmisljamo da li da snimimo i jedan instrumental. Album je mnogo tvrdji i zesci od prvog. Radni naziv albuma je "THE ENEMY OF HEART" Izdavac najverovatnije RTS. I jos nesto? Sa zadovoljstvom mozemo da predstavimo novog basistu. To je Ratko Petrovic {Propaganda 117} Moguci su i gosti na albumu ali o tome kasnije. Sa novim informacijama uskoro. Veliki pozdrav!!!! Quote
RNA Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Ako razmisljate da li nesto da snimite, a ne ide na ustrb budzeta, snimajte! Od glave visak ne boli. Quote
darkshines Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 U pravu si 100 odsto.Mislim da cemo snimiti jos jednu stvar! Quote
666 Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 :rockdevil: Mislim da ce vam se svideti: uzivo nova pesma sa koncerta u kragujevcu jula 2006 P.S ako vam se svidja trazite jos Quote
bloodchild Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Upravo sam pogledao i mogu vam reci da je stvar zanimljiva!! S obzirom da sam bio na tom koncertu podsetio sam se vrhunske atmosfere!! Ako bude bilo kakav koncert slican ovom bice do jaja, samo javite!!! P.S. Kako mogu da skinem snimak sa sa neta? Ako neko zna neka kazeeee!!! Quote
Fieldy_Bwe Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 postoji add-on na zvanichnom sajtu firefox-a pomotju koga se mozhe skidati bilo shta sa youtube-a Quote
petruccci Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Pa ova stvar i nije tako nova ,bar nama iz Kragujevca,jer je stalno sviraju uzivo Kad ce neka povratnicka svirka? Quote
666 Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Posto od njih nema vajde moraju fanovi da uzmu stvar u stvoje ruke uskoro postavljam spotic koji sam sam uradio ovo je iznenadjenje i za njih!! Quote
darkshines Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Posto od njih nema vajde moraju fanovi da uzmu stvar u stvoje ruke uskoro postavljam spotic koji sam sam uradio ovo je iznenadjenje i za njih!! Moze li se znati odakle tebi ovaj snimak sa festa??? Kada ga ima samo par ljudi!!! I koji spotic je u pitanju, o cemu se radi??? P.S. jesi li iz KG-a??? Quote
666 Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Sto bi neki rekli internet je cudo !!!! Jesam iz KG-a i gotivim DARKSHINES popodne kacim spotic! Quote
666 Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Evo kao sto sam i obecao http://www.youtube.com/watch?v=LEKXQoWP3uU Stvar je This life :rockdevil: Voleo bih da ostavite neki komentar !!!!!!! Quote
darkshines Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Evo kao sto sam i obecao http://www.youtube.com/watch?v=LEKXQoWP3uU Stvar je This life :rockdevil: Voleo bih da ostavite neki komentar !!!!!!! Nije lose, mogu ti reci da je veoma zanimljivo pogodio si temu pesme!!! Ali jos uvek ne mogu da provalim ko si??? Covece imas nase snimke i slike sa sa raznih koncerta od koga si bre nasao ovo!!! Da nije LAKI mozda aaaa??? Ako imas neke snimke koje mi nemamo posalji nam!!! P.S. H V A L A !!! Quote
Guest marina_black_eye Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Sa DARKSHINES sam se srela prvi put na EXIT-u i odusevila sam se malo je ovakvih bendova na nasoj sceni u globalu (dobrih zenskih vokala)!!!!! Jedva cekam nov album posto vidim da ga vredno raditei nesumljam da ce biti los!!!! gde je bio ovaj koncert i gde mogu naci ceo snimak(mislim na ovaj prvi snimak) e i da jako mi se svidja ovaj spotic EXTRA!!!!!!! Samo da znate da imate dosta fanova ovde u NS! Pozdrav iz kisovitog NOVOG SADA!!!!!!! Quote
darkshines Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Na nase veliko zadovoljstvo Darkshines ce ponovo nastupiti u Beogradu 5 aprila u Skc-u na koncertu koji nosi naziv Katapult.Pozivamo sve koji zele da nas cuju i vide da dodju mislim da je ulaz besplatan!!! Detaljnije za neki dan!!! Quote
bloodchild Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Jeli to ono sto organizuje Firci iz Ekv-a.Ako jeste onda samo napred nadam se da ce mu se svideti to sto svirate.KG je uz vas. :rockdevil: Quote
666 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Kada ce neki koncert u KG-u? Obradujte malo i nas odavde:) :pravila: Quote
Fieldy_Bwe Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 hahah ..... imam osetjaj da netje praviti koncert u kg-u dok se ne predstavish ;D Quote
666 Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Zasto bih se predstavljao-la bolje je ovako A sto se koncerta tice znam da ce svirati letos sigurno:) P.S. Nisam video ni da si se ti predstavio-la Quote
Fieldy_Bwe Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 hahah , pa nisam ja objavljivao spotove .... nisu mene pitali odakle mi slike ;D Quote
Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Super za ovu svirku 05-og nisam vas slusala od onog nastupa sa 202kom Quote
Recommended Posts